Canım çok sıkıldı..

Ilk isin oldugu icin mi boylesin? Bu msj da kendin diyorsun gerek yok soyledi halde yerleri silmedim vs diye. Ister begenin ister begenmeyin o sizin patronunuz ve soyledigi isleri yapmaniz gerekli. Tutup hayir gerek yok kimse gelmiyor vs gibi cevaplar verimesi hos degil.

Elestirebilirsin ama yapmanda gerekir. Mesaide kitap okuyabilirsin isini bitirince ama bunu sana tel acan patronuna niye soyluyorsun. Istediginiz isleri yapiyorum demelisin. Sonucta o gun icin ucret aliyorsun patron takintili psikopatta olsa yapman gerek. Yani senin anlattiklarindan ben seni hatali vuldum ve de patronuna karsi iletisimin yanlis

Imkanlari biraz zorluyorsunuz gibi geldi. 9 9.30 dediyse 9da gitmenizi tavsiye ederim. 9.30 da arada olur ama neden hep kendi cikariniza olani seciyorsunuz? Kimi zaman oyle kimi zaman boyle olsun.

Dolmus konusunda cok hatalisiniz. Yanlis bindiginiz dolmustan adama ne? 2 tl nin hesabini yapmaz ama hareket baya cirkin.

azıcık akıllı ol
2tlnin hesabıını sen yaparken kovulmayasın
insan patrona da kitap okuyorum der mi:))

kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum ki:
patronların dediği hiçbir şeyi kafaya takma, hakkını ara ve içinde kalmasın yanlışını suratına söyle.
ömür boyu o işte çalışmayacaksınız, o işten çıktığınızda herşey içinizde uhde kalır. keşke şunu deseydim suratına dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…