• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım acıyor

yanlış anlamadıysam eşiniz asker. elinizde deliller de var üstelik rütbeli bir bayanla. bu durumda ikisinide ordudan attırabilirsiniz. amirlerine durumu derhal iletin. delillerinizle birlikte, çalıştığı yerin en üst amirine gidin. askerlik mesleği vakarına yakışmayan davranış sebebiyle eşiniz ve o bayan zorunlu olarak rütbeleri alınarak er olarak emekli edilecekler ve size de nafaka bağlanacaktır. üstelik alkolik olduğunu yazmışsınız. avukat bunları da kullanırsa eşinizin hiç şansı yok. iyi bir avukat bulmanızı tavsiye ederim.

arkadaşlar hepinize çooook teşekkür ederim.dün deli gibiydim anlatacak saldıracak yer arıyordum.bölük pörçük yazıpta habire bişeyler anlatmaya çalıştım.dediğiniz gibi bölük pörçük. bugun daha iiyim.eşim askeri personel.1 tane kızım var.dün akşam konuştuk eşimle.avukat aramış sonunda bulmuş onu.konuşmuşlar.eşimde bana döndü.ayda 1 milyar nafaka arabanın yarısına fitmiş anlaşmaya.daha sonra ağlamaya başladı.dönmek istiyormuş.bir yandanda bana uzatma diyor.bugun buraya geliyormuş.aile dostumuzdan öğrendim.ama daha sonra beni arayıp tekrar.gelsem mi gelmesem mi diyor.çelişki içinde...bende eve girebilirmişin.ikametgahın burası olduğu için bana zarar vermediğin sürece seni eve almak zorundaymışım.ama sonuç belli.dedim.biz ayrılacağız.bu iş bitti dedim.ben bitti dedim.kabullenmeye başladığım için herhalde ağlama krizim geçti.bakalım gelince neler yaşıyacağız.korkmuyor değilim.sorularıma cevap vermedi ama....o kadın kim-tanımıyorum.neden ben otobuse bindim-salaklığımdan.sen neden gittin- piskolojim bozuk.doktora git-gitmem.2 gün telefonun kapalıydı-bilmem.diğer telefon numaranı ver-saçmalama.....kısaca benimle barışmak istiyormuş.ama bu sorulara cevap yok.bende onunla yaşayamam.bugun gerçekten daha ii hissediyorum kendimi.ne yapacağım piskozundan çıktım.ben avukata verdiğim gibi ondan boşanacağım.benim canımı yakamayacak arrtık.sürekli beni aldatıyormu diye düşünmeyeceğim.
beni sevmeyen istemeyen insanları idare etmek zorunda kalmıyacağım.allah okuyan hiçbirinizin başına vermesin.tekrar hepinize kocaman teşekkürler

yanlış anlamadıysam eşiniz asker. elinizde deliller de var üstelik rütbeli bir bayanla. bu durumda ikisinide ordudan attırabilirsiniz. amirlerine durumu derhal iletin. delillerinizle birlikte, çalıştığı yerin en üst amirine gidin. askerlik mesleği vakarına yakışmayan davranış sebebiyle eşiniz ve o bayan zorunlu olarak rütbeleri alınarak er olarak emekli edilecekler ve size de nafaka bağlanacaktır. üstelik alkolik olduğunu yazmışsınız. avukat bunları da kullanırsa eşinizin hiç şansı yok. iyi bir avukat bulmanızı tavsiye ederim.

deliller benim elimde dğil.annesinin bilgisayarında.kimse kimsenin pisliğini açık etmez böyle durumda.herkes benden çıkmasın derdinde.sadece barıştırma çabasında.bu bukadına bunu yapmış değil.aile içinde olur da. benim eşim asla içki içmezdi.o çok değişti.avukata vekalet verdim.konuşmuşlar.bir süre onun cevabını bekliyecekmişiz.anlaşmalı olucakmı diye desteğin için teşekkür ederim.

Çok üzüldüm yemn ediyorum allah kmseye böyle birşey yaşatmasın :5:
Sanırım eşiniz düşünmeden konuşan ve uygulayan birisi.
Ailemden bir örnek vermek istiyorum müsadenle
Teyzem 38 yasında 2 çocuk annesi bir bayan .Eşinden ayrılalı yaklaşık 5 yıl felan oldu .
Eşinden ayrılmasının nedeni ise eşi çok içki içiyordu her gece sarhoş gece geç saatlere kadar eve ugramıyor ( nere gittiği belli diil)
sonra bir gün öğrendiki teyzemi aldatıyormuş ve teyzemden bosanmak istedi.. Bosandılardaa.
Sonra teyzemin eski kocası teyzemi aldattıgı kadınla evlendi..
Teyzemde kendine bir düzen kurdu.. Yıllar sonraa yeniden aşık olduu adam teyzemi çok seviyor ve teyzemin 2. kızıyla(yası 8) beraber aynı evde kalıyorlar
Çok mutlu hayatının ikinci baharında diebilirim..
İlk eşine gelinceee çok pişmann ! Keske diyor ! Keskeee böyle bir hata yapmasaydım ! ayrılmasaydımm ! Bunları ilk kızına söylüor
Annene çok haksızlık ettm.. Şmdi bunların cezasını tek tek allah bana soruyor..O gittiğinden beri hiçbirşey eskisi gibi değil..
Hiç mutlu olamadım fln dior o evlendiği kadına gelinceee. 2 ay sürmüş evlilikleri.. ! Teyzemden gördüğü ilgiyi göremeynce adam neye ugradıgına şaşırmış...
----
Demek istedgm o kii eşin çook pşman olucak. Senden ayrılınca herseyin süper, harika olucağını sanıyor ama yanılıyor !! Bunu zamanla anlıcak ama geç olucak ablacımm :) Bırak herşey olucağına varır :34:

işallah canım ya...işallah.umarım deli gibi pişman olur.hatta delefonda buraya gelmek istediğini söylediğinde hayatını yaşamaya gitmiştin ne oldu dedim.sensiz yaşanmıyor dedi.bende bitti..ona yalvarırken elimi tutmadı beni itti.şimdi sıra bende.herkes yoluna .....içim buz gibi bugun

çabuk toparlamışsın tebrik ederim seni .. umarım istediğin gibi olur herşey ..

güzel bir mesleğin var kpss ye falan hazırlan ciddi ciddi ve artık çalışma hayatına gir barışsanız da barışmasanız da .. amaçlar edin kendine kendin için ama ..

birde kendini suçlama hiç birşey için sen doğrsun o yanlış bunu unutma hemen de yelkenleri indirme canım biraz cool gözük,ağlama karşısında ..

herşey gönlünce olsun yazdıkça yanındayız

zaten sonuc genelde hep aynıdır dıkkat ettınızmı bılmıyorum ama aldatan erkekler 2. bir birliktelik yasayanlar ve o kısılerde evlenenler özelliklede sonunda ya kötu bır hastalıga yakalanırlar ya iflas ederler ya 2. kadın aldatır yada kötu biri oldugunuu iş işten geçince farkeder..elden ayakktan düşerler ve sonra cok cooook pişman olurlar ama iş işten geçmiştirr
arkadaşımıza gelince su anda sokta bence ve bı sure bunları dusunemeyecek gıbı gorunuyor
ve bi yardım alması gerektıgını dusunuyorum taa burdan hissettim suanda iyi olmadıgını :S

evet arkadaşım dün çok kötüydüm.hayatım altüst olmuştu.ama bugun çok daha ii hissediyorum.dün gece uyuyabildim.ilkkez yemek yedim.annemlerle konuştum.eşyalarının kalanını koliledim. allahtan tek bir isteğim var.onlar için.hiçbir zaman yüzleri gülemesin.

çabuk toparlamışsın tebrik ederim seni .. umarım istediğin gibi olur herşey ..

güzel bir mesleğin var kpss ye falan hazırlan ciddi ciddi ve artık çalışma hayatına gir barışsanız da barışmasanız da .. amaçlar edin kendine kendin için ama ..

birde kendini suçlama hiç birşey için sen doğrsun o yanlış bunu unutma hemen de yelkenleri indirme canım biraz cool gözük,ağlama karşısında ..

herşey gönlünce olsun yazdıkça yanındayız

saol arkadaşım.hepimizin gönlünce olsun.bu gibi insanlarla da bir daha karşılaşmıyalım.dün baya kopmuştum.ne varsa heryere herkese anlatınca bişey kalmadı bende.

Canım atlatmana sevindim, dün okuduğum da senin adına çok üzülmüştüm,işaalah herşey yoluna girer ilk gündeden toparlandıysan devamında fişek gibi olursun :9:

Canım atlatmana sevindim, dün okuduğum da senin adına çok üzülmüştüm,işaalah herşey yoluna girer ilk gündeden toparlandıysan devamında fişek gibi olursun :9:

saol canımda atlatmadım.sadece sağ sola saldırmıyorum.ağlamıyorum.kafayı yeme modundan çıktım.benim onu sevdiğim gibi o beni sevmemiş.ben yıllarca bir yabancıya dokunmuşum.nasılda silkeledi ama.bir insanın bunları yapabilmesi için bana ya kesinlikle dağda kafayı yemesi.yada boşlukları başkası ile doldurmuş olması gerekiyor.düşünüyorumda ben eşime aşık olduğumda gözüm hiç birşey görmüyordu.onunda gözü şimdi kızınıda görmüyor.hala kızını aramadı.yanımızda olduğunda saatlerce beraber yatarlar konuşurlardı.şimdi iloşu aramıyor.herşey nasılda değişti

işallah canım ya...işallah.umarım deli gibi pişman olur.hatta delefonda buraya gelmek istediğini söylediğinde hayatını yaşamaya gitmiştin ne oldu dedim.sensiz yaşanmıyor dedi.bende bitti..ona yalvarırken elimi tutmadı beni itti.şimdi sıra bende.herkes yoluna .....içim buz gibi bugun

Kolay bir süreç değil. Ama geçiyor. Hergün biraz daha hafif hissediyor insan. Yaşarken farkına varmadıklarına nasıl katlandığına şaşırıyor.

Gün geliyor yeniden diyebiliyor, yeniden sevebiliyor..
Yeterki güçlü ol, arkadaşım.
Allah yardımcın olsun.

Allahim sinirden patlamamak elde degil.. hep ayriliklar ve bska kadin cikiyo ardinda.. erkekler niye yapici davranmiyolar bisiler problemli oldugunda neden cozum yolunu aldatmakta buluyolar? ya da rahat batiyo galiba... !!! gelelim hemcinslerimize... ee adamin kafasini karistirdin yuva yikildi.... mutlu mu olacagini saniyor yani... nedir evli adamlardan istedikleri...once Allah korkusu.. Allah kimseyi sasirmasin ve hayirli insanlarla karsilastirsin..

sizede bundan boyle mutluluklar dilerim rabbim sabir versin... hakkinizda hayirlisi olsun... :16:

şimdi sen elindesin ya sensizligi bilmiyorya ona her şey kolay geliyor bak sana bişey diyim ben 16 sene benim kiymetimi bilmeyen biriyle evliydim ikicocugumla üc kişilik dünyamda yaşadım yıllarca kavgalarımızda bana şöyle derdi benden ayrılınca seni kim ne yapsın ne işe yararsın bir gün geldi öyle bir ğündiki hic bişey görmedi gözüm actım davayı bensiz kalınca sudan cıkmış balık gibi oldu vaala yalvardı agladı aylarca ama ne fayda kendi kendini bitirmişti bende dönüş yoktu ve ne mi oldu bana işe yaramassın diyoduya şimdi ben tekrar evlendim ama o hala bekar kim ne yapsınki onu ya işte sakın korkma bak kocan varya senin kapında kulun olucak ama daha haberi yok oan geldiginde vur suratına kapıyı geldigi yere yolla arkadaşım

Ablacım öncelikle bi sakin ol ,içini dök.Biz seni anlayabilelim sende bizi anla!Daha gençsin.Ne demek çalışamam ,yapamam!Sen değilmisin "Güçlü çocuk yetiştirmişim,çocuk annenin aynasıdır" diyen.hani ablacım bu sözünü doğrulayan bir tavır göremiyorum.Bi sakin olup bi silkelenirmisin.Biliyorum çok zor ,yaşamayan anlamaz.Ama seni istemeyen bi adam için ah vah etmekle de eline bişey geçmez .Çocuğun var evladına sarıl ,kendi ayakların üzerinde durabilecek imkanada sahipsin ,buna şükret ve o hayırsız eşinden artık birşey bekleme.Eminim üzülüyosundur istersen kendi kendine başını duvarlara vur ki emin ol öyle bi adama değmez ,ama eşine tükendiğini mahvoldugunu belli etme ki kendini daha fazla birşey sanmasın.Zamanla değmiyceğini anlıycaksın.Daha çok gençsin zaman herşeyin ilacı yeterki ALLAH sağlık versin.Bakarsın karşına hiç ummadığın anda başka biri çıkar seni hakedicek biri onunla hayatını birleştirirsin.Ama tekrar söylüyorum kendini hırpalama abla ben ne yaptım ne ettim diye sen dünyanın en mükemmel kadını bile olsan anlamayan anlamıyo ar damarı çatlamış insanlar yine yapıcağını yapıyo.Çok için yanıcak ,çok ağlıycaksın ,çok acı çekiceksin ama geçicek ve bunu aşmak yine senin elinde .Ayakların yere bassın artık birşeylerin farkına varmalısın .Şoku atlattıgında daha mantıklı düşüneceğine inanıyorum.ALLAH yar ve yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Back
X