canım çok acıyo benim :(

bu işe yararmı kı dersın:26:

canim eski sevgilisiyle ne konusuyo onu merak ettim ? yani bu bence affedilmicek bisey...

ole arkadasta konustuk demışti.bnm ıcınde affedılmıcek bırsey ama şaşırdım hani haklıymış gibi bisey yapmamasına msj atmamasına ustelık hayatına devam edıp kız arayısına gırmesıne..durum boyle oluncada kendımı suçlar hale geldım acaba hatalı olan benmıyımkı aramadı dıe

donermıkı..tek istedigim gerı donmesı ve bu seferde aynı muameleyı benım yapmam.ama kızlar bılıyomusunuz mesajıma cevap atmıyo ya boyle cok kuduruyorum mesaj atasım gelıyo daha cok

donmesin ya birde dönmesini mi bekliyosun boşver ne hali varsa görsün.
mesajda atma en son ona çok koyacak bir mesaj at birdahada atma.
biliyorum mesajlara cevap gelmediğinde daha çok mesaj atasın geliyor bende de öyle olur hep ama kendini durdurmalısın.
başka şeylerle ilgilen ama asla mesaj atma aramada. aradığında da açma hiçbirşekilde telefonlarını

bugun attıgım mesaj oyle bı msjdı bundan sonra zaten msj atarsam rezıllıgın son noktası olur bnm ıcın.dönmesını ıcımı rahatlatmak ıcın ıstıyorum rahat rahat aynı muameleyı bende ona yapıp telı kapatmak ıstıyorum

tesekkur ederım.donmesını ısterdım cunku ıcımde kaldı dıceklerim anlarmı kı hatasını
pekı aramıycam ınsallah tutarım kendımı

benim açtığım konuyuda okumuşsun canım bak bende aramamam gereken zamandayım biz çok değer verip üstlerine düştükçe böyle oluyolar.. tutalım kendimizi ne arayalım nede soralım mutlaka onlar merak edip arıcaklar..

gece gece yıne deprestım.hep kotu seylerını dusunmeye calısıyorum ama ıyı seylerımız gelınce aklıma neden dıyorum nıye bıttı

bence keşke deme canım çünkü sen o mesajı attıktan sonra o senin yine gönlünü almak için uğraşabilirdi o kişiyi eklemek yerine yani o yüzden her şey onun elinde iken o bir şeyleri düzeltmeye çalışmıyorsa sen bence hiç keşke falan deme zaten sevseydi her yolu denerdi senin için

bütün actigin konular sevgilinle ilgili yani iliskinizin temelleride iyi degil bence sizin icin ilerisi yok inceldigi yerden kopsun,sende arama hayatina onsuz devam et elbet karsina daha iyi birisi cikacaktir...

haklısın.bende dıyorum bunu kendıme aynı seyı ben yapsaydım delı gıbı ugrasırdım onu kazanmak ıcın ki buna benzer bı olay olmustu ve ugrasmıstım.ama sonra baska seyler gelıyo aklıma zamanında şunu yapmıstı bunu demişti sevmese yapmazdıkı onları dıyorum sevdı aslında dıyorum. sadece ürütemediğimizi olmıcagını dusundu o yuzden çekıldı dıyorum

bütün actigin konular sevgilinle ilgili yani iliskinizin temelleride iyi degil bence sizin icin ilerisi yok inceldigi yerden kopsun,sende arama hayatina onsuz devam et elbet karsina daha iyi birisi cikacaktir...

:26: evet hep onunla ılgılı haklısın.dengesız davranısları yuzunden ilişkimiz oturmadı haklısın ..

tatlım o mesajı atmasaydın da aynı şey olacaktı inan bana...ayrıca tabiki eski sevgilisiyle konuştu diye sitem edeceksin

öylesi işine gelmiş onun kızları da hemen eklemeye başlamış yas bile tutmamış yani

sen neden kendini paralıyorsun

Son düzenleme:
Ya adam gidip eski kiz arkadasini aramis mesajlasmis ve sen hala kendine mi ariyorsun hatayi?
Bence sen onun zerre kadar umrumda degilsin, sen bir mesaj atmissin o cevap bile yazmamis. Eminim mesaji okuduktan sonra keyfin bilir diyip yeni ufuklara yelken acmistir.
En son konu actiginda sevgilin dengesiz bugün gelse yarin yine birakip gider demistim ama sen yine yaninda olmadim diye kendini suclamistin.
Ilk önce sen kendine deger vermelisin.

o üzülmedigi için üzülüyorum işte bu kadar basıtmıydı dıyorum.o sevıyorumlar yalanmıydı yasananlar yalanmıydı..diye bnm cektıgım gıbı cekmedıgı ıcın hazmedemıyorum

bu durumlar da insanın aklına her şey gelir canım iyisi kötüsü neyse ama sana sevgiyi vermeyeceğini düşündüğün kişi için de harap etme kendini ve artısıyla eksisiyle her şeyi düşün ona göre hareket et derim ama bazen ufak pürüzler bile ileriye dönük ilişki için cidden olumsuzluklar getirir

haklısın..işte ne bılım cevap vermıyınce haklıymış gıbı bnde oturup düşündüm alla alla ya dedım bende mı bı hata var acaba dıye.kandırılmak ıcıme oturuyo

haklısın..işte ne bılım cevap vermıyınce haklıymış gıbı bnde oturup düşündüm alla alla ya dedım bende mı bı hata var acaba dıye.kandırılmak ıcıme oturuyo

Bosver arkadasim, sen simdi kendine hayatina bak.
Neyi var neyi yoksa koy bi kutuya geri yolla ona.
Tel numarani degistir, heryerden sil onu, en önemliside hayatindan tamamen cikar.
Biraz sert olucak ama o seni sevmiyor, sevdigini söylese bile inanma cünkü sevgi bu degil, bu kadar ucuz degil.

o üzülmedigi için üzülüyorum işte bu kadar basıtmıydı dıyorum.o sevıyorumlar yalanmıydı yasananlar yalanmıydı..diye bnm cektıgım gıbı cekmedıgı ıcın hazmedemıyorum

basitlikle alakası yok sevgisi bitmiş de olabilir ki seni geri kazanmak için hiç birşey yapmıyorsa bitmiştir artık

sen de kendi yoluna bakarsın

söylemesi kolay biliyorum ama bu böyle malesef...

Son düzenleme:
:26: evet hep onunla ılgılı haklısın.dengesız davranısları yuzunden ilişkimiz oturmadı haklısın ..

bak sende farkindasin,surekli kendinde suc aramayi bosver bence boylesi sizin icin daha iyi sakin ardina dusme bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…