- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Fanfini fon:) Kamerada mucuklayınca ne oluyormuş yav? Yeni bir akım falan mı ki? Tiktok şeyi mi bu da?
Normaliniz buysa daha büyük sıkıntıBn gayet normalim sen kendine bak
Adam uçmistuVuuuuuu gece gece
Hanzo desek daha iyiNiyeti o kadar belli ki. Ve çok da saygısız birisi belli ki. Ne açıdan cazip geldi size bilmiyorum. Ama barzo gibi bisey burdan dinleyince.
Hadi evi yok, arabasıda mı yok
[/QUO
Hep geride kalıyorum yav. Hiç haberim yok baksana.Fanfini foncayır cayır maşallah
Bu olayı sen boyle algiliyosun sadece öyle bişey diyende yok kimseyd kendimi ispatlamak.zorunda değilimNe bu şimdi? Onceki konunun laciverti...
Sıktı ama "çok çekici, hep arzulanan ve <evlenmeden sevişmen iyi aile kızıyım>" tavırların...
Levet atlamış. Sanal sex yapıyorNe bu şimdi? Onceki konunun laciverti...
Sıktı ama "çok çekici, hep arzulanan ve <evlenmeden sevişmen iyi aile kızıyım>" tavırların...
Evet çok tehlikeli, şeriatla yonetildigimiz icin boynunuz vurulurdu.Ama asansörde öpme nedir ya kapı açılsa biri görür tehlikeli
Başıma bela gelecek korktum ztnBayanım sadece sinirlendim
Asansörse dudağıma yapıştı kendimi zor aldım
Yok bele kadar gömüp taşlıyoruz öbüşenleriEvet çok tehlikeli, şeriatla yonetildigimiz icin boynunuz vurulurdu.
Evet yazacağım msji yazmışsınız gittiğinde tecavüze kalkışır dicektim tam ben deSen gitmem dedigin icin sana küfür etti, sonra sana yaklasmaya calisirken hayir dersen neyapar bu serseri?!
Evlenince halt olmuyor yasal seks oluyor.Bu tarz biri değilim herşeyin zamanı var evlenirsin ne halt yersen ozmn yersin
Yav zaten çoğunda kamera da oluyor, kapının açılmasına gerek yok bir kere.Evet çok tehlikeli, şeriatla yonetildigimiz icin boynunuz vurulurdu.
Adam ileri gider tutamamEvet yazacağım msji yazmışsınız gittiğinde tecavüze kalkışır dicektim tam ben de
Adam kendini tutamıyorYav zaten çoğunda kamera da oluyor, kapının açılmasına gerek yok bir kere.
Bizim apartman dairesinde ve asansörde var mesela.
Yakalanılsa ne olur en fazla, uyarı alırsınız falan...
Kimsenin olmadığı yerde de kabak gibi çıkarımYok bele kadar gömüp taşlıyoruz öbüşenleri
Gider inşallah dayanirim diyo bideAdam ileri de gider geri de gider bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?