Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum

Adamın derdi tamamen sex. Eğer buna tamam diyecekseniz görüşün.
Omuzla başlayıp, iç çamaşırın ne renk diye devam edecek sohbetleri kaldırabilecek gibi durmuyorsunuz.
Bn yolumu ayırdım zaten küfüre katlanamam

Sen gitmem dedigin icin sana küfür etti, sonra sana yaklasmaya calisirken hayir dersen neyapar bu serseri?!
Sarılmak istiyor insanların içinde yapamıyor bikere cafeye gittik asansörde öpmeye başladı dedim ne yapıyorsun kendimi zor kurtardim

İletişimi kesmek için illa başınıza bir şey gelmesini mi bekliyorsunuz? Görünen köy kılavuz istemez niyet belli yolun sonu iyi bir yere çıkmıyor. Acilen kaçın kurtulun.

Sizi gerçekten sevseydi siz eve gitmek istemeyince kararınıza saygı duyar kabullenirdi küfür etmezdi. Evet arsız bir tipe benziyor 1-2 haftaya şansını tekrar dener. Ve siz yine bir şans daha verirseniz kendinize saygınız olmadığını iyice gösterirsiniz.

Hala defter kapatmaktan bahsediyorsun, yırt at şu abazanın defterini :D
Attım gelip aklımi çelmesin diye engelledim bide bana sapikmisim gibi davranıyorsun insan sevdiğini öpmek ister diyo sadece öpse eyvallah ileri bununki

Bu yine yazar sen yine kabul edersin sonra telefonda hohlar rahatsız oldum diye yine ayrılırsın. Kısır döngüye girmişsiniz siz.
Reddetmezsin sen bu bit yavrusunu.
Bunun neyini sevdim bilmiyorum tipide yok bu sefer heryerden engelledim bu şekilde olmaz.basbasa kalirim başıma iş asar

Sizi gerçekten sevseydi siz eve gitmek istemeyince kararınıza saygı duyar kabullenirdi küfür etmezdi. Evet arsız bir tipe benziyor 1-2 haftaya şansını tekrar dener. Ve siz yine bir şans daha verirseniz kendinize saygınız olmadığını iyice gösterirsiniz.
3 kere verdim şans adam evlenmeden biseyler yaşamak istiyor bunuda basit bişey gibi görüyor beni öpecek diye kimsenin olmadığı yere niye gideyim beni düşünen biri olsa laf gelir diye teklif etmez

Evde değil kimsenin olmadığı yere gitmek istedi

Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Aaa ne güzel anlaşıyosunuz işte bugün küfür eder yarın ağzını burnunu kırar geçinip gidersiniz nasıl olsa aşıksınız aşkta her şey mübah.

3 kere verdim şans adam evlenmeden biseyler yaşamak istiyor bunuda basit bişey gibi görüyor beni öpecek diye kimsenin olmadığı yere niye gideyim beni düşünen biri olsa laf gelir diye teklif etmez
Kafa yapılarınız, düşünceleriniz ve beklentileriniz farklı demek ki, bu yüzden bir daha şans falan vermeyin yoksa çoook pişman olursunuz.

Back
X