• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkıldı buna?

Yani öyle ama nişanımda yanımda olmalarını isterim, en yakın arkadaşlarım zaten ailesi arası yapıcaz inşallah, bari onlar olsun
Gönlünüze göre olsun inşallah, umarım her şey daha kötüye gitmez, herkes bunaldı artık varyantlardan, yine kapanma dediklerinde bana afakanlar basıyor. Almanya bayağı ciddiye almaya başladı bu konuyu. Ben işlerin ciddileşeceğini düşünüyorum.

Tantanalı nişan olduğunu da nereden çıkardın? Kim söyledi sana bunu?!Bu ne önyargıdır arkadaş yaa... nişan aile arası olacak, başka kimse olmayacağı için en azından en yakın arkadaşlarım yanımda olsun istiyorum doğal olarak
önyargı mı :D yahu teee yurt dıslarından arkadaslarınız gelıyor
buradan hıc mı kımsenız olmayacak ? burada da akrabalarınız tanıdıklarınız olacak
yurt dısındanda gelıyor neresı aıle arası cıkmıs aıle arasından uluslararası olmus
bana onyargılı demeyınız lutfen sızı tanımam etmem gorunen ve olan seyı soyluyorum
neyse sıze ıyı forumlar

Gönlünüze göre olsun inşallah, umarım her şey daha kötüye gitmez, herkes bunaldı artık varyantlardan, yine kapanma dediklerinde bana afakanlar basıyor. Almanya bayağı ciddiye almaya başladı bu konuyu. Ben işlerin ciddileşeceğini düşünüyorum.
Amin inşallah teşekkür ederim sağ olun. Evet gerçekten herkes çok bunaldı bu virüslerden karantina olaylarından, hayırlısı neyse o olsun öngörüde de bulunamıyor işte insan

önyargı mı :KK70: yahu teee yurt dıslarından arkadaslarınız gelıyor
buradan hıc mı kımsenız olmayacak ? burada da akrabalarınız tanıdıklarınız olacak
yurt dısındanda gelıyor neresı aıle arası cıkmıs aıle arasından uluslararası olmus
bana onyargılı demeyınız lutfen sızı tanımam etmem gorunen ve olan seyı soyluyorum
neyse sıze ıyı forumlar
:) evet ailesi arası olacak, akrabalar olmayacak. Çünkü ailem benim yaşadığım şehire gelecek, erkek arkadaşımın ailesi de aynı şekilde. akrabalar gelmeyecek :)

saglık en onemlı sey nısan yapılırda evlenebılecek saglıgınız kalır mı o kadar tantanalı nişandan sonra ...
ınsanlar 10 kısılık nıkah yaptılar su pandemıde kımsenın saglıgını tehlıkeye atmamak ıcın
sız yurt dısından arkadas cagırıyorsunuz nısana ... onlardan sıze bulasmasa sızden onlara bulasabılır 1 kısıden tum dunyaya bulastı

yorulduk valla . anlayın artık
Sorusu bu değil ama sende

Vallaha o bahsedilen yeni virüsü ülkeye getireceklerse gelmesinler, nişanı yaptıktan sonra sevdiğiniz birini kaybetmek, yada kendi sağlığınızın gitmesi, onların gelmemesinden daha acı olurdu sanırım sizin için. Gelip gelmemelerinden korkmak yerine, hastalık bulaşır mı aileme, sevdiğime ya da bana diye düşünmemeniz bana aşırı garip geldi.

Vallaha o bahsedilen yeni virüsü ülkeye getireceklerse gelmesinler, nişanı yaptıktan sonra sevdiğiniz birini kaybetmek, yada kendi sağlığınızın gitmesi, onların gelmemesinden daha acı olurdu sanırım sizin için. Gelip gelmemelerinden korkmak yerine, hastalık bulaşır mı aileme sevdiğime bana diye düşünmemeniz bana aşırı garip geldi.
Tabiki öyle. Ama bu varyantın ülkemizde yayılması sadece benim arkadaşlarımın gelmesiyle mi olacak? 😃

İyi ozaman onlar geldikten sonra 14 gün mümkünse ailecek sokağa çıkmayın çünkü yeter artık bizler şehir dışına bile ancak mecburi hastane olayları dışında gitmiyoruz uzun zamandir rahatça tatil yapamıyoruz sevdiklerimize sımsıkı sarilamiyoruz yeter artık lütfen dikkat edin SIKILDIK.... BIKTIK... BUNALDIK... sizin ben öyle istiyorum demeniz yerine sağlık olsun düğüne kısmetse demeniz gerekiyor. Çünkü bu durum sadece sizi değil tüm ülkeyi etkiliyor... Sadece sizi etkileyecek olsa bu bencilliğinizle size 1 Fatiha 3 ihlas mekanı cennet olsun oldu bitti 😡😡😡

Tabiki öyle. Ama bu varyantın ülkemizde yayılması sadece benim arkadaşlarımın gelmesiyle mi olacak? 😃
sızın gıbı dusunenlerle oluyor ıste sız boyle dusunursenız baskalarıda oyle dusunurse hop nirinirinirinay naaay

İhtimalden bahsediyoruz, bu nalet virüste bir kişi ile başladı sonuçta. Gülünecek komik bir şey yok bence.

İhtimalden bahsediyoruz, bu nalet virüste bir kişi ile başladı sonuçta. Gülünecek komik bir şey yok bence.
Elbette gülünecek komik bişey yok. Bende sadece fikir istemiştim, ama dalga geçenlerden tut bi taşlanmadığım kaldı

Uluslararası yolculuk hala büyük risk. Çünkü bir anda dolaylı olarak yüzbinlerce insanla temas etmiş oluyorsunuz havaalanı ve uçakta geçirilen süre boyunca. Bu sizin aileniz, müstakbel eşiniz ve onun ailesi için alabileceğiniz bir riskse 😃emojisi ile aynen devam.

Elbette gülünecek komik bişey yok. Bende sadece fikir istemiştim, ama dalga geçenlerden tut bi taşlanmadığım kaldı
ama bakın sımdı haksızlık edıyorsunuz
guzel guzel dedık kı saglık onemlı yurt dısından arkadasla rıske gırmeyın
sız dedınız kı ''aıle arasında '':KK53:
bırtek benım arkadasım gelınce mı bu varyant yayılacak sankı...

ıste bunlar tehlıkelı bızım katlanamadıgımız ve uzulup sınırlendıgımız bu bılgısızde futursuzca hareketler ınsan kendı canını gectım baskasına bulastırmaktan korkar kendı sehrımızdekıler rısk durumundayken sız yurt dısından ınsanları cagırıyorsunuz ve aman bırtek benım arkadaslarımla mı sorun cıkacak dıyorsunuz sızın gıbıler yuzunden yayıldı zaten bu vırusler nasıl yayıldı sanıyorsunuz sız mesela ?

Back
X