- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.844
- 108
- 39
- Konu Sahibi sensational
Bir cok ulke sınırları kapatti,muhtemelen bizde de öyle olacakMerhabalar herkese, ya bu virüsün yeni mutasyonu çıkmış omicron diye, panik içinde yine çoğu insan. Benimde kısmetse Ocak ayında yurt dışından 2 yabancı uyruklu arkadaşım gelecek. Üniden arkadaşlarım ve çok heyecanlıyım gelecekleri için. Ama virüsün yeni ve tehlikeli olabileceği tahmin edilen bir varyantı çıkmış ya acaba seyahat kısıtlamaları olur mu? Gelemezler diye korkuyorum aylardır bekliyorduk heyecanla Türkiye yabancı uyruklu kişilere sınırları kapatır mı sizce bu haftalarda? Yani en kötü 2 haftalık karantina koyar diye düşündüm ama arkadaşlarım yalnızca 5-6 gün kalabilirler dönmeleri gerekir, burada 2 hafta karantinada kalamazlar kii. Off korkuyorum bişey diyin lütfen haberlere baktım baya korku salmışlar yeni kısıtlama önlemleri falan. kızların her ikisi de tam aşılı bi sorun olur mu sizce? Birkaç ülke yeni kısıtlama önlemleri almaya başlamış bile. Kısıtlama konusunda herhangi bir öngörü/tahmin ya da duyumunuz var mı?