canim aciyor

Iyi de biz uyumlu degilmisiz, biz birlikte olamazmisiz zaten diyen o bunlari o zaman engellesin iste ne güzel kurtulur böylece. Kendi diyodu pesimi birak bilmem ne

Canım insan o durumun içinde olunca göremiyor bazen.. Bunun türkçe meali şu: Sana aşık değilim ama benden hoşlanman çok hoşuma gidiyor açık kapı bırakayım ki arada bir egomu okşa ben de bu arada başka aşklara yelken açarım sonra sevgilim varken senden de mesaj falan gelirse kız arkadaşımın da siniri bozulur belki paylaşılamayan erkek konumuna girerim ooohh suyundan da koyy

Canım emin ol sana iyi gelecek olan şey onun seni engellemesi değil,senin onu engellemen..Konu sahibi arkadaşada söyledim sanada söyleyeyim,seninde gururun daha çok kırılmaz mı o seni engellese? Boşver...Seni istemeyeni sen hiç isteme..Sen ondan daha değerlisin bunu unutma hiçbir zaman ve asla kendini aciz görme..

Haklisin engellemek istiyorum ama Boyle anlasin istiyorum engelledigimi o derecee sinirim onaaa

Egosu batsin, gebersin insallah

Kesinlikle bırak gitsin yoluna bakman en dogrusu... Sen ona yazmaya devam ettikce o kendini bulunmaz hint kumasi sanicak nasl olsa o beni bekliyo kafasinda bosver sen bırak gitsin hic pesinden gtmeye degmezzz....

Haklsiiniz vallahi ama oncede ayni yerdeydik beraberdik yani ..annelerle tanisildi sizce bundan snra napiyim?

Annelerle tanışılmış olması çok bir şey ifade etmiyor inan. Yapabileceğin tek bir şey var, terk etmek. Muhtemelen kafasında ne yapsam ayrılmaz imajı oluşmuş zaten. Hem onu ters köşe yaparsın hem de mutsuz olma ihtimalinin %99.9 olduğu bu kişiden kurtulmuş olursun.

Haklisiniz ama engelledigimi anlasin istiyorum cok sacma dusunuyor olabilirim ama..

Haklisin engellemek istiyorum ama Boyle anlasin istiyorum engelledigimi o derecee sinirim onaaa
Engelle gitsin...Kızlar biraz mantıklı düşünün..Onlar ananız babanız mı sizin? Ekmeğinizi suyunuzumu veriyor? Onlarla doğmadınız ki onlarla ölesiniz ya..Bunların hepsi gelip geçici gerçekten bak..Daha önünüze ne insanlar çıkacak belkide..Daha yaşın küçükmüş bak unutulcak bunların hepsi inan dert ettiğine değmez..Bizde geçtik o yaşlardan..Gelip geçiyor hepsi..İlerde hatırladıkça gülüyorsunuz sonra:)

Insallahhhh yorumlariniz icin minettarim tskr ederim:))

Yani ben engellemistim. Ve tam 2 ay sonra telefonumda cevapsiz aramasini gördüm, ben uyurken aramis. Ben de geri dönmedim aramasina öyle kaldi aramadi bi daha

zipzip seni severim bazen abartsan da :) Bak canım erkekler ters orantılı yaratıklar. Ne kadar kötü davranırsan o kadar seviliyorsun. Aynı şekilde ne kadar seversen o kadar değersiz oluyorsun. Hayatın gerçeği bu.. Sen onun bir çağrısından bile bin anlam çıkarırken adam sadece tek çağrıyla seni altüst edebiliyor. Buna izin verme.. Sen değerlisin, tatlı şeker bir kızsın. Bırak ne hali varsa görsün. Sen yoluna bak senin ona olan ilgin bitince onun ilgisi artacaktır bu sefer de sen istemeyeceksin :) Ne dedim? Ters orantı

Ters oranti..guzel fikir ama oturdugumuz yerdenmi ters oranti olucak yoksa son kez bir msj atip kenarami cekilicez?

Son birsey engellemesemde acaba diorum WhatsApp fotomu kaldirsammi sanki programi kaldirmis gibi yapsam cunku ne zaman ayrilsak hep o geri geldi.
İlla engellemek istemiyorsanda Whatsapp resmini,durumunu,son görülmeni hiç kimse göremesin yap..Sana yazmadığı sürece engellenmiş sanar kendini zaten..

Ters oranti..guzel fikir ama oturdugumuz yerdenmi ters oranti olucak yoksa son kez bir msj atip kenarami cekilicez?

Oturduğun yerden canım ne kadar takmazsan o kadar iyi.. Şimdiye kadar bir çok hata yapmışsın artık telafi etme zamanı daha fazla açıklama yapma şu çocuğa. Pat diye bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…