15 sene geriden geliyorHiç göstermiyor değil mi ?maşallah yıllar hiiiç uğramamış
Kamerada yapıyorsun ama normalde istemiyorsun ?Adam seni arzuluyorum diyo görüntü fln yapıyorduk camerada fln bakışı degisik beni beğeniyor çok belli ediyor
Durum böyleHiç göstermiyor değil mi ?maşallah yıllar hiiiç uğramamış
Tam hayalimdeki erkek, numarasını verseneParkida kabul etmiyor kimsenin olmadığı dağ köy diyo
Asansörde öpüşmek, parkta elleşmek falan gibi davranışları varmış.Parkta elleşmek isteyen 30 yaş üstü adamallahım nasip etme
Ben çözüdüm işi15 sene geriden geliyor
Beni begenmiyosan yorum yapma kardesim15 sene geriden geliyor
Bn 30 onun yaşı 28 diAsansörde öpüşmek, parkta elleşmek falan gibi davranışları varmış.
Konu sahibi 30, adam daha bile büyük olabilir yalnız. İnsan günlük kiralık ev bakar hiçbir şey bulamıyorsa.
Bayanım sadece sinirlendim
Asansörse dudağıma yapıştı kendimi zor aldım
Kıazz kamerada mucuklaşıyorlarAsansörde öpüşmek, parkta elleşmek falan gibi davranışları varmış.
Konu sahibi 30, adam daha bile büyük olabilir yalnız. İnsan günlük kiralık ev bakar hiçbir şey bulamıyorsa.
Hadi evi yok, arabasıda mı yokAsansörde öpüşmek, parkta elleşmek falan gibi davranışları varmış.
Tamam da kamerada da görmüyor musunuz zaten ?Durum böyle
Bn gayet normalim sen kendine bakGeçen konunuzda hasta mısınız diye sormuştum şuan eminim normal olmadığınıza
:) Kamerada mucuklayınca ne oluyormuş yav? Yeni bir akım falan mı ki? Tiktok şeyi mi bu da?Kıazz kamerada mucuklaşıyorlaromzuna bakmak istiodu hani sadece !
Adamı beğendim ben. On kaplan gücünde belli ki. Seni beğenmedim ama.Beni begenmiyosan yorum yapma kardesim
Haaa fake ben gercegimMune ablaaacım konu nedense fake geldi hasansorde dudağına yapışmışmışdaaa
Yok galiba.Hadi evi yok, arabasıda mı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?