canim aciyor..

Kendisi emniyet mensubuymus ustelik darp raporu alirsaniz pekala süründürebilirsiniz.
Sizin adiniza kimse karar veremez. Ancak tipki aldatma gibi şiddet de tekrar eder.. Eger affeder ve susup oturursaniz!.

Bu eşinizin gercek yüzünü görmek ve sevgisini sınamak için bir şans. Böyle görün. Yarın gidip darp raporu alin çalıştığınız hastaneden veya başka bir hastaneden. Kimsenin birini incitmeye hakkı yok

Ne bileyim salakligima geldi eve bisey alcak olsamda herseyi tel bile olsa danisirim haber veririm acikcasi anlam veremediğimden sizlerden yardim istedim saglikli düşünemiyorum
Çok garip ben alırım eşim birşey demez yada ararım daha uygun var biliyor Musun diye olur genelde canım demek ki eşiniz ailesinden öyle gördü

Evet kimsenin birini incitmeye hakkı yok kararda veremez birşeyi alacağı zaman

Aramizda bi problem yok sadece tayin yerleri biraz kafamizda soru isaretleri var bem memleketine gitmek istemiyorum ama oyle buyuk aman aman bi sorun degil ogun gelsin halledilir dedi gecti bu olamaz sorun baskada bi olay yok hakkatten bem de cok sikildim bende onun cektigini cekiyorum sosyal hayat sıfır hergun sehit hbrlerini gorup daha cok dikkat ediyorum ama yok iyice ben bebek gibi yapmışım

Evet bunu dedim ve yapicam surati degisti falan uzuldu kendide cok fazla oldugunun farkina vardi ama ne olursa olsun ben alicam

Evet kimsenin birini incitmeye hakkı yok kararda veremez birşeyi alacağı zaman
Bu benim hatam oldu bidahada hic biseyimi soylemiycem eksik ne varsa evime alip gecicem ev hanimi olsam daha cok sozum gecerdi eminim kendimi resmen kukla etmişim bidaha benim gibi kuklayi nerden bulacak tabiki uzulur

Anladım Allah hakkınızda hayırlısını versin

Bu benim hatam oldu bidahada hic biseyimi soylemiycem eksik ne varsa evime alip gecicem ev hanimi olsam daha cok sozum gecerdi eminim kendimi resmen kukla etmişim bidaha benim gibi kuklayi nerden bulacak tabiki uzulur
Evet şu sözüne harfiyen katılıyorum ev hanımı olsaydın İnan sözün geçerdi benim çevremdekiler öyle ve bende çok daga rahatlar para harcama konusunda

Evet şu sözüne harfiyen katılıyorum ev hanımı olsaydın İnan sözün geçerdi benim çevremdekiler öyle ve bende çok daga rahatlar para harcama konusunda
Nasil yapiyorlar aynen benim cevremdekilerde bu sekilde bilen anlatsin ayaklarimin ustunde durayim diyorum ev hanimlarimiz kadar kendime oz güvenim yok

Nasil yapiyorlar aynen benim cevremdekilerde bu sekilde bilen anlatsin ayaklarimin ustunde durayim diyorum ev hanimlarimiz kadar kendime oz güvenim yok
Evet bende merak ediyorum bu işin sırrı ne biz çalışıyoruz haftanın 7 günü tatil Yok ve benden çok daha aktifler çoğu yemek bile yapmıyor kahvaltı türü yapıp geçiyorlar

Okadar kotu durumdayim ki ilk kez basima geliyor 5 senedir evliyim..anlam veremiyorum kendimi sucluyorum boyle durumdayken bile saglikli dusunemiyorum acaba cokmu ustune gittim
Kendinizi suçladığınıza inanmıyorum ya, adam bozuntusu saatin fiyatına laf etmiş ve çok uzatmış. kendiniz yazdınız ama unuttunuz galiba 5 dak sonra
Özrü yok bu kabalığın kusura bakmayın ama yuh yani!

Ben saglikli dusunemedgimi bi kac kez demistim ne yazdigimi unutmadim sadece kafam yerinde degil.. Zaten bu saaten sonra bu isinde oluru yok

Cok uzuldum okurken bildigin icim acidi
Su an bende kocani dovmek istiyorum
Allah onu bildigi gibi etsin.darp raporunu al saglam bir yerde tut temkinli ol sana daha fazla zarar vermesin benim fikrim rapor alip ailenin yanina git hem bedenindeki hemde ruhundaki yarayi iyilestirmeye calis hemde bu evliligi iyice sorgula .

ay öküzmüş.

ben o cimcirme hareketini bi sürü arkadaşıma dahi yaptım ki ben çok acıtırım. öyle şakasına değil zıplar karşımdaki. yine de böyle tekme atmak bambaşka bişi.

darp raporu alın hemen.

ne desem bilemedim. ben de geçen gün düştüm çok sakarım ben de her yerim mor hala. bilirim acısını. geçmiş olsun çok.

bi de sakarlık insanın elinde olan bişey değil konu açmıştım hatta. tezcanlı olmaktan oluyor biraz sakin yürümeye vs çalışıyorum bu aralar.

Ayni dusuncedeyim yalnız aktarmali iki saat ucagim suruyor bu bacakla nasil cocugum gidicem belli degil. Onu düşünüyorum sanirim birsz dinlenmem gerek baldirimda bag zedelenmesi cikti

Saolun tsk ederim ilginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…