- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.474
- 358
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ben de kızımın annanesi olacak yaştayımAz önce pazardan kızıma elbise bakıyorum. Tezgahın yanında bir teyze oturuyordu.60 yaşlarında ama biraz rahatsız gibiydi.Tam dikkat etmedim.Ama torunun mu dedi bana.42 yaşındayım ve kilo aldım ama şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey dememişti.Hatta parkta falan abla diyor çocuklar.Ama çok moralim boUkdu
Bazen teyzeler böyle yapıyor aldırma.bir keresinde ikizlerimi ikiz arabasına koyup büyük olanı gezdirmeye çıkmıştım.teyzenin biri ayy üç çocuk zor olmuyomu dedi Allah fakire çocuk veriyo böyle dediAz önce pazardan kızıma elbise bakıyorum. Tezgahın yanında bir teyze oturuyordu.60 yaşlarında ama biraz rahatsız gibiydi.Tam dikkat etmedim.Ama torunun mu dedi bana.42 yaşındayım ve kilo aldım ama şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey dememişti.Hatta parkta falan abla diyor çocuklar.Ama çok moralim boUkdu
yaaa 42 yaş kompleks yapman için genç bir yaş,sanki biraz salmışsın kendini,biraz zayıfla toparlan inan çok fark ediyor,saç şekli rengi bile 10 yaş yaşlı gösterebiliyor,ben bazen inanamıyorum insan ömrümü uzadı yaşam kalitesi arttı ondanmıdır ama şimdi 40 yaş 50 yaş baya genç bakımlı zinde daha yeni 38 yaşında bi arkadaşım evlendi gayet genç ve enerjik hayat dolu,hiç unutmam 21 yaşındaydım 2 sene sınava hazırlandm fln baya kilo almıstım saç baş dağınık markete gidiyorum iki tane çocuk en fazla 19 yaşındalar bana biri abla bozuğun varmı dedi diğeride ne ablası lan teyze o demiştiAz önce pazardan kızıma elbise bakıyorum. Tezgahın yanında bir teyze oturuyordu.60 yaşlarında ama biraz rahatsız gibiydi.Tam dikkat etmedim.Ama torunun mu dedi bana.42 yaşındayım ve kilo aldım ama şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey dememişti.Hatta parkta falan abla diyor çocuklar.Ama çok moralim boUkdu
Herkes geç anne oluyor üzülmeyin bende 34 yaşındayım yıllardır çocuk için uğraşıyoruz kaç kere tüp bebek yaptırdım bir suredir insanlar herkesin çocuğu olmak zorunda değil falan diyor çok üzülüyorum sonra diyorum ki salla ya keyfimizin kahyası mı bunlar. Sizde sallayın alışacak insanlar geç anne olan kadinlara kaldı ki yasınız çok gençAz önce pazardan kızıma elbise bakıyorum. Tezgahın yanında bir teyze oturuyordu.60 yaşlarında ama biraz rahatsız gibiydi.Tam dikkat etmedim.Ama torunun mu dedi bana.42 yaşındayım ve kilo aldım ama şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey dememişti.Hatta parkta falan abla diyor çocuklar.Ama çok moralim boUkdu
Bende 25 yaşımdayım bazen çocuklar teyze diyor sensin teyze diyorum. Takmayın yahu 42 yaşında torunu olanlar var benim annem 40 yaşında annane olduAz önce pazardan kızıma elbise bakıyorum. Tezgahın yanında bir teyze oturuyordu.60 yaşlarında ama biraz rahatsız gibiydi.Tam dikkat etmedim.Ama torunun mu dedi bana.42 yaşındayım ve kilo aldım ama şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey dememişti.Hatta parkta falan abla diyor çocuklar.Ama çok moralim boUkdu
Oooo... Bu ülke teyzeleri kadar patavatsızını görmedim ben. Her dediklerini kafamıza taksak ne hale gelirdik.Az önce pazardan kızıma elbise bakıyorum. Tezgahın yanında bir teyze oturuyordu.60 yaşlarında ama biraz rahatsız gibiydi.Tam dikkat etmedim.Ama torunun mu dedi bana.42 yaşındayım ve kilo aldım ama şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey dememişti.Hatta parkta falan abla diyor çocuklar.Ama çok moralim boUkdu
Var öyleleri, geçende biri babamdan için eşiniz mi dedi bana :) Kilo insanı olduğundan olgun gösteriyor maalesef..Az önce pazardan kızıma elbise bakıyorum. Tezgahın yanında bir teyze oturuyordu.60 yaşlarında ama biraz rahatsız gibiydi.Tam dikkat etmedim.Ama torunun mu dedi bana.42 yaşındayım ve kilo aldım ama şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey dememişti.Hatta parkta falan abla diyor çocuklar.Ama çok moralim boUkdu
Az önce pazardan kızıma elbise bakıyorum. Tezgahın yanında bir teyze oturuyordu.60 yaşlarında ama biraz rahatsız gibiydi.Tam dikkat etmedim.Ama torunun mu dedi bana.42 yaşındayım ve kilo aldım ama şimdiye kadar hiç kimse böyle bir şey dememişti.Hatta parkta falan abla diyor çocuklar.Ama çok moralim boUkdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?