Sayın kadın, hanımefendi, bayan! Sevişmeyi mi bıraksın adam? Ne düzelecek, nasıl düzelecek?Ama bu adam düzelmez bu şekilde gider
Bn onu biliyorum bir iki ay sonra bana yazar sans ver deyip özür diler 2 gün sonra aynısı bn çok yoruldumKonu sahibi bi kez sevgilime otoparkta buluşalım dedim dicanım çok çekmişti . O da bana karanlıkta napıcaz dedi VE HEMEN AYRILDIM O gün and içmiştim , yaramazlık yapacaktım. Girdi aklıma bir kez, başkasını buldum yani adamda bulmuştur birini çokta şaapma.
Sürekli bu konu hakkında topic açıp, yazdıklarını okuyup anlamam yeter bence bu yorumu yapmak içinSn beni tanıyor musun acaba
Otopark fantezin mi var acabaBi otoparkta kocamı öperken , görevli yakaladıfener tuttu, plakanı alıcam bir daha giremeyeceksin dedi bende öyle mi bunu da yaz dedim şaaaak adamı bi daha öptüm
Adam bozuk bnce geçmişi bozukSayın kadın, hanımefendi, bayan! Sevişmeyi mi bıraksın adam? Ne düzelecek, nasıl düzelecek?
Sen bence telefon başında olanlardan yoruluyorsunBn onu biliyorum bir iki ay sonra bana yazar sans ver deyip özür diler 2 gün sonra aynısı bn çok yoruldum
Bnde onun gibi olsaydım isteklerine karşılık verirdim demiSürekli bu konu hakkında topic açıp, yazdıklarını okuyup anlamam yeter bence bu yorumu yapmak için
Çok severimOtopark fantezin mi var acaba
Hopp gelmişi geçmişi karıştırma bence. Az daha durursak anasına da söversin adamın.Adam bozuk bnce geçmişi bozuk
Ulan otoparkta adam seni dövüyor olsa ses çıkarmazlar. Öpünce wowBi otoparkta kocamı öperken , görevli yakaladıfener tuttu, plakanı alıcam bir daha giremeyeceksin dedi bende öyle mi bunu da yaz dedim şaaaak adamı bi daha öptüm
Bn sevmekten yoruldum bu adam defalarca hata yaptı yine ayniSen bence telefon başında olanlardan yoruluyorsun
Adam normal de normal olmayan biri var konudaAdam bozuk bnce geçmişi bozuk
Dövse sevinirdi gibi vi tiptiUlan otoparkta adam seni dövüyor olsa ses çıkarmazlar. Öpünce wow
Adam arabaya almaya öpmeye alışkın bunları bana dediğine göreHopp gelmişi geçmişi karıştırma bence. Az daha durursak anasına da söversin adamın.
Bir de iyi aile kızı olacaksın, cıks cıks.
Sen ve benAdam normal de normal olmayan biri var konuda
Bana göre anormal o senin fikrinAdam normal de normal olmayan biri var konuda
E sen de binme, parka gitme!Adam arabaya almaya öpmeye alışkın bunları bana dediğine göre
Gelmiş ne diyosunSen ve benhep bize patlıyor jxjdjd
Ama hala açıklamadın. Günahsa , görüntülü de günah değil mi ? Hem o daha tehlikeli , ya kaydediyorsa ???????Bana göre anormal o senin fikrin
Gittim bnm istedigim böyle bir ilişki değil opcegini nerden bileyimE sen de binme, parka gitme!
Hem gidiyorsun hem de öpüyor, sarılıyor diye şikayet ediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?