- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- Konu Sahibi Anti Depresan
Arkadaşlar şu 1 haftadır başıma gelenler beni benden aldı götürdü.
Pazar gününden ağrılarım vardı sürekli bağırsaklarımdan ses geliyordu.Ama ben gaz birikmiştir diye oralı olmadım.Pazartesi günü oldu yine aynı şekilde bu ağrılar hafif aralıklarla devam etti ve o günün gecesi afedersiniz bağırsakları bozmuşum..Bu yüzden tipik bir ishal belirtisi olduğu için Muz , Leblebi felan yedim geçeceğini düşündüm..Olaylar böyle gelişti.
O gece hastayım diye nişanlımlarda kaldım ( Ailemle aynı memlekette değilim kayınvalidem bırakmadı sağolsun ).Sabahın 6 sı gibinet bilmiyorum hava yeni yeni açıyor sanki biraz soğuk yerimden kalktım 2 tane tuvalet var evde bende kapıda ki alaturka tuvalete gittim aşırı bir sancım söz konusuydu.İhtiyacımı giderdikten sonra tam kapıdan çıkacaktım ki.Başımın dönmesi ile yığılmam bir oldu.Gerisi muallak hiç hatırlamıyorum aradan ne kadar zaman geçti geçmedi bilmiyorum.Gözlerimi açtığımda bir kaç saniye hafıza kaybı yaşadım her yerim su içinde kalmış bir halde odama gittim ve nişanlıma seslendim o halimi görünce aklı çıktı hemen kimseye haber vermeden bindik arabaya götürdü beni..
İşte sinir bozucu iş ise hastane oldu en ufak bir sorgu sual yok.Neyin var dedi doktor bende anlattım durumu.İlk işi ağrı kesici olan bir serum takın dedi ( Yanlış hatırlamıyorsam Arveles ) yaklasık 30 dk durdu.Ve neyim var dedim salgın salgın yok birşeyin dedi gönderdi.Ben hayatımda bu kadar sorumsuzluk görmedim zaten yattığım sedyeden tutun acil servisin hali berbat derecede pis.Hemşireler içeride bik bik bik dedikodu peşinde geleni gideni azarlıyorlar.Akşama sinemada o film varmış muhabbetindeler.O kadar çok sinirim bozuldu ki hemen orayı terk ettik..İnsan bir kan tahlili yapar belki farklı bir sorunum var nereden biliyorsun muayene bile etmedin beni.Ama alışmışlar artık bir ağrı kesici vur gönder vur gönder..Pratik olacak ya.
Başka bir hastaneye gittim ve bağırsak enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim..Antibiyotik felan verildi hala tam düzelemedim ama o güne göre daha iyiyim.Bu konuyuda açma sebebim.Kendi derdimden çok devlet hastanesinde ki doktorların ilgisizliği.Evet devletin bunda çok payı var olabilir fakat ortada bir vicdan da söz konusu hastalarında birer insan olduklarını unutmamalı ve ona göre davranmalı.Allah kimseyi devlet hastanesinin vicdanına bırakmasın..Mecbur kalanlarada sabır versin.
Son düzenleme: