- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
- Konu Sahibi sensational
-
Gönlünüze göre olsun inşallah, umarım her şey daha kötüye gitmez, herkes bunaldı artık varyantlardan, yine kapanma dediklerinde bana afakanlar basıyor. Almanya bayağı ciddiye almaya başladı bu konuyu. Ben işlerin ciddileşeceğini düşünüyorum.Yani öyle ama nişanımda yanımda olmalarını isterim, en yakın arkadaşlarım zaten ailesi arası yapıcaz inşallah, bari onlar olsun
önyargı mıTantanalı nişan olduğunu da nereden çıkardın? Kim söyledi sana bunu?!Bu ne önyargıdır arkadaş yaa... nişan aile arası olacak, başka kimse olmayacağı için en azından en yakın arkadaşlarım yanımda olsun istiyorum doğal olarak
Amin inşallah teşekkür ederim sağ olun. Evet gerçekten herkes çok bunaldı bu virüslerden karantina olaylarından, hayırlısı neyse o olsun öngörüde de bulunamıyor işte insanGönlünüze göre olsun inşallah, umarım her şey daha kötüye gitmez, herkes bunaldı artık varyantlardan, yine kapanma dediklerinde bana afakanlar basıyor. Almanya bayağı ciddiye almaya başladı bu konuyu. Ben işlerin ciddileşeceğini düşünüyorum.
:) evet ailesi arası olacak, akrabalar olmayacak. Çünkü ailem benim yaşadığım şehire gelecek, erkek arkadaşımın ailesi de aynı şekilde. akrabalar gelmeyecek :)önyargı mıyahu teee yurt dıslarından arkadaslarınız gelıyor
buradan hıc mı kımsenız olmayacak ? burada da akrabalarınız tanıdıklarınız olacak
yurt dısındanda gelıyor neresı aıle arası cıkmıs aıle arasından uluslararası olmus
bana onyargılı demeyınız lutfen sızı tanımam etmem gorunen ve olan seyı soyluyorum
neyse sıze ıyı forumlar
evet ve yurt dısından da arkadaslarınız gelecek:) evet ailesi arası olacak, akrabalar olmayacak. Çünkü ailem benim yaşadığım şehire gelecek, erkek arkadaşımın ailesi de aynı şekilde. akrabalar gelmeyecek :)
Evet :)))evet ve yurt dısından da arkadaslarınız gelecek
varyant loading...Evet :)))
Sorusu bu değil ama sendesaglık en onemlı sey nısan yapılırda evlenebılecek saglıgınız kalır mı o kadar tantanalı nişandan sonra ...
ınsanlar 10 kısılık nıkah yaptılar su pandemıde kımsenın saglıgını tehlıkeye atmamak ıcın
sız yurt dısından arkadas cagırıyorsunuz nısana ... onlardan sıze bulasmasa sızden onlara bulasabılır 1 kısıden tum dunyaya bulastı
yorulduk valla . anlayın artık
Bilezik mi takacaklarEvet hevesle bekliyorum, çünkü nişanıma gelecekler kısmetse
Oyro takacaklarBilezik mi takacaklar
Yok takı seti takacaklarBilezik mi takacaklar
Tabiki öyle. Ama bu varyantın ülkemizde yayılması sadece benim arkadaşlarımın gelmesiyle mi olacak?
Vallaha o bahsedilen yeni virüsü ülkeye getireceklerse gelmesinler, nişanı yaptıktan sonra sevdiğiniz birini kaybetmek, yada kendi sağlığınızın gitmesi, onların gelmemesinden daha acı olurdu sanırım sizin için. Gelip gelmemelerinden korkmak yerine, hastalık bulaşır mı aileme sevdiğime bana diye düşünmemeniz bana aşırı garip geldi.
sızın gıbı dusunenlerle oluyor ıste sız boyle dusunursenız baskalarıda oyle dusunurse hop nirinirinirinay naaayTabiki öyle. Ama bu varyantın ülkemizde yayılması sadece benim arkadaşlarımın gelmesiyle mi olacak?
Nasıl da biliyorsunuz bak maşallah hayran kaldimmmOyro takacaklar
İhtimalden bahsediyoruz, bu nalet virüste bir kişi ile başladı sonuçta. Gülünecek komik bir şey yok bence.Tabiki öyle. Ama bu varyantın ülkemizde yayılması sadece benim arkadaşlarımın gelmesiyle mi olacak?
Elbette gülünecek komik bişey yok. Bende sadece fikir istemiştim, ama dalga geçenlerden tut bi taşlanmadığım kaldıİhtimalden bahsediyoruz, bu nalet virüste bir kişi ile başladı sonuçta. Gülünecek komik bir şey yok bence.
ama bakın sımdı haksızlık edıyorsunuzElbette gülünecek komik bişey yok. Bende sadece fikir istemiştim, ama dalga geçenlerden tut bi taşlanmadığım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?