Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

O zaman anormal bulduğun adama paspas olmayacaksın şekerim
Bn yazmadim o ısrar etti bana şans ver dedi yalvardı bnde 4 sene geçti belki düzelmiştir dedim küfürü etti gitti bu adam gelsede birakacam bunu artık canım acıyor

Gel şimdi hiç birbirimizi yemeyelim.
Birkaç sefer olmuş bu olay işte. Sen de bile bile gitmişsin. Belli ki hoşuna gitmiş ama yedirememişsin.
Bu olay bidaha olmucak dedi araba konusu olmucak dedi yine istedi hoşuma giden onun bana yazması sadece bu

Normal 28 yaşında adamlar ve kadınlar arabaya binmeye ve öpüşmeye alışkındırlar zaten. Normal olan bu.
Valla berbat bir söylem ama hatunların efendi adam yerine marjinal tipleri tercih etmeleri diye bir kavram var ya ekşide. Tam o pozisyon değil mi?
Eline kadın eli değmemiş, bastırılmış, sessiz tipler çekici gelmiyor iyi aile kızına. Niye ki?

Rockavrilciğim sana çok üzüldüm ya cidden. Seninle arkadaş olmak ve Kadıköy barlarında sana eğitim vermek istiyorum
Canım bn ankaradayim bnle alay eder gibi konuşan biriyle aynı masada oturmam bana değer vermeyen birisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…