Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çılgın aşık olmak lazım bazen :)Benim kafadansin![]()
Askin ve sevginin sadece dokunmaktan ibaret olmadigini dusunuyoruz bizde ondan.. ama bu devirde sevmek esittir dokunmak olmus. Bi iliskide para ve dokunma varsa hersey tamammis gibi saniliyor..Çılgın aşık olmak lazım bazen :)
Aslında herkesin ilişkiden beklentisi farklı. İlişkiler çok kişisel şeyler. O yüzden şöyle olmalı böyle olmalı dememek lazım.Askin ve sevginin sadece dokunmaktan ibaret olmadigini dusunuyoruz bizde ondan.. ama bu devirde sevmek esittir dokunmak olmus. Bi iliskide para ve dokunma varsa hersey tamammis gibi saniliyor..
Haklisin.. ama cogu seyin ici bosaltildi deniyor ya.. bununda oyle oldu bence.Aslında herkesin ilişkiden beklentisi farklı. İlişkiler çok kişisel şeyler. O yüzden şöyle olmalı böyle olmalı dememek lazım.
Öyle düşünme, sevgilisi olan her insan mutlu değil ki.Öyle böyle değil ki ama,4 sene daha böyle devam edecektiDayanamadım daha fazla,dışarıda insanları gördükçe üzülüyorum artık benim sevgilim yanımda yok,çok acı veriyor
![]()
Nasil bir gece gecirdi acaba? Sevindim bentontriko ,teşekkür ederim özel mesaj desteğin için ve diğer arkadaşlar çok teşekkürler yorumlar için tekrar.
Yazdım kendisine ( tutamadım kendimi),hallettik,hatta baya sevindi.Ama doğal olarak bir garip hissediyor sanırım,bırakıp gidersin diye korkuyorum ama yakında geçer herhalde dedi.
Artık her şeyi konuşalım dedik,ben de ''gelecekten sürekli bahsetmek gerçekten beni çok ürkütüyor,yani ne nasıl olacak sürekli bunu düşünmek olayı zorlaştırıyor benim gözümde'' dedim.Hak verdi,bundan sonra daha çok ana yönelik bir ilişki olacağı konusunda anlaştık.
Baya özürler diledim,gerek yok falan dedi ama tedirgin hala bunu anlayabiliyorum.Bir şey yazmaya çekinme,korkma falan dedim ama bildiğiniz aniden bıraktığım için sanmıyorum şu an kolay kolay bana içini dökebilsin![]()
Zamanla düzelir umarım her şey...Yine de mutluyum şu an için,teşekkürler herkese![]()
Nasil bir gece gecirdi acaba? Sevindim bentabiiki guveni sarsildi ve tekrar zamanla oturacak bazi seyler. Isin dogrusu Turk erkegi gibibseverim ama gururda yaparim havasinda olmuyolar bu gibi durumlarda. Yaza az kaldi:)) vuslat yakin yani❤
Adam o anin tadini cikariyor, biz Turkler gibi 10 yil sonrasini dusunup kahretmiyor kendini. Sen bu kisiyle netten mi tanistin? Eger oyleyse Keske gidip orda adamin yasayisini gorme imkanin olsaydiBaya üzüldüğünü söyledi,daha doğrusu dün işin şokundaymış.Birden bire o konu nasıl açıldı,nasıl ayrıldık anlamadım dedi.Şu an biraz korkuyor,her söylediğini ya da sormak istediğini söyleyemiyor ben onun farkındayım.Rahat ol falan dedim ama zamanla düzelirim dedi![]()
Ve evet,ben çok korktum gurur yapar diye ( ben olsam ben yapardım) ama hiç yapmadı.Sevdiğin için mutluyum bu yeterli dedi.
Adam o anin tadini cikariyor, biz Turkler gibi 10 yil sonrasini dusunup kahretmiyor kendini. Sen bu kisiyle netten mi tanistin? Eger oyleyse Keske gidip orda adamin yasayisini gorme imkanin olsaydi
Ya peki msj attiginda hemen donuyor mu? Orda baska biri ile beraber mi acaba diye dusunuyor musun hic? Aslinda bu sekilde senede bir kesin gorusursunuz. Hani 1 gunde degil bir kac hafta., bilmiyorum yaa evet zor ama hic gorusemiyor degilsinizBana sürekli gel ben öderim diyor ama kabul edemem,ne bileyim yük olmak istemiyorum.Staj erasmus durumunu sordu,ben de biraz baktım yazları aylık staj oluyormuş bölümümün eğer kazanabilirsem gideceğim yanına gelecek yaz.O ana kadar kendisi gelebilir sadece,bana video falan yolladı da aynısı olmuyor tabii :/
Ya peki msj attiginda hemen donuyor mu? Orda baska biri ile beraber mi acaba diye dusunuyor musun hic? Aslinda bu sekilde senede bir kesin gorusursunuz. Hani 1 gunde degil bir kac hafta., bilmiyorum yaa evet zor ama hic gorusemiyor degilsiniz
Bizim turk erkekleride hala bunaltma beni derlerO hemen dönüyor ama ben çoğunlukla internette takıldığım için geç dönüyorumHatta diyor meşgulsen sonra yazayım diye
Bana niye katlanıyor hala anlamadım
![]()
Bazı arkadaşlar sosyal bir tip falan zannedip başka biriyle de konuşuyordur yazmışlar da tüm gün oyun oynuyor işten döndüğündeO platformda tanıştık zaten,nerede ne yapıyor belli yani benim için
![]()
Bizim turk erkekleride hala bunaltma beni derlerbirde bazi seyleri bicak gibi kesip atmaya gerek yokki, bitecekse aramalar msjlar azalir filan.. sessizce biter bazen. Oylesi daha az acitir. Sen birden bitirirsen o zaman zorlama oluyor iki taraf icinde.
Buarada iliski iki kisilik ama tek taraf bitirme karari verebiliyor. Bu haksizlik bana gore: (
Sizin adınıza çok sevindim, mutluluklar dilerim Dead cell. Umarım her şey dilediğiniz şekilde ilerler.