- 28 Şubat 2015
- 258
- 376
- 53
- Konu Sahibi Anti Depresan
bağırsak için 3 5 gün kullancağımız antibiyotiğin hayati zararı olmaz.hani her ilacın yan etki riski var tabi o ayrı mesele.aslında hastaları suçlamak istemiyorum ama kendim hasta olduğumda boş serum taktım o da sıvı takviyem için.ama bir hastaya boş serum takacağm derseniz ne bedduanız ne hakaretiniz kalır.hergün poliklinikte ölüm tehditleri beddualar altında çalışıyoruz.bu sağlık sisteminde bir antibiyotiğin ne zararı var diyerek hastayı eve göndermek daha kolay.
Ben malesef size bu konuda katılmıyorum. İşiniz zor olabilir kabul ediyorum. Doktorluk kutsaldır diyoruz ya işte o kutsallık burada ortaya çıkıyor. Hayati tehlikesi yok nasılsa diye başından savmak için ilaç yazan doktorlar olmamalı.
Antibiyotik ne kadar sıklıkta kullanılırsa, bakteriler o kadar bağışıklık kazanıyor vücutta diye biliyorum. Hatta yediğimiz hayvanların yemlerine katılan antibiyotiklerde bile sınırlamalar var. Hal böyleyken, malesef bu görüşlerinize katılamayacağım. Yine de mesleğinizde yaşadığınız sıkıntıların tamamen ortadan kalkması dileğiyle...