Diğer insanlar kolkola falan demişsiniz de onların gerçekten mutlu mu, artık birbirlerinden bıktılar mı, birbirlerini aldatıyorlar mı bilemezsiniz asla. Sürekli özlemek üzücü ve yıpratıcıdır bunu anlıyorum. Ama özlüyorum diye ayrılmanız da iyi olmamış, şu an iki taraf da çok üzgün anladığım kadarıyla. Yerinizde olsam tekrar düşünürdüm.
Daha cok kuccuksun bebem yaa21 ben,26 o.
Daha cok kuccuksun bebem yaaben beklerdim valla:)) bekledimde, beklemez olaydim
Nereliydi arkadas? Hep sen mi bitirdin? Ya hersey neysede bu engelleme isi cok agir geliyor: (Geri dönüşü olmaz bence,bu ikinciydi,her yerden sildi beni ''özür dilerim üzülmek istemiyorum,bir süre görmesem daha iyi'' dedi.
Nereliydi arkadas? Hep sen mi bitirdin? Ya hersey neysede bu engelleme isi cok agir geliyor: (
Nereli olduğunu merak ettim.. ama hakta verdim 4sene daha verip belkşde yan yana geldiğinizde anlaşamayacaktınız boşa gşden yıllar olacaktı.. her nekadar kibarda olsa yan yana olduğu gibi olmaz, tamamen tanıyamazsın..
Biz evlenmeden öncede böyleydi nisanlandigimda da böyleydi . Beni güçlü kılan şey ona olan sevgim güvenim ve onun bana olan sevgisi.Ama sizin yaşadıklarınız bizden çok daha fazladır bence,böyle ne bileyim arada ülkeler var şehirler de değil,gelmesi sorun benim gitmem başlı başına sorun
Zamanla geçer hepsi. Üzülme daha yolun başındasın.21 ben,26 o.
Zaten uzaksin yani, nerden ne sorun bulup kavga ediyorsunuzEngel değil.Sildi sadece.
Geçen sefer işler çirkinleşmişti zaten iki taraflı da.Bu kez her şey çok daha iyi gidiyordu,derken bir süredir hem onun beni sürekli ''niye'' sorularıyla boğması,hem bu mesafe,ne bileyim dayanamadım daha fazla.Bugün aklımda bile yoktu konu konuyu açtı ben artık yapamayacağım,bir gelecek yok bana göre falan dedim.İkna etmeye çalıştı ama yok.Eskisi gibi ''önemli değil beklerim'' diyemiyorum.Yoruldum.
8. Senemizde evlendik. Hep uzak mesafe ilişkisiydi. Bence bir yolu bulunurdu. Hakkınızda hayırlısı olsun.Öyle böyle değil ki ama,4 sene daha böyle devam edecektiDayanamadım daha fazla,dışarıda insanları gördükçe üzülüyorum artık benim sevgilim yanımda yok,çok acı veriyor
8. Senemizde evlendik. Hep uzak mesafe ilişkisiydi. Bence bir yolu bulunurdu. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu polonyalilar bi bana mi cirkin geliyorPolonya.
Bu polonyalilar bi bana mi cirkin geliyorsari renkli goz ve kel yada sifir tras
Senin yerinde olsam barisirim kuzu valla: ( o gelemiyor mu?Sarı değil,gözleri de renkli değildi.Gamzesi vardı,uzundu falan off
Senin yerinde olsam barisirim kuzu valla: ( o gelemiyor mu?
Öyle mi diyorsunuz ? Şu an gelemez,ama yazın sonuna doğru düşünüyordu gelmeyi ve bir süre kalmayı burada.Zaten maddi durumlardan ötürü ben gidemiyorum gelirse o gelecek.İş yerinde terfi falan aldı hatta sevinerek anlattı yanına gelirim daha sık diyeOkulun bitince de buraya gelirsin falan diyordu,en son ben gelemem belki hem zor bence falan deyince ben geleyim o zaman ailenle tanışırım dilinizi öğrenirim falan dedi içim parçalandı,çok kötü oldum
Sen bu adami seviyor musun?
Yaw adam daha napsinki? Ne guzel oturup gun sayacaginiza, bitirdigin zamana bak..Öyle mi diyorsunuz ? Şu an gelemez,ama yazın sonuna doğru düşünüyordu gelmeyi ve bir süre kalmayı burada.Zaten maddi durumlardan ötürü ben gidemiyorum gelirse o gelecek.İş yerinde terfi falan aldı hatta sevinerek anlattı yanına gelirim daha sık diyeOkulun bitince de buraya gelirsin falan diyordu,en son ben gelemem belki hem zor bence falan deyince ben geleyim o zaman ailenle tanışırım dilinizi öğrenirim falan dedi içim parçalandı,çok kötü oldum
Ben hak verdim sana.
Belli bi' yaştan sonra uzak mesafe ilişkisi sarmıyor ya.
İnsan akşam üzeri hadi gel bi' sahilde yürüyelim bugün ya da sabah gel bi' kahvaltı yapalım diyecek insan arıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?