Canım çok acıyor

Dead Cell

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
7.357
25.815
798
Sevgilimden ayrıldım,canım çok acıyor,dünyanın sonu değil ama bir daha bu kadar kibar birini bulamayacağımı bilmek o kadar üzüyor ki
Uzak mesafe ilişkisiydi zaten,Türk bile değildi,yanıma gelmişti bir süreliğine sonra yine telden devam,ama artık olmuyor ya çok zor geldi dayanamıyorum dedim bitirdik ama içimde hala bir sızı var geçmiyor Çok şanssızım,neden biraz daha yakında doğmadım ya neden Onu da üzdüm yine,hayalkırıklığına uğrattım.

Başka bir sorun yoksa eğer keşke bitirmeseydiniz Uzak mesafe ilişkisini yürütebilen çok insan var.

Başka bir sorun yoksa eğer keşke bitirmeseydiniz Uzak mesafe ilişkisini yürütebilen çok insan var.

Öyle böyle değil ki ama,4 sene daha böyle devam edecekti Dayanamadım daha fazla,dışarıda insanları gördükçe üzülüyorum artık benim sevgilim yanımda yok,çok acı veriyor

Öyle böyle değil ki ama,4 sene daha böyle devam edecekti Dayanamadım daha fazla,dışarıda insanları gördükçe üzülüyorum artık benim sevgilim yanımda yok,çok acı veriyor

Önemli bir ayrıntı var ama bir daha böyle kibar birini bulamayacağım diyorsunuz. Artıları çoksa ve tek sorun uzak olmasıysa bunu bir şekilde idare edebilirdiniz bence. Tabi ki doğrusunu siz bilirsiniz.

Ben evlendim hala uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum eşim bazen aylarca yurtdışında şehir dışında kalmak zorunda işi gereği. Evlendi mesafelerden kurtulamadık hala kocamala romantik romantik mesajlaaiyoruz

Sen mi bitirdin, maden üzülüyorsun bu kadar neden yaptın ?

Ya cidden çok zor,diğer insanları görüp de sürekli elde telefonla gezmek.Yan yana kol kola yürüyememek olmuyor artık bana fazla geldi.4 sene daha böyle nereye gidecek diye düşünüyorum bir süredir.Dayanamadım artık söyledim yapamıyorum,bir gelecek görmüyorum falan dedim çok üzüldü istersen ailenle tanışayım falan dedi,ne denir ki

Ben evlendim hala uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum eşim bazen aylarca yurtdışında şehir dışında kalmak zorunda işi gereği. Evlendi mesafelerden kurtulamadık hala kocamala romantik romantik mesajlaaiyoruz

Ama sizin yaşadıklarınız bizden çok daha fazladır bence,böyle ne bileyim arada ülkeler var şehirler de değil,gelmesi sorun benim gitmem başlı başına sorun

Anladığım kadarıyla yan yana gelemeyeceksiniz diye ayrıldınız?
Bazen böylesi daha iyi oluyor. Her şeyi tüketene kadar yaşamamak gerek.

Evet,yani çok zor ama bunu ona anlatamıyorum.Hala şöyle yapalım,böyle yapalım falan diye tavsiye veriyor.Açıklıyorum bizim kültürümüzde böyle şeyler yok falan diye anlamıyor

Diğer insanlar kolkola falan demişsiniz de onların gerçekten mutlu mu, artık birbirlerinden bıktılar mı, birbirlerini aldatıyorlar mı bilemezsiniz asla. Sürekli özlemek üzücü ve yıpratıcıdır bunu anlıyorum. Ama özlüyorum diye ayrılmanız da iyi olmamış, şu an iki taraf da çok üzgün anladığım kadarıyla. Yerinizde olsam tekrar düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…