• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkıldı buna?

Merhabalar herkese, ya bu virüsün yeni mutasyonu çıkmış omicron diye, panik içinde yine çoğu insan. Benimde kısmetse Ocak ayında yurt dışından 2 yabancı uyruklu arkadaşım gelecek. Üniden arkadaşlarım ve çok heyecanlıyım gelecekleri için. Ama virüsün yeni ve tehlikeli olabileceği tahmin edilen bir varyantı çıkmış ya acaba seyahat kısıtlamaları olur mu? Gelemezler diye korkuyorum aylardır bekliyorduk heyecanla  Türkiye yabancı uyruklu kişilere sınırları kapatır mı sizce bu haftalarda? Yani en kötü 2 haftalık karantina koyar diye düşündüm ama arkadaşlarım yalnızca 5-6 gün kalabilirler dönmeleri gerekir, burada 2 hafta karantinada kalamazlar kii. Off korkuyorum bişey diyin lütfen  haberlere baktım baya korku salmışlar yeni kısıtlama önlemleri falan. kızların her ikisi de tam aşılı bi sorun olur mu sizce? Birkaç ülke yeni kısıtlama önlemleri almaya başlamış bile. Kısıtlama konusunda herhangi bir öngörü/tahmin ya da duyumunuz var mı?
Bir cok ulke sınırları kapatti,muhtemelen bizde de öyle olacak

durun bir sihirli küreme hemen bakıp geleyım

şaka şaka :KK53:
valla ben bılemem kısıtlama gelır mı kapatılır mı ne olur
ama rısk degılmı ya benım degıl yurt dısı ,sehır dısından arkadaslarım ozel aracla gelmek ıstıyor goruselım dıyor sonra sabredın bekleyın dıyorum
sız hevesle beklıyorum deyınce bılemedım yanı
Aynen yani biz korkumuzdan yaşlı annemize babamıza gidemiyorken... sinirlendim yani...

Yakın zamanda havaalanında dış hatlar kısmını gördüm.İnsanlar üst üsteydi resmen o ortamdan gelen kimseyi yanıma yaklaştırmam.Aşı olmuş kişiler testsiz uçağa biniyorlar ama pozitif olabilirler.
Testle uçağa binseler ne olacak orada üst üste olduktan sonra 😔

Merhabalar herkese, ya bu virüsün yeni mutasyonu çıkmış omicron diye, panik içinde yine çoğu insan. Benimde kısmetse Ocak ayında yurt dışından 2 yabancı uyruklu arkadaşım gelecek. Üniden arkadaşlarım ve çok heyecanlıyım gelecekleri için. Ama virüsün yeni ve tehlikeli olabileceği tahmin edilen bir varyantı çıkmış ya acaba seyahat kısıtlamaları olur mu? Gelemezler diye korkuyorum aylardır bekliyorduk heyecanla  Türkiye yabancı uyruklu kişilere sınırları kapatır mı sizce bu haftalarda? Yani en kötü 2 haftalık karantina koyar diye düşündüm ama arkadaşlarım yalnızca 5-6 gün kalabilirler dönmeleri gerekir, burada 2 hafta karantinada kalamazlar kii. Off korkuyorum bişey diyin lütfen  haberlere baktım baya korku salmışlar yeni kısıtlama önlemleri falan. kızların her ikisi de tam aşılı bi sorun olur mu sizce? Birkaç ülke yeni kısıtlama önlemleri almaya başlamış bile. Kısıtlama konusunda herhangi bir öngörü/tahmin ya da duyumunuz var mı?
Gelememelerinden korkuyorsunuz ama gelirken getireceklerinden korkmuyorsunuz. Ya gelirken virüsü de size getirseler ne olacak. Vallahi sizdeki iyi cesaret biz ailemizi bile eve alırken korkuyoruz🙄

Kesinlikle.Zaten insanlar salmış durumda maskeler çenede.Uyarmaya cesaret bile edemedim çünkü çoğu o moddaydı.Uçakta yanımızda oturan yemek yerken maskesiz bir sürü saçmalık yani.
Artık ne desek boş. Olan çocuklara oluyor. Minicik çocuklarin ağızlarinda maske gün boyu o şekilde okulda oluyorlar 😔 en çok onlara üzülüyorum...

Kız seni unutmak ne mümkün sağolasın hergün ikişer ikişer konu açınca kendini unutturmadığın gibi beni sinir krizlerine sokup erkenden doğurtacaksın diye korkuyorum😂
yok kız vaktinde doğur bebisi Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin insallah. sakin ol sıkma canını 😂seni üzmemek için istersen paylaşım yapmam

Arkadaşlarınız yakın bir ülkeden özel araçla geliyor ve çift doz aşılı olsa bile, aşılar koronanın delta varyantında dahi daha az koruyucu olduğundan, biontech moderna gibi aşılara omicron varyantı için güncelleme kararı alındı, ki delta varyantı için de aşıyı güncellediler, Türkiye'de de çift doz aşılı gönüllüler üzerinde deneniyor henüz.

Arabayla sınırdan geçerken test vermeleri gerekir, yurtdışına giderken testi negatif çıkan ama gittiği ülkeye omicron varyantı taşıyanlar var, henüz omicron ne kadar tehlikeli, bulaşanlarda yaratacağı etkiler nelerdir bilinmiyor ama korkulduğu kadar tehlikeli olursa Afrika ülkelerine getirilen kısıtlama bazı Avrupa ülkeleri için de getirilebilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlarınız yakın bir ülkeden özel araçla geliyor ve çift doz aşılı olsa bile, aşılar koronanın delta varyantında dahi daha az koruyucu olduğundan, biontech moderna gibi aşılara omicron varyantı için güncelleme kararı alındı, ki delta varyantı için de aşıyı güncellediler, Türkiye'de de çift doz aşılı gönüllüler üzerinde deneniyor henüz.

Arabayla sınırdan geçerken test vermeleri gerekir, yurtdışına giderken testi negatif çıkan ama gittiği ülkeye omicron varyantı taşıyanlar var, henüz omicron ne kadar tehlikeli, bulaşanlarda yaratacağı etkiler nelerdir bilinmiyor ama korkulduğu kadar tehlikeli olursa Afrika ülkelerine getirilen kısıtlama bazı Avrupa ülkeleri için de getirilebilir.
Haklısınız, hiçbir şey net değil henüz. teşekkür ederim çok sağ olun ❤️

Ben karantina veya kısıtlama olacağını düşünmüyorum. Daha bu hafta avrupadan coronalı hastaların ülkemize çağrıldığı konusu haber olmuştu gördüm 😂

Ben romanyadan yeni geldim ne testi . Aşı kartımıza bile bakmadılar doğru düzgün sınırda. Yığın yığın insan geliyor gidiyor. Bulgaristandan alışverişe geliyorlar ucuz diye. Sınırlarda kuyruk var saatlerce bekiiyorsun.2 arkadaşınız gelse ne olacak sanki. Kısıtlamalar eskisi kadar katı olmaz artık.

Ben romanyadan yeni geldim ne testi . Aşı kartımıza bile bakmadılar doğru düzgün sınırda. Yığın yığın insan geliyor gidiyor. Bulgaristandan alışverişe geliyorlar ucuz diye. Sınırlarda kuyruk var saatlerce bekiiyorsun.2 arkadaşınız gelse ne olacak sanki. Kısıtlamalar eskisi kadar katı olmaz artık.
Teşekkür ederim yazdığınız için. Evet işte heleki yazın onca turist akın etti, dediğiniz gibi hala yığınla insan geliyor ama benim iki arkadaşım gelse sorun olurmuss:))) dediğiniz gibi şu anda bir kısıtlama yok ama 2-3 haftaya ne olur onu kestiremiyorum işte 😕

Back
X