• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkıldı buna?

Elbette gülünecek komik bişey yok. Bende sadece fikir istemiştim, ama dalga geçenlerden tut bi taşlanmadığım kaldı
Herkes aşırı gergin artık çünkü. Allah yukarıda ben 2 senedir bir tane arkadaşımla oturup kahve bile içmedim. Evimize kimse gelmedi, misafir kabul etmedik, kimseye de gitmedik. Ot gibi yaşıyoruz. 6 senelik ilişkim var söz nişan yapamıyorum korkudan.

zaten suanda da asili olmaniz yetmiyor bildigim kadariyla ucaga binmek icin, test de olmaniz gerekiyor,
muhtemelen bu sekilde kurallar devam edecek.
Arkadaslariniz ucaga binmeden once test olacaklar ve negatrifseler gelecekler.

Ama gelseler bile gezme/tozma kismi pek olamayabilir. Yasaklar o konuda artabilir.
Olsun deyip hala gelmek istiyorlarsa gelirler bence.

benim de subatta ucusum var, takipteyim ben de bakalim

Herkes aşırı gergin artık çünkü. Allah yukarıda ben 2 senedir bir tane arkadaşımla oturup kahve bile içmedim. Evimize kimse gelmedi, misafir kabul etmedik, kimseye de gitmedik. Ot gibi yaşıyoruz. 6 senelik ilişkim var söz nişan yapamıyorum korkudan.
aynı sekılde bızde de
ben senelerdır babamla yuz yuze gorusmuyorum aracla 10 dk lık mesafede oturuyoruz telefonda goruntulu gorusuyoruz kımseyle bulusmuyoruz aılece markete gıtmıyoruz kalabalık etmeyelım dıye... ılk vırusun cıktıgı gunden berı aynı sekılde devam edıyoruz dıkkkatle
neden pekı ? bız bunu baskaları yurt dısından arkadaslarıyla nısan dugun yapsın dıye mı yapıyoruz bızım sucumuz ne anlamadım kı

muhtemelen bu sekilde kurallar devam edecek.
Arkadaslariniz ucaga binmeden once test olacaklar ve negatrifseler gelecekler.

Ama gelseler bile gezme/tozma kismi pek olamayabilir. Yasaklar o konuda artabilir.
Olsun deyip hala gelmek istiyorlarsa gelirler bence.

benim de subatta ucusum var, takipteyim ben de bakalim
Teşekkür ederim öncelikle. Riske atmamak adına özel araba ile gelecekler, zaten balkanlarda yaşıyorlar uzak değil çok. Gezme tozma zaten olmaz birkaç gün gelip gidecekler. Bakalım hayırlısı olsun size de şimdiden iyi uçuşlar

Teşekkür ederim öncelikle. Riske atmamak adına özel araba ile gelecekler, zaten balkanlarda yaşıyorlar uzak değil çok. Gezme tozma zaten olmaz birkaç gün gelip gidecekler. Bakalım hayırlısı olsun size de şimdiden iyi uçuşlar

sinirda da test gostermeleri gerekiyor, test gostermezlerse o zaman karantina sarti var,
yani su an da boyle, o zaman da boyle olur tahminen,
tamamen sinirlari kapatmanin kimseye bir faydasi yok ki, neden kapatsinlar.

Evet herkes gergin buna ben, siz de dahil ama burda bir görüş istedim diye böyle yorumlar yapamaz kimse. Bende tatile gitmiyorum 2 yıldır, gerekmedikçe kimse ile görüşmüyoruz nişan da kalabalık olmaması adına aile arası olacak, arkadaşlarım da çok istiyorlar katılmayı, bende onları görmek isterim yanımda tabiki, kaç yıldır görüşemedik kendileriyle

Mantıklı evet, çok teşekkür ederim sağ olun ❤️

sinirda da test gostermeleri gerekiyor, test gostermezlerse o zaman karantina sarti var,
yani su an da boyle, o zaman da boyle olur tahminen,
tamamen sinirlari kapatmanin kimseye bir faydasi yok ki, neden kapatsinlar.
Mantıklı evet, çok teşekkür ederim sağ olun
❤️

Yeni virüs türü Almanyaya ulasti bile. Muhtemelen turistlere yine kisitlama getirilmez. Dogru birsey mi? Bence degil. En azindan herkesin test olmadan girmemesi lazim

Yeni virüs türü Almanyaya ulasti bile. Muhtemelen turistlere yine kisitlama getirilmez. Dogru birsey mi? Bence degil. En azindan herkesin test olmadan girmemesi lazim
Doğru bişey değil tabikide. Ama yaz aylarında insanlar tatillere gidiyor eğleniyor turistler geliyor akın akın kimse bişey demiyor, şimdi benim iki arkadaşımın geliyor olmasına bu kadar tepkiye anlam veremiyorum. Gerçi siz bişey dememişsiniz teşekkür ederim görüşünüz için ❤️

Evet herkes gergin buna ben, siz de dahil ama burda bir görüş istedim diye böyle yorumlar yapamaz kimse. Bende tatile gitmiyorum 2 yıldır, gerekmedikçe kimse ile görüşmüyoruz nişan da kalabalık olmaması adına aile arası olacak, arkadaşlarım da çok istiyorlar katılmayı, bende onları görmek isterim yanımda tabiki, kaç yıldır görüşemedik kendileriyle
Siz bilirsiniz. Tatil zaten aklımın ucundan geçmiyor benim, değil tatil beş dk komşuya bile gitmiyoruz biz. Sizin içiniz rahat olacaksa sıkıntı yok zaten. Aile arası demek zaten iki tarafın da sadece birinci derece ailesinin katıldığı bir organizasyon demektir. Yurtdışından arkadaşlarınızın gelmesi aile arası olmuyor maalesef. Test yaptırmalarını isteyebilirsiniz gelmeden belki bi nebze içiniz rahat olur. İnş test yapıyorlardır isteğe bağlı değildir. Çünkü muhtemelen bizim bir şeyimiz yok deyip yaptırmak da istemeyeceklerdir.

Doğru bişey değil tabikide. Ama yaz aylarında insanlar tatillere gidiyor eğleniyor turistler geliyor akın akın kimse bişey demiyor, şimdi benim iki arkadaşımın geliyor olmasına bu kadar tepkiye anlam veremiyorum. Gerçi siz bişey dememişsiniz teşekkür ederim görüşünüz için ❤️

Bundan sonra bu virüsle ve kardesleriyle maalesef yasamak zorunda kalacagiz. Sınırları kapatmak istesek bile iş icin veya ailesi icin gidip gelen var. Tatil icin gelecekleri almasalar bile (buda ekonomiyi etkiler), girip cikan olacak. Önemli olan önlemleri sıkı tutmak

Siz bilirsiniz. Tatil zaten aklımın ucundan geçmiyor benim, değil tatil beş dk komşuya bile gitmiyoruz biz. Sizin içiniz rahat olacaksa sıkıntı yok zaten. Aile arası demek zaten iki tarafın da sadece birinci derece ailesinin katıldığı bir organizasyon demektir. Yurtdışından arkadaşlarınızın gelmesi aile arası olmuyor maalesef. Test yaptırmalarını isteyebilirsiniz gelmeden belki bi nebze içiniz rahat olur. İnş test yapıyorlardır isteğe bağlı değildir. Çünkü muhtemelen bizim bir şeyimiz yok deyip yaptırmak da istemeyeceklerdir.
Onlar risk almamak adına özel araba ile gelecekler, tabiki test yaptıracaklardır, onlar istemese bile ben rica ederim. Teşekkür ederim sağ olun nazik olduğunuz için. Umarım benim iki arkadaşıma gösterilen tepkiyi yaz aylarındaki turistlere de gösteriyorlardır

Bundan sonra bu virüsle ve kardesleriyle maalesef yasamak zorunda kalacagiz. Sınırları kapatmak istesek bile iş icin veya ailesi icin gidip gelen var. Tatil icin gelecekleri almasalar bile (buda ekonomiyi etkiler), girip cikan olacak. Önemli olan önlemleri sıkı tutmak
Aynen bende böyle düşünüyorum, çok teşekkür ederim tekrardan 😊❤️

Afrika ülkelerine kapatılıyor, Avrupa'da da yaygınlaşmaya başlamış. Kısıtlamaların ben tekrar geleceğini düşünüyorum. Eğer virüs getirecekler gelmesinler zaten. Anlıyorum sizi de heveslenmişsiniz ama bazen hayat istediğimiz gibi gitmiyor.

Onlar risk almamak adına özel araba ile gelecekler, tabiki test yaptıracaklardır, onlar istemese bile ben rica ederim. Teşekkür ederim sağ olun nazik olduğunuz için. Umarım benim iki arkadaşıma gösterilen tepkiyi yaz aylarındaki turistlere de gösteriyorlardır
he yok yazın turıstlere veya yazın o tatıl senın bu tatıl benım gezenlere laf etmıyoruz sadece bırtek sızın arkadaslarınıza laf edıyoruz
:olamaz:

Afrika ülkelerine kapatılıyor, Avrupa'da da yaygınlaşmaya başlamış. Kısıtlamaların ben tekrar geleceğini düşünüyorum. Eğer virüs getirecekler gelmesinler zaten. Anlıyorum sizi de heveslenmişsiniz ama bazen hayat istediğimiz gibi gitmiyor.
Haklısınız, evet baya heves ettim çok uzun zamandır göremedim onları ama hayırlısı olsun artık. Nazik görüşünüz için de çok teşekkür ederim sağ olasınız ❤️

Merhabalar herkese, ya bu virüsün yeni mutasyonu çıkmış omicron diye, panik içinde yine çoğu insan. Benimde kısmetse Ocak ayında yurt dışından 2 yabancı uyruklu arkadaşım gelecek. Üniden arkadaşlarım ve çok heyecanlıyım gelecekleri için. Ama virüsün yeni ve tehlikeli olabileceği tahmin edilen bir varyantı çıkmış ya acaba seyahat kısıtlamaları olur mu? Gelemezler diye korkuyorum aylardır bekliyorduk heyecanla  Türkiye yabancı uyruklu kişilere sınırları kapatır mı sizce bu haftalarda? Yani en kötü 2 haftalık karantina koyar diye düşündüm ama arkadaşlarım yalnızca 5-6 gün kalabilirler dönmeleri gerekir, burada 2 hafta karantinada kalamazlar kii. Off korkuyorum bişey diyin lütfen  haberlere baktım baya korku salmışlar yeni kısıtlama önlemleri falan. kızların her ikisi de tam aşılı bi sorun olur mu sizce? Birkaç ülke yeni kısıtlama önlemleri almaya başlamış bile. Kısıtlama konusunda herhangi bir öngörü/tahmin ya da duyumunuz var mı?
sizin yerinizde olsam acaba gelirler mi diye kaygısını yaşardım.

Back
X