El ayak duydum da omuzu ben de duymadım yav.Daha çok mide bulantisina sebep olacak ama koltuk altı fetişi bile duymustum, omuz duymamıştım.
Biz ellettik ondan demek burnumuz boktan kurtulmuyorGöstermekte sorun yok, elletmicen bacım.
Adamı kudurtmak için yeni yollar tavsiye etmek de suç olduLütfen yorum yapmani istemiyorum yazma yeter bune böyle
Benimki 4 yılın yarım kalmışlığı için acıyor herkez bir alay etti kaç kere denedim olmadı diyeAnlamak içi in sordumüzdün
Tuzlu seviyorlarsa demekEl ayak duydum da omuzu ben de duymadım yav.
Koltuk altı yalayanı duydum ben de maalesef.
Arkadaşlar çözdüm. Bipolar veya şizofren
Eki Görüntüle 2982522
Arabasına binen yok bişey yapan yokBiz ellettik ondan demek burnumuz boktan kurtulmuyorAllah kahretsin ! Arabada sevişmeye son !!!
Bence sen hepimizle dalga geçiyorsun buradaBen içimi döktüm alay ediyorsunuz bana sert olmadı mi
Valla benim hiç böyle şeylerim olmadı ben direkt öpüşüyorumBenimki 4 yılın yarım kalmışlığı için acıyor herkez bir alay etti kaç kere denedim olmadı diye
Ne kudurtmasi beladan kurtulmaya çalışıyorum ama karalandimAdamı kudurtmak için yeni yollar tavsiye etmek de suç olduamaç o sandımdı ben
Ve de kokulu.Tuzlu seviyorlarsa demek
Rahatsizim bu konuşmalardan engelleme nasıl oluyorsa engellicem
Yarın gocamı asansörde sıkıştıram benBiz ellettik ondan demek burnumuz boktan kurtulmuyorAllah kahretsin ! Arabada sevişmeye son !!!
Evet bir yarım kalmışlık var.Benimki 4 yılın yarım kalmışlığı için acıyor herkez bir alay etti kaç kere denedim olmadı diye
Sen normal biri olsan yazma denilince yazmazsinBence sen hepimizle dalga geçiyorsun burada.
Bak çok ciddili yorum yapçam dalga geçmek falan yok. Kurtulmaya çalışan insan davranışlarını mı sergiliyorsun sence??Ne kudurtmasi beladan kurtulmaya çalışıyorum ama karalandim
Ama bu adam düzelmez bu şekilde giderEvet bir yarım kalmışlık var.
Sn beni tanıyor musun acabaBak çok ciddili yorum yapçam dalga geçmek falan yok. Kurtulmaya çalışan insan davranışlarını mı sergiliyorsun sence??
Bi otoparkta kocamı öperken , görevli yakaladıYarın gocamı asansörde sıkıştıram ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?