Canım çok sıkıldı buna?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Merhabalar herkese, ya bu virüsün yeni mutasyonu çıkmış omicron diye, panik içinde yine çoğu insan. Benimde kısmetse Ocak ayında yurt dışından 2 yabancı uyruklu arkadaşım gelecek. Üniden arkadaşlarım ve çok heyecanlıyım gelecekleri için. Ama virüsün yeni ve tehlikeli olabileceği tahmin edilen bir varyantı çıkmış ya acaba seyahat kısıtlamaları olur mu? Gelemezler diye korkuyorum aylardır bekliyorduk heyecanla  Türkiye yabancı uyruklu kişilere sınırları kapatır mı sizce bu haftalarda? Yani en kötü 2 haftalık karantina koyar diye düşündüm ama arkadaşlarım yalnızca 5-6 gün kalabilirler dönmeleri gerekir, burada 2 hafta karantinada kalamazlar kii. Off korkuyorum bişey diyin lütfen  haberlere baktım baya korku salmışlar yeni kısıtlama önlemleri falan. kızların her ikisi de tam aşılı bi sorun olur mu sizce? Birkaç ülke yeni kısıtlama önlemleri almaya başlamış bile. Kısıtlama konusunda herhangi bir öngörü/tahmin ya da duyumunuz var mı?

Ne büyük dert yarebbim, bu dertle nasıl yaşanır. Kızlar gelemezse ne eder nerelere gidersiniz siz. Vay vaaayyy...
Bu ne biçim yorum? Derdin büyüklüğüne siz mi karar veriyorsunuz? Fikriniz yoksa bişey yazmayın böyle dalga geçemezsiniz burda

durun bir sihirli küreme hemen bakıp geleyım

şaka şaka
valla ben bılemem kısıtlama gelır mı kapatılır mı ne olur
ama rısk degılmı ya benım degıl yurt dısı ,sehır dısından arkadaslarım ozel aracla gelmek ıstıyor goruselım dıyor sonra sabredın bekleyın dıyorum
sız hevesle beklıyorum deyınce bılemedım yanı

Evet hevesle bekliyorum, çünkü nişanıma gelecekler kısmetse

Sorum bu değildi.
Virüs getireceklerse gelemezler inşallah. Şehir dışından gelse hadi neyse de yurt dışından geliyorlar onlar yüzünden bizler rahatça gezemiyoruz. Hatta bir çok yerde yurt dışından gelenler rahat rahat geziyordu bizler evlerimizde hapis hayatı yaşıyorduk...

Evet siz hapis hayatı yaşarken ben eğlenmiyordum bende sizinle aynı durumdaydım. Bu kadar zor olmamalı bi görüş yazmak. Nişanım olacak inşallah ve nişanımda tabiki yanımda olmalarını istiyorum. Bu en doğal hakkım. Tepkinizi biraz da dediğiniz gibi rahat rahat gezenlere gösterin

Ülke finansal açıdan bu durumda iken özellikle avrupadan turistlerin gelmesini kısıtlayacaklarını sanmıyorum. Karantina en son ne zaman uyguladılar, onu da hatırlamıyorum. O yüzden karantinayı da oyun dışı bırakıyorum.

Ancak yerliler için özellikle akşam ve haftasonları sokağa çıkma kısıtlamaları gelebilir. Bu durumda da arkadaşlarınız gezer tozar, siz de sosyal medyadan takip edersiniz.

Ama tabi bunların hepsi tahmin, kimse bir virüsün bizi 2 sene etkileyeceğini daha önce düşünmedi.

Sağlıktan mühim bir şey yok, çok da dert olmamalı eğer tehlikeli bir hâl alırsa yeni varyant, sağlık olsun diyin geçin.
Yani öyle ama nişanımda yanımda olmalarını isterim, en yakın arkadaşlarım zaten ailesi arası yapıcaz inşallah, bari onlar olsun

Haklısınız. Bu ara gezip tozmak için değil, nişanıma gelecekler kısmetse. En fazla da 5 gün kalırlar seyahat günleri dahil

Evet hevesle bekliyorum, çünkü nişanıma gelecekler kısmetse
saglık en onemlı sey nısan yapılırda evlenebılecek saglıgınız kalır mı o kadar tantanalı nişandan sonra ...
ınsanlar 10 kısılık nıkah yaptılar su pandemıde kımsenın saglıgını tehlıkeye atmamak ıcın
sız yurt dısından arkadas cagırıyorsunuz nısana ... onlardan sıze bulasmasa sızden onlara bulasabılır 1 kısıden tum dunyaya bulastı

yorulduk valla . anlayın artık

Tantanalı nişan olduğunu da nereden çıkardın? Kim söyledi sana bunu?!Bu ne önyargıdır arkadaş yaa... nişan aile arası olacak, başka kimse olmayacağı için en azından en yakın arkadaşlarım yanımda olsun istiyorum doğal olarak

Yasak mı? Hah. "Enjoy i m vaccinated" der kucaklarlar her türlü yabancıyı merak etmeyin siz. Ülke mikrop yuvası zaten, yeni varyantı, vatandaşı kim ipler? Gelsinler gelsinler omicronumuz eksik kalmasın, çifter çifter yollayın davetiyeyi hatta 10-15 kişi birden gelsinler.

Ben yurt dışından turist olarak gelenlerden bahsettim... Ayrıca nişanınızda olamazlarsa düğününüze gelirler bu kadar üzülüp dert etmeye değmez ama siz bilirsiniz tabiki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…