- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi sekerparem67
-
Pinkpin,zipzip seni severim bazen abartsan da :) Bak canım erkekler ters orantılı yaratıklar. Ne kadar kötü davranırsan o kadar seviliyorsun. Aynı şekilde ne kadar seversen o kadar değersiz oluyorsun. Hayatın gerçeği bu.. Sen onun bir çağrısından bile bin anlam çıkarırken adam sadece tek çağrıyla seni altüst edebiliyor. Buna izin verme.. Sen değerlisin, tatlı şeker bir kızsın. Bırak ne hali varsa görsün. Sen yoluna bak senin ona olan ilgin bitince onun ilgisi artacaktır bu sefer de sen istemeyeceksin :) Ne dedim? Ters orantı
Siz kac yil ciktiniz ve bi anda mi ayrildi noldu?[/QUOTE]E="zipzip, post: 38434004, member: 112152"]ben 27 o 33
Şekerim fazla abatmayın allah aşkına yaa git nosunu sil.Haklisiniz ztn Facebook Instagram onlari yok WhatsApp var bi tek onuda simdi resm falan ne varsa gorunmez yaptm insallah ise yarar onca msjmdan snra
Siz kac yil ciktiniz ve bi anda mi ayrildi noldu?
2 yil, bi anda bitti evet, gerci biraz karisikti bizimkisi
Şekerim fazla abatmayın allah aşkına yaa git nosunu sil.
Bunca yıllık evlıyım esim onn yptklrını bna ypsın vallahi ..
afrikaya kadar ucururum...
siz onun degil o sizin arkanızdan koşack..
Heh bak oyle ol biliyormusun ne yap ..Haklisiniz bundan snra msj atmicam ztn
Heh bak oyle ol biliyormusun ne yap ..
Her ona mesaj atmk istedignde gel buraya biz sana unuttururuz:))
Pinkpin,
Konuyla alakasız ama satırlardan alt altta ğler dizilmiş hoş görüntü olmuş..
Bence sana engelleyecek kadar bile değer vermiyordur. Bu nedenledir. Acaba seviyor mudur da engellemiyordur diye düşünmememelisin. Bence sen de gururun incindigi için canım yanıyor diyorsun. İstersen unutursun. Olan olmuş artık. Sen engelle onu ve hayatına bak. Kendine saygını artir. İnan bu da geçecek. Bir iki ay sonra unutacagina eminim. Ama böyle düşünmeye ve onun engellenmesini beklemeye devam edersen bu süre uzayacak ve senin hala canın yanacak. Lütfen kendine değer ver.
Veeeee aleyküm selam :))evet dikkatliyimdirHaha çok dikkatlisin hiç farketmemiştim:) Arabistan'a selamlar
Bodrum'dayım canımVeeeee aleyküm selam :))evet dikkatliyimdirNereli oldugunu bilmiyorum nereliysen orayada selamlarrrrrrr
Seni alicam kendime dedim olmaz dedi niyeymis benim olucaksin dedim yok evlenmem belki dedi(yasim 20 onunki 27 )
Zipzip, bir insanı engellemek, onun yaşamında artık yerinin olmadığını hiç bir şekilde görüntülemek ve görüntülenmek istemediğinin ifadesidir. Madem böyle hissediyorsun, neden adama beni engelle o zaman diyorsun? Belki adam ayrılmak ama arada sana bakmak istedi.Ya bu lanet olasi pislik adamlar engellemelerini isteyince neden engellemiyolar ki? Yani iliskiyi bitiren kendileri, biz engelle diye diretince de engellemiyolar. Bunun sebebini bilen ANLATSIN lütfen detayiyla bu nasil bir psikolojidir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?