Canım arkadaşım Gün'üm hamile Allah nazarlardan saklasın:))

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur Günüm....bütün hamileliğin sağlıkla olsun inşallah......
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım merhaba hatırladın mı beni... ben seni hatırladım.. hamile olduğunu bilmiyordum. maşallah epey büyütmüşsün bebişi.. ben de hamileyim canım 2 yıl sonunda 6 haftalık daha ama inşallah sen de ben de hayırla kucağımıza alırız bebişleri..bu arada Gün ü de tebrik ederim.

aaaaaaaaaaaa inanmiyorummmmmmm benim de hamile haberi basligim var artik:))))))))) cok sukur. Senacim canim cok sagol birtanem, cok duygulandirdin beni. uc yil bekleyen biri olarak beklemek ne demek cok iyi bilirim, darisi tum bekleyen arkadaslarimizin basina en kisa zamanda Insallah. umarim bu sefer bebegime saglikla kavusmak nasip olur.

GÜNÜMMM canım arkadaşım tebrik ederim çok mutluyum inanki
rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle kuzum
demirbaşlar olarak darısı bize :))
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:a.s.a.s.

canim benim hem de bu ay hemen darisi basina Insallah.

günümm tebrik ediyorum bitanem Rabbim bu defa sağ salim kucağınada almayı nasip etsin..sakın kötü düşünüp stres yapma herşey çok güzel olucak Allahın izniyle.

canım tebrik ederim allah kucağğına almak nasip eder inş sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmeni diliyorum bende inan çok sevindim bütün arkadaşlarımızın gün gelecek bu şekilde bir başlığı olacak ben buna inanıyorum

günüm canım benim ne demek senin mutluluğun benim de ve eminim burdaki arkadaşlarımızın hepsinin de....allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah...

canım benim hatırlamadım ama ben de senin adına çok sevidim...allah bağışlar inşallah miniğini..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…