canim aciyor

Pinkpin,
Konuyla alakasız ama satırlardan alt altta ğler dizilmiş hoş görüntü olmuş..

Haklisiniz ztn Facebook Instagram onlari yok WhatsApp var bi tek onuda simdi resm falan ne varsa gorunmez yaptm insallah ise yarar onca msjmdan snra
Şekerim fazla abatmayın allah aşkına yaa git nosunu sil.
Bunca yıllık evlıyım esim onn yptklrını bna ypsın vallahi ..
afrikaya kadar ucururum...
siz onun degil o sizin arkanızdan koşack..

Bence sana engelleyecek kadar bile değer vermiyordur. Bu nedenledir. Acaba seviyor mudur da engellemiyordur diye düşünmememelisin. Bence sen de gururun incindigi için canım yanıyor diyorsun. İstersen unutursun. Olan olmuş artık. Sen engelle onu ve hayatına bak. Kendine saygını artir. İnan bu da geçecek. Bir iki ay sonra unutacagina eminim. Ama böyle düşünmeye ve onun engellenmesini beklemeye devam edersen bu süre uzayacak ve senin hala canın yanacak. Lütfen kendine değer ver.

Yorum icin tskr ederim insallah yoluma bakicam artik herseyin hayirlisi..

Karışık yazmışsın ama anladığım kadarıyla ciddiyetten uzak, çocukça bir ilişki yaşamışsınız. Laflar onu gösteriyor. Görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz. Hem birine "beni engelle" diye yalvarmak neyin kafasıdır yahu, sizin engelleme yetiniz yok mu? Madem irtibat istemiyorsun, engellersin, bir daha da konuşmazsın. Zaten yüz yüze görüşen insanlar değilmişsiniz bile.

20 li yaşların tadını çıkar canım adam 27 yaşında diyorsun bence bu yaştaki adam başkasını bulmuştur ve de senin triplern ona çocuksu gelmiştir .Canın yanar ama elbet geçecek şükür ki acılar daim değil .

Amaan sallayin bee... Valla kimsenin kahrini çekmeye degmiyor bunu iyi öğrendim. Hayat bos eglen Coş

OK dediyse bence olmaz birdaha bu. Zorlama ilişkilere hiç gerek yok. Genceciksin daha, benim olacaksın nihahah durumlarına girmene çok zamanlar var.

Ya bu lanet olasi pislik adamlar engellemelerini isteyince neden engellemiyolar ki? Yani iliskiyi bitiren kendileri, biz engelle diye diretince de engellemiyolar. Bunun sebebini bilen ANLATSIN lütfen detayiyla bu nasil bir psikolojidir ya
Zipzip, bir insanı engellemek, onun yaşamında artık yerinin olmadığını hiç bir şekilde görüntülemek ve görüntülenmek istemediğinin ifadesidir. Madem böyle hissediyorsun, neden adama beni engelle o zaman diyorsun? Belki adam ayrılmak ama arada sana bakmak istedi.
Sen onu engelle gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…