- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.036
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Aynen öyle farkli yoreler farklı yemekler ve farklı dunyalar oluyor cok gezince. Gayet güzel olmuş teşekkür ederim.Ben düzelttim problem yok yeterki sizin istediğiniz gibi osun
Evet güney ve doğu anadolu bölgesinde çok yapılıyorBen Malatyalıyım bizim yöresel yemeğimizdir
Ben de yöresel yemekleri çok seviyorum.Babamın işi ,eşimin görevi dolayısıyla farklı şehirlerde geçti zamanım ve farklı yöreden insanlarla arkadaşlık dostluk edince az çok her yöreden birşeyler biliniyor.
Emeğinize sağlık,hayırlı olur inşaallah
Hayır hayır ben ana yemek olarak yerim siz çorba olarak.Sonuçta verilmiş emek var herşeyden önce .Tekrar ellerinize sağlıkÇok teşekkür ederim. Çorba olarak yaparım ben genelde ama yemek olarak yerim çok doyurucu çünkü.
Sorun değil yemek olarak düşünülürse, katılımım iptal edilebilir. Haksızlık olmasın.
Sevgiler
Bende merak ettimEllerinize sağlık çok güzel olmuş.Nerelisiniz merak ettim
Yarışmada bol şans diliyorum
Tarifinizi düzenledim eksik veya hata varsa düzeltebilirim..
Yanlış anlamayın sakın alınmadım. Gerçekten haksızlık olur diye dedim. Hiç üzülmem iptal olursa.Hayır hayır ben ana yemek olarak yerim siz çorba olarak.Sonuçta verilmiş emek var herşeyden önce .Tekrar ellerinize sağlık
Ailem Adanalı ama Malatya, Erzincan, Erzurum gezmisler zamanında. Bu sebeple annem bilir baya yöresel yemek. Ucundan bucağindan öğrendim bende.Bende merak ettim
Malatyaların hepsi burda söz konusu yöresel yemeğimiz olunca
Çok teşekkür ederim. Sizde sağolun.Ellerinize sağlık, basarilar ;-)
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık zahmetlibir yemektir,yakından iyi bilirim
Yarışmada başarılar dilerim
Amanın yandımMalatyaların hepsi burda söz konusu yöresel yemeğimiz olunca
Yok canım sorun yokAynen öyle farkli yoreler farklı yemekler ve farklı dunyalar oluyor cok gezince. Gayet güzel olmuş teşekkür ederim.
Birde bu tarif yemek kategorisine giriyorsa katılımımı iptal edebiliriz bu arada. Biz hep çorba olarak yapar yemek gibi yerizde bilemedim şimdi,haksızlık olmasın.
Yemek yarışmalarında Malatyalı çokAmanın yandımBen İstanbul doğumlu Adanalı olarak ne ettim
Bileydim Adanadan yada dünya mutfağından bisey yapardım
Tamam o zaman, anlaştıkYok canım sorun yokBöyle bir çorba var yani çorba olarakta geçiyor
Amanın. Bir daha yapmıyım dimiYemek yarışmalarında Malatyalı çokEn azından 2 Editörü var bu bölümün ikiside Malatyalı
Evet biz nohut ekleriz hatta bazen kuşbaşı etAmanın. Bir daha yapmıyım dimi
Birde bu çorba eldekilerden oldu. Nohut hatta minik koftelerde konuluyor bazı yörelerde ama nohutum yoktu haslanmış konserve almadım.
Ögrendigim iyi oldu, bir daha Malatya mutfağı sınırları içinde gezerken iki kere düşüneceğim
Biliyorumda uygulayamadım nohut işiniEvet biz nohut ekleriz hatta bazen kuşbaşı etYok canım sen ne istiyorsan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?