- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.036
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Çok teşekkür ederim canım. Keşke 1 tabak ikram edebilsem sana.Eline sağlıkEmek isteyen bir çorba tercih etmişsin, kaç gündür bu çorbayı sayıklıyordum, tarifine ulaşmış oldum
Yarışmada başarılar
Süper olurdu.. Akşam Yemeğide yapmadımÇok teşekkür ederim canım. Keşke 1 tabak ikram edebilsem sana.
Sevgiler
Bende öyle yaparım çünkü ciddi doyurucu bir çorba. Sizede bir tabak gönderdim o halde. Afiyet olsunAyyyy en sevdiğim yemeklerden biridir. Doğru duydunuz, ben bunu yemek niyetine yiyorum valla
Çok teşekkür ederimElinize saglik çok güzel gorunuyor
Ay keşke. Yarışmak güzelde resim eklemek kötü oluyor.Süper olurdu.. Akşam Yemeğide yapmadım
Çok teşekkür ederim canım. Keşke ikram edebilsemzahmetli,lezzetli bi çorba seçmişsinchoccywhoccydoodah olsada içsem yani..emeğine sağlık,başarılar dilerim
ben de en çok şu konu aç kısmında yoruluyorum,çok haklısın...olsun ama güzel bi sonuç çıkmış ortayaÇok teşekkür ederim canım. Keşke ikram edebilsem
Çorbadan ziyade tarifi ve resimleri eklemek yordu beni inan. Saat2den beri uğraşıyorum. Telden olmadı, bilgisayara ordan küçült yükle derken 10 tanede kaldım. Hadi yeniden seç ekle derken saati 5.30 yapmısım.
Rica ederim..Düzenleyen moderatörün eline emeğine sağlık. Saat 2den beri resim küçültüyorum ancak ekleyebildim. Çorbayı yapmaktan fazla yordu beni yüklemek inanın.
Bir dahaki yarısmada 5kere düşüneceğim katılma mevzusunu sanırım
Çok çok teşekkür ederim, elinize sağlık. Az once yazdım kim düzenlediyse teşekkür ederim diye , o kurtarıcı sizmişsinizEllerinize sağlık çok güzel olmuş.Nerelisiniz merak ettim
Yarışmada bol şans diliyorum
Tarifinizi düzenledim eksik veya hata varsa düzeltebilirim..
Çok teşekkür ederim.ben de en çok şu konu aç kısmında yoruluyorum,çok haklısın...olsun ama güzel bi sonuç çıkmış ortayapayımı isterim
Ben düzelttim problem yok yeterki sizin istediğiniz gibi osunÇok çok teşekkür ederim, elinize sağlık. Az once yazdım kim düzenlediyse teşekkür ederim diye , o kurtarıcı sizmişsinizÜzülmüştüm şık olmadı diye. Telefondan halledeyim dedim olmadı, bilgisayara yükledim küçülttüm derken corbadan fazla yordu beni yüklemek, diger mesajimdada yazdım zaten.
Ben İstanbul doğumlu bir Adanalıyım ama babam memur olduğu için annemle yöre yöre gezmişler pek bilmediği yemek yoktur.
Yoresel mutfakları severiz ailecek. Bende mutfağı sevdigim icin az çok öğrendim yöresel yemekler.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Çok teşekkür ederim. Çorba olarak yaparım ben genelde ama yemek olarak yerim çok doyurucu çünkü.Bir Malatya lı olarak Malatya yöresine ait bir yemek olan analı kızlıyı biz ana yemek olarak yaparız. Çorba kategorisine girermi bilemedim.Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?