Canım arkadaşım Sena'm hamile, Allah nazarlardan korusun..

gundogmadan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
3.625
15
116
Diğer
:nazar: :nazar: :nazar:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey:
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bitanemm gözün aydın Rabbim bu defa kucağına almayıda nasip etsin..bugünden itibaren hayatının en güzel dönemi başlamış olsun ..
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey:

günüm sağol bşrtanem.....inşallah birgün senin içinde bağıracağız burdan....tekrar bunları yazdığıma inanamıyorum arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin 6 ay önce ereken doğumla bir meleğim gitti...
şimdi rabbim tekrar nasip etti...

allah bütün evlat hasreti çekenlere nasip etsin...

yengeç sağol canım benim....allah size de nasip etsin inşallah....

amin..Carna sağol allah hepinizden razı olsun...dualarınızı esirgemeyin canlar...

eylülcüm sağol allah sizin de gönlünüze göre versin.

senacıgım allah analı babalı büyütsün cnm hayırlısıyla kucagına alıp mıs kokusunuda ıcıne cekersın ınsallah:Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bitanemm gözün aydın Rabbim bu defa kucağına almayıda nasip etsin..bugünden itibaren hayatının en güzel dönemi başlamış olsun ..
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey:

makbuşum sağol canım benim....a.s.

nurum sen de sağol allah sana da nasip etsin inşallah....içimde sonsuz bir huzur var..tekrar bu günleri yaşamak hayal gibiydi.....

Bana da dua edin kızlar.Umarım bu ay bende kalırım.Şimdiden eşime nasıl haber vericeğim konusunda planlar yapıyorum : )

richim sağol canım benim....hastaneden aradıklarında eşim konuşurken gözlrine nasıl çaresizlik içinde bakıyodum bilemezsiniz....olmıcak diye...

hehe cok sukur bu gunleri de gorduk :nazar: Allah buyuk hic korkma her sey cok guzel olucak Insallah :nazar:
richim hadi yakinda sana da bir baslik acicam Insallah.

:nazar::nazar::nazar:
çoooooooooooooooook tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey:
:teytey:

:nazar::nazar::nazar:
çoooooooooooooooook tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey:
:teytey:

bersuum sağol birtanem....allah sana da nasip etsin...sıkıntı bitmedi tabi...şimdi değerler yükselecekmi derdi var...:1no2:

senam hayırlı olsun tatlım darısı bana ve isteyen herkeze benimde ilk aşılamam 16martta yapılacak işallah bende sevinirim rabbim bu sefer hayırlısıyla kucağına aldığını gösterir işallah

Back
X