- 6 Kasım 2014
- 102
- 24
- 118
- 34
- Konu Sahibi sekerparem67
-
Sadece engelle bence onun açısından düşünmeyi bırak rahat ol
Yok Türkiyedeyim canım neden ki ? :)
Oylede bugun msj atmistim bu son msjim bugun evde kimse yok konusalim Eger bu seferde gelmessen inan ne zaman donersen don Geri donmem karsimda canli canli gorsemde giderim birdaha beni asla bulamassin dedim ve snra msj atti knslm tmm herkez gidince msj at falan snra kalbimi kirdi sagolsun peki o msja nie cvp Verdi??
Evet sabah 6 olmuş şuan uyku tutmadı pek:)Pardon simdi turkiyede vakit gecte o yuzden:)
Onu niye yaptı bunu niye yaptı diye düşünmeyi bırak... Sessizce git, iletişimi kes biraz da o merak etsin seni... Daha ne diyim...
:) tmm tmm kizdirdim vallahi k.bakmayin tmm WhatsApp resim durum son gorulmeyi kapattim herseyi engelli gibi Boyle kalsin uzununn bir sure
Kızmadım canım isterim ki hiç bir kızımız erkek zulmüne maruz kalmasın. Hadi bakalım başarılar :)
zipzip seni severim bazen abartsan da :) Bak canım erkekler ters orantılı yaratıklar. Ne kadar kötü davranırsan o kadar seviliyorsun. Aynı şekilde ne kadar seversen o kadar değersiz oluyorsun. Hayatın gerçeği bu.. Sen onun bir çağrısından bile bin anlam çıkarırken adam sadece tek çağrıyla seni altüst edebiliyor. Buna izin verme.. Sen değerlisin, tatlı şeker bir kızsın. Bırak ne hali varsa görsün. Sen yoluna bak senin ona olan ilgin bitince onun ilgisi artacaktır bu sefer de sen istemeyeceksin :) Ne dedim? Ters orantı
Pardon simdi turkiyede vakit gecte o yuzden:)
Tskrler barisirsam Eger mutlaka tekrar yazicam..
Iyi ama zaten 2 aydan fazladir hic bir irtibat yok. Ilgimin bittigini düsünmesi gerekmez mi zaten?
sen hangi ülkedesin?
Bir şeyi çok merak ediyorum.
Sen niye engellemiyorsun?
Hadi diyelim o engelledi Watsapptan.
Sadece watsapptan engelleyince noluyor?
Bunun normal araması, sms i
Facebook u vs. Var
Ben 20 o 27 ya sen ve erkek arkadasin?
Kendimi tutamadigimi bildigim icin canim ..
ben 27 o 33
Sadece watsapptan engel bi şey ifade etmez
Bütün iletişim yollarını kapatman şart
Bi süre...
Zor ya ne deyim berbat bu duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?