canım cok sıkılıyor lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba lütfen konuşalım konuşmaya cok ihtiyacım var bunaldım artık....:a015::a015:

hayirdir???noldu ki???

bunaldım artık herşeyden herkesten...ağlmaktanda bıktımsenağlamaneden allah ım neden ya delircem valla kafayı yicem ya bende insanım ama değilmi arkadaşım?:çok üzgünüm:

ne ailemden yana şanslıyım...ne işimden....ne de sevgilimden....bıktım artık ya şanssızlık bu olsa gerek....ne yaptım ben ya bu kadar acıyı hakedecek offf allahım offffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dertsiz insan mı var arkadasım..hepimiz sorunlar içinde yasayıp gidiyoruz..

senin canını sıkan nedir canım?anlat dertlerini paylasalım,derdine derman olalım :1hug:

oluyor bazen dönem dönem bende de....ama unutmaki yine de sükretmeyi bilmeli ...belli ki kafana biseyler fazla takilmis...

Tabiyki insansın canım neye moralın bozuldu .??
ış aile sevgılı ?

anlat biraz istersen yardimci olmaya calisalim

dertsiz insan mı var arkadasım..hepimiz sorunlar içinde yasayıp gidiyoruz..

senin canını sıkan nedir canım?anlat dertlerini paylasalım,derdine derman olalım :1hug:

ne ailemden adam gibi ilgi sevgi görüyorum.... ne erkek arkadaşımdan bıktım artık ya....ne yapsam yaranamıyorum ne yapsam batıyor millete bıktım artık gerçekten...:çok üzgünüm:

arkadaşlar cok iyi bir erkek arkadaşım var...ben onu cok seviyorum...ama herşeyimizi birilerinden duyuyorum....mesela sağlık problemim vardı...bugün arkadaşından duydum cıldırdım ne demek ya herşeyi herkesten duymak cok can sıkıcı onu o kadar seviyorumki...bunalıyormuş arkadaşlarıyla paylaşıyormuş...gerçekten seven bunalırmı ya..artık bıktım usandım ya ne bitiriyo nede devam ediyor adam gibi...hep sorun sorun sorun bıktım yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Önce sakinleş canım zaman zaman herkes aynı sorunları yaşıyor bir anımız diğerine uymuyorki.Bazen ne aılemız anlıyor bızı ne arkdaslarımız ne sevgılımız :S Bize kendımızden baskası yardımcı olamıyor malesefki böyle durumlarda gamsız olup akışına bırakmak gerekıyor.

Sevqılın konusunda cok haklısın cok can sıkıcı bır durum gercekden.Var bu tıp erkekler lafdan anlamıyorlar huyları öle senınkı nasıl duzelırmı bılmıyorum ama allah yardımcın olsun :S

Son düzenleme:
onun ve evdekilerin yüzünden sinir hastası oldum yaa...titreme hastalığı başladı bende...artık yeter ya ölsemde herkes kurtulsa offf offf:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sacmalama canım öle düşünme herkezden herseyden önce kendımız ıcın yasıyoruz.
HICBIRSEY BIZDEN DAHA KIYMETLı DEĞıL.

ya artık bıktırdı ve ciddiyete giden bir ilişkimiz varvereliniortakama o hala kendi çapında ne yaptığını kendide bilmiyor...aramızda hiç bir sorun dert vs yok...bu beni sıkıyor diyo...belasını arıyor yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım ya gönül işleri gercekten kader işi.eger kaderinde suan hayatında olan kişi varsa hersey yoluna girecektir.zamana bırak ve üzülme..

ailede yasanan sorunlar ne derece bilmiyorum ama ailemiz hayatımızda en degerli ve bizi yarı yolda bırakmayacak tek kavram ailemiz..

cok özel değilse ailenle yasadıgın sorun nelerdir canım

[COLOR="Navy"

[COLOR="Indigo"]Bu erkekler neden hersey yolunda gıden ılıskılerden sıkılıyorlar genlerınde ne var bunların hepsı aynı olmak zorundamı .
Şaşılcak şeyler yapıyorlar .Yorumsuzz [/COLOR]

dedim ya canım ne doğru dürüst ailemle ilişkim var ne sevgilimle...ilgiye ve sevgiye aç biriyim.ama hiç biri vermiyor...aileme göre sevgi para ve bakmakla yükümlü oldukları insanım...yani paranı veriyoruz yediğin önünde yemediğin arkanda ....sevgi istiyorum artık ben yeter ya....:1hug:

bi de kendi ağzıyla söylüyor...yanlış anlaşılmasın güzel ve bakımlı biriyim 178 boyunda 60 kilo bayanım fiziğim güzelliğim dışardan cok beğeniliyo.bir erkek tarafından,fedakar biriyim.bir dediğini iki etmem,cok seviyorum herşeyimiz uyuyor....kısacası hiç sorunumuz yok...bundan sıkıldım diyor sorunumuz yok diyo.hergün birbirimizi yiyoruz offffffffff:çok üzgünüm:

anladım canım..belki sevgilininde kendine göre sorunları vardır.mesela iş-okul konusu gibi..birbirinizin sorunlarına destek olarak belki ilişkinizi daha kuvvetli yapabilirsiniz :teselli:

anladım canım..belki sevgilininde kendine göre sorunları vardır.mesela iş-okul konusu gibi..birbirinizin sorunlarına destek olarak belki ilişkinizi daha kuvvetli yapabilirsiniz :teselli:

ağır bir işi var...stresli ama her işin stresi vardır...durup durduğu yerde sorun arıyor...hem bana ilgi gösteremeyecek bir işi yokki.gün boyu oturuyor pc başında.ben gidince boş boş oturduğunu bile görüyorum...ama bana gelince nedense yogun oluyor:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…