- 31 Mart 2016
- 116
- 43
- 98
- 35
- Konu Sahibi sadece uykusuz
-
yok hayir ondan degil ilk etapta uzatmak istemedimNiye cevaplarasak devam edeceksiniz, alacağınız cevaplara göre mi anlatacaksınız devamını.?
ya mesela geçenlerde de dolmuşla bir yere gitmem gerekiyordu ben yanlış dolmuşa binmişim bir de o gün karnım ağrıdı midem bulandı çok kötü oldum neyse geldim hesap çıkart dedi dolmuş 4 tl ama ben yanlış bindiğim için 2 tl fazla verdim yazdım 6 tl dolmuş diye dolmuş neden 6 tl dedi bende söyledim e neden benden kesiyorsun dedi bir daha olmasın dedi bende tamam dedim o an düşündüm acaba hangisi bir daha olmasın diye yanlış dolmuşa mı bi daha binmiyim yoksa onun parasından mı almıyım diyeyani çok sinir oldum aslında tamam haklı olabilir ama 2 tlnin de lafını etmesi çok saçma geldi demek ki insanlar böyle zengin oluyor gerçekten
yazmazdım diyorsun ama hesaplayadabilir o zaman ne cevap vericemBurda olay 2 tl değildir ben olsam kendi yaptığım yanlışı işyerimin giderine yazmazdım...patronun haklı miktar önemli görünmeyebilir ama davranış hoş değil...bir de 9-9 30 arasi bir saate 9 30 da gitmek de yanlış...9 da gitmeniz istenmiş aslında ama geç kalabilirsiz yolda bişey olur vsvs diye yarım saat obsiyon tanınmış...bu tarz ufak tefek şeyler iş disiplini adına önemlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?