• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkıldı. Fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba herkese. Dün geceden beri canım çok sıkkın. Yani şoktayım, üzgünüm. Aslında her şeyin farkındayım. Ama insan başkasının fikrine de ihtiyacı oluyor.
Benim 1.5 yıldır tanıdığım biri vardı. Ama instagram üzeri tanıştık. Aynı ildeyiz. Fakat ben hiç görüşmek istemedim. Güvenmediğim için. Kahve içelim diyordu hep. Bir bahaneyle reddettim. En son 2 ay önce teklifini kabul ettim. Çünkü nerdeyse her gün konuşuyorduk. Genel olarak o yazardı.
Görüştüğümde yanlış davranışını görmedim. Evime kadar bıraktı. Sonrasında yine yazdı. Yine görüşmek istedi. Duyguları olduğunu ifade etti. Numaramı daha önce istediğinde reddetmiştim. Numaram yoktu bir daha da lafını etmedim. Evet saçma ama bu duruma düşeceğimi hiç düşünmedim.
Neyse görüşmelerimiz haftada bir oluyordu illa ki. Çok iyi anlaşıyorduk. Ben de hoşlanmaya başladım. Gayet ilgiliydi. Kendisi esnaftı. En son 1 hafta önce işlerinde sıkıntılar çıktı. Buna eminim bu konuda yalan söylemedi. Altından kalkamıyorum zarardayım demişti. Ama konuşmalarımız devam etti. Konuştuğumuz hesapta çok fazla kız takip ediyordu. Arkadaş olduğumuz için karışmadım hiç. Ama artık o da duygularını ifade edince, bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim.
2 gün önce gerçek hesabından bana istek attı. Fake hesabından her şeyini sildi ama hesabı silmedi.
Ben de hesabı neden silmediğini söyledim. Hatta 2 gün önce görüştük. Gayet iligili özlediğini ifade eden davranışlar vardı.
Dün de ortada bir şey yokken mesajıma cevap vermedi merak ettiğimi söyleyince işlerden dolayı sıkıntıdayım dedi.
Benle mi konuşmak istemiyorsun, anlarım ama bu şekilde susmana gerek yok dedim. Bir kaç saat sonra beni engellediğini gördüm. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Hayatında başkası var muhtemelen siz de öyle düşüneceksiniz ama gerçekten bu şekilde hiç bir şey söylemeden engellemesi içime oturdu. Numarasını bulma şansım var ama siz yerimde olsaydınız ulaşıp sadece bir açıklama yapmasını ister miydiniz yoksa boş mu verirdiniz.
Bence boşver böylelerinin peşine düşmiceksin seni kullanamayacağını anladı o yüzden engelledi para isticekti belki ya da başka bişi o yüzden boşver peşine düşme

açıklama yapsa hayatında ne değişecek ki adam birden bire toz olmuş. sence peşinden gitmeye değer mi bunun cevabını bize sormana gerek yok
Haklısınız ama içimdeki o sıkıntıya engel olamıyorum. Çok değer verdiğini sanıyordum. Bir açıklamayı hak ettiğimi. Evet sorsam dahi bir şey değişmeyecek

Bence boşver böylelerinin peşine düşmiceksin seni kullanamayacağını anladı o yüzden engelledi para isticekti belki ya da başka bişi o yüzden boşver peşine düşme
Zaten ulaşacağım bir yer de yok. İlla ki bana bu yaptığını unuturum

İki hesap kullanandan ne bekliyorsunuz kii. Bence sizde onu kendi yanınızdan engelleyin gitsin illa bir gün yazmak isteyecek engellemek nasıl olur görsün..
İki hesap kullandığını 2 gün önce öğrendim. Hesabına giremiyorum. Fake hesaptan ekliydi hala onu sildim

İstemezdim kuru açıklama neyime yaricak engelleyen adama yapışmak çok itici boşver geç git
İnanın amacım yapışmak değil o beni çok iyi tanıyor. Aramızda iletişimin koptuğu zamanlarda asla yazmadım ona. Hep kendi yazdı. Ama hayatına ciddi düşündüğü birini aldığını düşünüyorum. Böyleyse bile bu şekilde direkt engelleyip kurtulmak istemesi çok incitici. Asla ulaşmaz rahatsız etmezdim

Kızlarla dolu ikinci hesabı olan adamı sal gitsin ne açıklaması bacım ya. Belayı illa üstünüze çekmek mi istiyorsunuz?

Önceden guvenmiyordum demişsin hakliymissin işte biraz hislerine kulak ver. 2 kahve ictigin adam seni neden bu kadar yıktı?
Biz 4 5 kez görüştük. Film izledik. Uzun sohbetler ettik. Yani o kadar inandırıcı rol yaptı ki ona şaşıyorum. Asla beni kırmadı. Ben ona karşı duygum olduğunu belli edecek bir davranışta bulunmadım. O hep belli etti. Tam acaba olur mu diye düşündüğüm zaman bunu yaşamk ister istemez sarstı. Aslında bir açıklamayı bile çok görecek kadar değer vermemiş. Gururum çok kırııldı. Her şeyden öte iyi de bir arkadaşımdı. Değer veriyordum

Erkeklerin fake hesap kullanmasının bence hiç bir mantıklı, olumlu yanı olamaz. Bir de bir sürü kadın takip ettiğini söylüyorsunuz. Kancayı atıyor kimi tutarsam hesabı resmen.

Yerinizde olsam bende her yerden onu engellerdim, zira bu tiplerin kancası boş kalınca hiç bir şey olmamış gibi tekrardan yazma ihtimali oluyor yüzsüz gibi
İkinci hesabı olduğunu 2 gün önce öğrendim. Yani beni ordan da ekledi sonra. Ya ciddi ciddi görüştüğü biri vardı beni görsün istemedi. Ya da karı kız ayağından olmak istemedi

Kimbilir kaç kişiyle konuşuyor aynı anda. Siz ona şunu sil bunu sil fln deyince belli ki bunalmış, ehh bunla mı uğraşıcam demiş engellemiş. olan bu bence
Olduğuna eminim. Biz arkadaşken zaten kızlarla Story atardı. O zamanlar bu yüzden güvenmezdim. Ama ben ciddi görüştüğünün olduğuna inanıyorum.

ne yapacaksınız açıklamasını
sizle işi yok
salın ipini gitsin

Ben olsam öncelikle 1.5 yıldır sadece telefondan konuştuğum biriyle çok uzatmadan ilk ayda görüşürdüm. Bu kadar süre görüşmediysem demekki güvenimi kazanmamıştır. Zaten hesabında bir sürü kadın ekliyse, benimle tanışmasına bir samimiyet oluşmasına rağmen fake hesabını silmiyorsa bana göre bu bir sorundur. Hâlâ başka kadınlarla yazışan , fake hesapta işler çeviren biriyle uğraşmaz kendim engellerdim.
Evet yazdıklarınızdan haklısınız. Ben sohbetimiz iyi diye arkadaş olarak görüştüm ilkin. Asla aklımda sevgili olmak gibi bir düşünce yoktu. O bana ilgili davranınca ister istemez olabilir mi dedim. Bir nevi sevgilisiyim gibi davranıyordu. 2 gün önce Fake hesabını öğrendim ve bunu dile getirdim. 2 kez. Ne olduysa ondan sonra oldu.

Fake hesap kullanan erkekten ne bekliyordunuz ki? Ulaşmaya çalışmayın belli ki güvenilir biri değil
O Fake hesabı suan kullanmıyor sözde. Gerçek hesabına geçti. Ordan da aramızda Fake hesabı kapatma muhabbeti geçince engelledi zaten. Yani benle görüşmek istemese o gün engellerdi. Gerçek hesabına geçince eklemezdi. Bilemiyorum.

İkinci hesabından önüne geleni ekleyip yürüyor, düşürdüklerini gerçek hesabında ekliyormuş. Üzgünüm ama aynı anda yürüdüğü onlarca kadından biriymişsiniz maalesef. Şu anda hala diğer hesaptan önüne gelene yürümeye devam ediyodur. Instagramda ağını atıyor, hangi balık takılırsa işte.

demek ki hatlara başkaları karıştı
Eski sevgilisinden bir sene önce ayrıldığını söyledi zaten. Aynı evde yaşıyorlarmış. Bu evlenmek istemiş o hep oyalamıs. En son da kız tayin isteyip gitmiş. Bu yüzden ayrılmışlar. Aramızdaki sevgi saygı hep vardı demişti. Anladığım kadarıyla hala ona karşı duyguları vardı. Bana ulaşmaya çalıştı demişti. Aklımda sadece eski sevgilisiyle barıştığı ve evlilik düşündüğü ihtimalı geliyor.

Eski sevgilisinden bir sene önce ayrıldığını söyledi zaten. Aynı evde yaşıyorlarmış. Bu evlenmek istemiş o hep oyalamıs. En son da kız tayin isteyip gitmiş. Bu yüzden ayrılmışlar. Aramızdaki sevgi saygı hep vardı demişti. Anladığım kadarıyla hala ona karşı duyguları vardı. Bana ulaşmaya çalıştı demişti. Aklımda sadece eski sevgilisiyle barıştığı ve evlilik düşündüğü ihtimalı geliyor.
olabilir
her türlü ihtimalde de size yaramaz
canınızı üzmeyin
yolunuza bakın

İkinci hesabından önüne geleni ekleyip yürüyor, düşürdüklerini gerçek hesabında ekliyormuş. Üzgünüm ama aynı anda yürüdüğü onlarca kadından biriymişsiniz maalesef. Şu anda hala diğer hesaptan önüne gelene yürümeye devam ediyodur. Instagramda ağını atıyor, hangi balık takılırsa işte.
Haklısınız. Yani bana dürüst olduğunu düşünüyordum. Gerçek hesabında kız yoktu hiç. Olanlar da evli kadınlardı. Benim dışımda kimseyi görmedim.

Back
X