canım çok acıyo benim :(

eski konularina goz attimda bu arkadas seni kullaniyor olabilir mi ?

bu sevgilin annene bile kufur etmis ne bekliyorsun ki sen bu adamdan...

benı kullandıgını düşündügüm ıcın bu kadar kotuyum zaten.yedıremıyorum ıntıkam almak ıstıyorum aynı duyguyu o da yasasın ıstıyorum:2:

mesaj atmasaydim ayrilmazdik gibi seyler yazmissin,yani simdi ayrilmasaniz 2 ay sonra ayrilirdiniz actigin konulara baktim 2 ayda bir ayrilik konusu acmissin yani ne kadar saglikli sence bu iliski kendini yipratmayya degermi karsindakinin ne sana nede ailene saygisi var apacik kullaniyor seni,sen bosver onu kendine bir iyilik yap ve cikar onu hayatindan onuda ALLAHA HAVALE et ne hali varsa gorsun sen bundan sonrasinda daha mutlu yasamaya bak..

benı kullandıgını düşündügüm ıcın bu kadar kotuyum zaten.yedıremıyorum ıntıkam almak ıstıyorum aynı duyguyu o da yasasın ıstıyorum:2:

intikam almak için biraz sakinleşmelisin tatlım, budurumdayken olmaz biraz sıyrıl yaşadıklarından ve en önemlisi çıkar onu kafandan. Sen dibine kadar ilişkinin bitmesine pişmanken budediklerin çok zor, her çırpınışında bıraz daha batarsın. öncelikle bağını tamamen kopar , sen böyle devam ettikçe seni kaybettiğini bile anlamaz. Zamana bırak ilişkinin bittiği dank etsin , seni garanti olarak görmesine izin verme. Herşeyin çoğu zarar demişler acınıda kararında yaşa derim

senin derdin intikam filan değil onun geri dönmesi iki naz bir niyaz tekrar barışmak adam zaten bu durama hakim istediği zaman pıtış pıtış geleceksin sana duygu sömürüsü yapacak beni yanlız bıraktın anlamadın vs.vs. o kızları da canın acısın diye ekledim yok bilmem ne diye uzunca bahaneler iki öpücük hooop çantada kekliksin sende de gurur hakheza bak genç kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama ben 30 yaşındayım yaşım kadar tanıyorum hayatı sana akıl filan verecek değilim ama sana tavsiye ederim ki kendine değer yanlış anlama ama ucuz olma yani ağır ol öyle kolay olma her anlamda kalbini kıran adama kolay geçiş verme gönlünü almasını bilmiyorsa yok say onuda yokluğunu da tatsın bakalım arama sorma eyer çok değer veriyorsa seviyorsa o gelecektir ayaklarına ama kardeşim gelmiyorsada salla adam suçlu baştan ayağa acizmisin bu kadar başka adammı yok bekle dinlen durul hayattan ondan ibaret değil hem kim ölmüşk,i aşktan geçer buda geçer

napımkı yani :44:

canın hiç bişey yapmak istemiycektir yüksek ihtimal zorla kendini.. çık gez, yeni bişeyler al, kendine yoğunlaş bu tarz ilişkiler güven kaybına sebep olur, kendini sev kendini yeterince seversen bunları sana kimsenin yaşatmasına izin vermezsin

vaovvv çok sertt

doru dıyosun daha oncede boyle dusunuyodum sonra gerı dondu ben affettım.haklısınız bnm ıstedıgım once pısman olması sonra barısmak sanırım

bak güzel kardeşim sen benim kardeşimle yaşıtsın

bizi dinle vazgeç o çocuktan bırak intikam almayı falan

sen kendi hayatına bak bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…