Sevgilimden ayrıldım,canım çok acıyor,dünyanın sonu değil ama bir daha bu kadar kibar birini bulamayacağımı bilmek o kadar üzüyor ki
Uzak mesafe ilişkisiydi zaten,Türk bile değildi,yanıma gelmişti bir süreliğine sonra yine telden devam,ama artık olmuyor ya çok zor geldi dayanamıyorum dedim bitirdik ama içimde hala bir sızı var geçmiyorÇok şanssızım,neden biraz daha yakında doğmadım ya neden Onu da üzdüm yine,hayalkırıklığına uğrattım.
Başka bir sorun yoksa eğer keşke bitirmeseydinizUzak mesafe ilişkisini yürütebilen çok insan var.
Öyle böyle değil ki ama,4 sene daha böyle devam edecektiDayanamadım daha fazla,dışarıda insanları gördükçe üzülüyorum artık benim sevgilim yanımda yok,çok acı veriyor
Boyle hic yok: ( bu kadar kolay mi yaa: (Öyle böyle değil ki ama,4 sene daha böyle devam edecektiDayanamadım daha fazla,dışarıda insanları gördükçe üzülüyorum artık benim sevgilim yanımda yok,çok acı veriyor
Ben evlendim hala uzak mesafe ilişkisi yaşıyorumSevgilimden ayrıldım,canım çok acıyor,dünyanın sonu değil ama bir daha bu kadar kibar birini bulamayacağımı bilmek o kadar üzüyor ki
Uzak mesafe ilişkisiydi zaten,Türk bile değildi,yanıma gelmişti bir süreliğine sonra yine telden devam,ama artık olmuyor ya çok zor geldi dayanamıyorum dedim bitirdik ama içimde hala bir sızı var geçmiyorÇok şanssızım,neden biraz daha yakında doğmadım ya neden Onu da üzdüm yine,hayalkırıklığına uğrattım.
4 sene diyorsun yaslar kac? Ilerisi yok mu? Yani gelecek plani yapsaydim ben olsam beklerdim: (
Sen mi bitirdin, maden üzülüyorsun bu kadar neden yaptın ?
Ben evlendim hala uzak mesafe ilişkisi yaşıyorumeşim bazen aylarca yurtdışında şehir dışında kalmak zorunda işi gereği. Evlendi mesafelerden kurtulamadık hala kocamala romantik romantik mesajlaaiyoruz
Üzülme dünyadaki tek kibar insan o değildi. Kriterlerini düşürme çok daha iyisini bulursun.
Anladığım kadarıyla yan yana gelemeyeceksiniz diye ayrıldınız?Umarım.En çok da ne bileyim onu böyle bıraktığım için üzülüyorum
Anladığım kadarıyla yan yana gelemeyeceksiniz diye ayrıldınız?
Bazen böylesi daha iyi oluyor. Her şeyi tüketene kadar yaşamamak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?