Canim cok sıkıldı,moralim bozuldu

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Az önce pazardan kızıma elbise bakıyorum. Tezgahın yanında bir teyze oturuyordu.60 yaşlarında ama biraz rahatsız gibiydi.Tam dikkat etmedim.Ama torunun mu dedi bana.42 yaşındayım ve kilo aldım ama şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey dememişti.Hatta parkta falan abla diyor çocuklar.Ama çok moralim boUkdu

E olabilir ne var bunda. annem de 42 yaşında anne oldu ona da torun mu diyorlardı. fiziksel özelliğinizden şikayetçiyseniz kendinize bakma vaktiniz gelmiş geçiyor bile

Ya rahatsız yada üzmek için söylemiştir. Gereksiz yere üzmeyin kendinizi kafanıza takarak.

Ne yazık ki öyle olmuyor. Gerçekten canım çok sıkıldı.Butun modum düştü.
O halde ben de diyorum,biraz önce pazardan küçük bir kiza elbise bakıyordunuz.Hemen tezgahın yanında da yaşlıca bir kadın oturuyordu.
Aynı pazardaydim,yaninizdaki kız torununuz muydu ?
Belki de kadın sırf konuşmuş olmak için konuştu,herkesi bu kadar takarsanız evinizin yolunu şaşırırsiniz

Hayır neneciğim deseydiniz. Ama neneciğime vurgu yaparak.

içten içe bos yere taktığınız bir durummus galiba bu, o yuzden mi bu kadar üzüldünüz?

Hayır neneciğim deseydiniz. Ama neneciğime vurgu yaparak.
Elindekini de bakamadım.
içten içe bos yere taktığınız bir durummus galiba bu, o yuzden mi bu kadar üzüldünüz?
Tabii canım.Icten içe değil.Insan görüyor ya özellikle çocuktan sonra resmen çöktüm.Cok zor bir bebekti.Hala da öyle.Araliksiz 6 saat ağladığı oluyordu.Yeni yeni ağlamaları azaldı.Bi de pandemiye denk geldi.Esim de ben de resmen bittik.Uykuszuluk bir yandan.Ama en çok da psikolojik olarak yorulduk.Ozellikle yabancilama ve ağlama kısmı biturdi bizi

insanın bu tarz şeylere üzülmesi garip değil bence, kaldı ki sosyal canlılarız etkileniyoruz, bunun kişinin yarası olmasıyla falan da ilgisi olduğunu düşünmüyorum, yıllar önce kuzenim 20 yaşındayken ki gerçekten çok güzel bir kızdır, bir tuhafiyeye girmiş oradaki 40 lı yaşlardaki kadında buyur teyze demiş, o kadar üzüldü ki bu duruma ben ne dersem diyeyim üzülmeye devam etti. yaşı gençti, çok güzeldi ama üzüldü. keşke insanlar her şeye burunlarını sokup, olur olmadık şeyleri merak falan etmeseler. ama bizim coğrafyada durum bu maalesef. neyiyse neyi ne olacak yani, bu bilgi ne kazandıracak?

Birde bayil istersen..
Derdini seveyim canım ablam..
Ya hu kadın şu an bunu kendine dert edinmiş olabilir. Beğenmiyorsan derdini yorum falan yapmaz geçersin. Kadın kadının halinden anlar. Allah daha büyük dert vermesin de kimseye herkes sadece duygusal dalgalanmalar yüzünden konu açsa. Ne yani illa kolu bacağı kopanlar, şiddet görüp aldatilanlar ya da büyük bir vefat yaşayınca mı dert oluyor? Zaman zaman hangimiz boyumuzu kilomuzu yaşımızı vs. Dert etmiyoruz ki? Dönemsel olarak zayıf bir zamanında demek ki konu sahibi, içerlemiş. En fazla yanlış başlık der geçersin.

E siz neden benim yazdigimi dert ettiniz ?
Bana göre dert değil,bunun için coluklu çocuklu bir kadının kendisini uzmesine gerek yok,belki bu lafı sarf eden 60'larindaki ablanın şuuru bile yerinde değildi.
Kolu bacağı kopan konu acsin yahut konu açmasın demiyorum,dikkat ederseniz neden konu açtın şeklinde de sormamisim,ben sadece üzülmesine takıntı yapmasına gerek yok diyorum.
Neden yükseldiniz onu da bilmiyorum.
Ama yazdıklarım beni bağlar,kimse istediği için fikirlerimi değiştirecek değilim.

Aman niye üzülüyorsunuz? Ben 25 yaşındayken yanımda 22 yaşındaki kardeşim vardı. Gerizekalının birisi bana kardeşimi gösterip sizin çocuğunuz mu demişti. Ekbdjwjdjej gözleriyle süzerek ve kıskanarak yapmıştı ama bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…