- 27 Mart 2019
- 30.463
- 112.715
- 598
Vuuuuuu gece geceBayanım sadece sinirlendim
Asansörse dudağıma yapıştı kendimi zor aldım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vuuuuuu gece geceBayanım sadece sinirlendim
Baskasiyla sevis. Civi ciciyi soker derler.
Küfürden beter konustunuzBiz sana küfür etsek şikayet edersin.
Üstelik amacımız cinsellik bile değilken
Ah ulan fazlalık 250 gram sen nelere kadirsin
Kim ki buYa bu umutsuzvakanin bir değişik versiyonu. Konunun son sayfasına bakayım diyorum bir bakıyorum ilk sayfada yazdığımı saat başı alintiliyor ne çeşit bir troll bilemedim.
Hakkını yemeyin umutsuzum ricağğ edecemYa bu umutsuzvakanin bir değişik versiyonu. Konunun son sayfasına bakayım diyorum bir bakıyorum ilk sayfada yazdığımı saat başı alintiliyor ne çeşit bir troll bilemedim.
Yok dudakmış. Dudağını adamdan zor almışÜstümden adamı zor aldım diyor.
Adam uçmistuVuuuuuu gece gece![]()
Ne alakası varÖfff ya tamam en namuslu sensin. Bize ne senin adama vereceğinden alacağından. Hayatında başka olay yok mu sürekli bu konuyu konuşuyorsun. İstemesen keser atarsın muhabbeti.
Sen de istiyon da bizden onay bekliyorsun sanki. Seviş yaaa nolcak sanki dememizi bekliyorsun gibi
İlk sayfada paylaştım alakayıAdam uçmistu
Ne alakası var
Adam uçmistuVuuuuuu gece gece![]()
Küfürden beter konustunuzBiz sana küfür etsek şikayet edersin.
Üstelik amacımız cinsellik bile değilken
Ah ulan fazlalık 250 gram sen nelere kadirsin
İyi öptü mü bariBayanım sadece sinirlendim
Adam kimi görse duramıyor, sana özel değil, büyüklenme hemen. Kadın olsun yeter adam için.Adam beni görünce ne oluyorsa duramiyor
Bnden haz etmiyosun madem yorum yapma hicİlk sayfada paylaştım alakayı
Sende sevişmeye dünden hazır gibisinAdam diyoki.seni arzuluyorum inşallah dayanirim diyo böyle bir riske giremem asansörde öptü zor aldım ztn
Adam seni arzuluyorum diyo görüntü fln yapıyorduk camerada fln bakışı degisik beni beğeniyor çok belli ediyorİyi öptü mü barikzjdjjd
Vay terbiyesiz !
Parkta elleşmek isteyen 30 yaş üstü adamAdam kimi görse duramıyor, sana özel değil, büyüklenme hemen. Kadın olsun yeter adam için.
Nefes alsın, kadın olsun tamamdır parkta elleşmek isteyen adama.
Bnden haz etmiyosun madem yorum yapma hic
Ne alakaSende sevişmeye dünden hazır gibisin
Hiç göstermiyor değil mi ?Yaş cidden 30 mu?![]()
Parkida kabul etmiyor kimsenin olmadığı dağ köy diyoParkta elleşmek isteyen 30 yaş üstü adamallahım nasip etme
![]()