Aman bence cok takmayın cok takarsanız kendinize edersiniz bos verinBir sorum olacaktı bugün kızımın doğum günü kizim kuzenini doğum gününe çağırmak istedi çağırdık ertesi gün bugün yani gorumceme istiyorsanız sizde gelin dedim bizim işimiz var dedi bende tamam dedim cocuklar geldi normalde ben onun çocuklarına 50euro 20 euro oan ne kadar varsa veririm doğum günlerinde bugün 5 euroluk Bi parfüm verdi normalde durumu benden bile çok iyi sadece önemsemedigini düşündüm hediye hediyedir ama ne biliyim halası sonucta geri telefon geldi gorumcesinin oraya oturmaya gitmiş buraya gelmek istemedi anlaşılan sizce benmi çok abartiyorum bundan sonra ben sizce ne yapım fikirlerinizi bekliyorum
İstiyorsanız sizde gelin diye bir davet olmazBir sorum olacaktı bugün kızımın doğum günü kizim kuzenini doğum gününe çağırmak istedi çağırdık ertesi gün bugün yani gorumceme istiyorsanız sizde gelin dedim bizim işimiz var dedi bende tamam dedim cocuklar geldi normalde ben onun çocuklarına 50euro 20 euro oan ne kadar varsa veririm doğum günlerinde bugün 5 euroluk Bi parfüm verdi normalde durumu benden bile çok iyi sadece önemsemedigini düşündüm hediye hediyedir ama ne biliyim halası sonucta geri telefon geldi gorumcesinin oraya oturmaya gitmiş buraya gelmek istemedi anlaşılan sizce benmi çok abartiyorum bundan sonra ben sizce ne yapım fikirlerinizi bekliyorum
Sadece 3 arkadasi vardı ailecek kutladikKızınızın çağırdığı kuzeni görümcenizin kızı mı? Doğum gününe çağırdı derken minik bi kutlama mı yaptınız insanların olduğu?
Yani el değiller neticede eşinizin kardeşi, isterseniz siz de gelin demek çocuklarını çağırmışken biraz ayıp geldi bana. Belki bozulmuşlardır. Biz eşimin yeğeninin 1 yaş doğum gününe Ankara'dan Erzurum'a gittik önemli şeyler bunlarSadece 3 arkadasi vardı ailecek kutladik
Bir sorum olacaktı bugün kızımın doğum günü kizim kuzenini doğum gününe çağırmak istedi çağırdık ertesi gün bugün yani gorumceme istiyorsanız sizde gelin dedim bizim işimiz var dedi bende tamam dedim cocuklar geldi normalde ben onun çocuklarına 50euro 20 euro oan ne kadar varsa veririm doğum günlerinde bugün 5 euroluk Bi parfüm verdi normalde durumu benden bile çok iyi sadece önemsemedigini düşündüm hediye hediyedir ama ne biliyim halası sonucta geri telefon geldi gorumcesinin oraya oturmaya gitmiş buraya gelmek istemedi anlaşılan sizce benmi çok abartiyorum bundan sonra ben sizce ne yapım fikirlerinizi bekliyorum
Bir sorum olacaktı bugün kızımın doğum günü kizim kuzenini doğum gününe çağırmak istedi çağırdık ertesi gün bugün yani gorumceme istiyorsanız sizde gelin dedim bizim işimiz var dedi bende tamam dedim cocuklar geldi normalde ben onun çocuklarına 50euro 20 euro oan ne kadar varsa veririm doğum günlerinde bugün 5 euroluk Bi parfüm verdi normalde durumu benden bile çok iyi sadece önemsemedigini düşündüm hediye hediyedir ama ne biliyim halası sonucta geri telefon geldi gorumcesinin oraya oturmaya gitmiş buraya gelmek istemedi anlaşılan sizce benmi çok abartiyorum bundan sonra ben sizce ne yapım fikirlerinizi bekliyorum
Arkadaşları gelemediği için mi kuzenini çağırdınız? Yoksa normalde de çağıracaktıysanız sorun yok ama arkadaşlarım gelemedi bari kuzenimi çağırayım gibi bir seyse belki anlamış ve alınmış olabilirlerAnladım normalde sadece arkadaşlarıyla kutliycakti onlarda gelemedi benim kızda kuzenini çağırdı 2 arkadasi gelebildi bende o ara sizde gelin isterseniz diyiverdim
Anladım normalde sadece arkadaşlarıyla kutliycakti onlarda gelemedi benim kızda kuzenini çağırdı 2 arkadasi gelebildi bende o ara sizde gelin isterseniz diyiverdim
Çok ayıp yaptigi.Bir sorum olacaktı bugün kızımın doğum günü kizim kuzenini doğum gününe çağırmak istedi çağırdık ertesi gün bugün yani gorumceme istiyorsanız sizde gelin dedim bizim işimiz var dedi bende tamam dedim cocuklar geldi normalde ben onun çocuklarına 50euro 20 euro oan ne kadar varsa veririm doğum günlerinde bugün 5 euroluk Bi parfüm verdi normalde durumu benden bile çok iyi sadece önemsemedigini düşündüm hediye hediyedir ama ne biliyim halası sonucta geri telefon geldi gorumcesinin oraya oturmaya gitmiş buraya gelmek istemedi anlaşılan sizce benmi çok abartiyorum bundan sonra ben sizce ne yapım fikirlerinizi bekliyorum
Çocuk almıştır belki. Abartmayın bosverinBir sorum olacaktı bugün kızımın doğum günü kizim kuzenini doğum gününe çağırmak istedi çağırdık ertesi gün bugün yani gorumceme istiyorsanız sizde gelin dedim bizim işimiz var dedi bende tamam dedim cocuklar geldi normalde ben onun çocuklarına 50euro 20 euro oan ne kadar varsa veririm doğum günlerinde bugün 5 euroluk Bi parfüm verdi normalde durumu benden bile çok iyi sadece önemsemedigini düşündüm hediye hediyedir ama ne biliyim halası sonucta geri telefon geldi gorumcesinin oraya oturmaya gitmiş buraya gelmek istemedi anlaşılan sizce benmi çok abartiyorum bundan sonra ben sizce ne yapım fikirlerinizi bekliyorum
Konunun seyri tamamen değişir böyle. Sizin yaptığınız çok çok ayıp. Ben gorumcenin yerinde olsam kızımı da yolamam.Anladım normalde sadece arkadaşlarıyla kutliycakti onlarda gelemedi benim kızda kuzenini çağırdı 2 arkadasi gelebildi bende o ara sizde gelin isterseniz diyiverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?