canım annem hemen şımarıyor

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
kızlar merhabalar çok mu konu açıyorum bilmiyorum ama bir de size danışmak istedim bu konuyu zira aranızda illa annemin bakış açısını yansıtanlar olacaktır.
öncelikle size biraz annemden bahsedeyim annemle aslında aramız iyidir

Son düzenleme:
olur böyle şeyler çok da seapma ya He hı annisim tamam tatlısım vs diyerek geçiştir büyük kavgalara girme annenle yazık o da seni düşünüyor ana işte günümüzde ortam o kadar bozuk ki endiseleniyor senin için canım benim

20 yasinda ve 11 e kadar iznin var ama simariklik yapiyorsun.yapma ve annen her aradiginda ac evede erken git.
Abla tavsiyesi sana.
11e kadar izni ben zar zor büyük çabalar vererek o hale getirdim. ha öyle somut bir izin de yok alıştırmıştım 11de gelince söylenmiyordu ama son zamanlarda eve erken gelince unuttu gitti resmen bugün 8 buçukta geldim mesela yüz saat söylendi

Annenizin kiymetli elleerinden öpüyorum..Sen karşı cafede oturuyoruz diyorsun ama hava karanlik bunu dusunuyormusun hiç? Kuzucuk senin kurtlar sofrasindan hiç haberin yok,dünyaya nekadar da masum bakıyorsun öyle.annecigin bence çok esnek davranıyor kıymetini bil.aksam 11 de eve gelmekte nedir.evli baraklı koca kadınım eve akşam 9 da gelemem.saka mı yapıyorsun sen..Yok laptopu duvara firlaticakmista..Kadincagiz az bile yapior

umarım anlarım ama şu an dimağım almıyo :KK43:
Bak canım sen 20 ben 24 yaşındayım ikinci bebeğimi bekliyorum valla kızma ama kızım 2yaşında büyüdüğünü düşünüyorum da 11 e kadar dışarda olacak bacaklarını kırarım :KK45::KK45: Valla o kadar berbat ki insanlar kadıncağızın seni merak etmesi çok normal her an aklı sendedir Eminim belki sana psikopatça gelebilir ama 15 dakikayı Bırak 2 dakikada bir seni arasa yadırgamam annelik biraz manyakça bişey tek derdimiz yavrularımız cancağzım onlara bişey olsa naparız biz o_O

Back
X