E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
hayirdir???noldu ki???
dertsiz insan mı var arkadasım..hepimiz sorunlar içinde yasayıp gidiyoruz..
senin canını sıkan nedir canım?anlat dertlerini paylasalım,derdine derman olalım :1hug:
Önce sakinleş canım zaman zaman herkes aynı sorunları yaşıyor bir anımız diğerine uymuyorki.Bazen ne aılemız anlıyor bızı ne arkdaslarımız ne sevgılımız :S Bize kendımızden baskası yardımcı olamıyor malesefki böyle durumlarda gamsız olup akışına bırakmak gerekıyor.
Sevqılın konusunda cok haklısın cok can sıkıcı bır durum gercekden.Var bu tıp erkekler lafdan anlamıyorlar huyları öle senınkı nasıl duzelırmı bılmıyorum ama allah yardımcın olsun :S
[COLOR="Navy"ya artık bıktırdı ve ciddiyete giden bir ilişkimiz varvereliniortakama o hala kendi çapında ne yaptığını kendide bilmiyor...aramızda hiç bir sorun dert vs yok...bu beni sıkıyor diyo...belasını arıyor yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım ya gönül işleri gercekten kader işi.eger kaderinde suan hayatında olan kişi varsa hersey yoluna girecektir.zamana bırak ve üzülme..
ailede yasanan sorunlar ne derece bilmiyorum ama ailemiz hayatımızda en degerli ve bizi yarı yolda bırakmayacak tek kavram ailemiz..
cok özel değilse ailenle yasadıgın sorun nelerdir canım
[COLOR="Navy"
[COLOR="Indigo"]Bu erkekler neden hersey yolunda gıden ılıskılerden sıkılıyorlar genlerınde ne var bunların hepsı aynı olmak zorundamı .
Şaşılcak şeyler yapıyorlar .Yorumsuzz [/COLOR]
dedim ya canım ne doğru dürüst ailemle ilişkim var ne sevgilimle...ilgiye ve sevgiye aç biriyim.ama hiç biri vermiyor...aileme göre sevgi para ve bakmakla yükümlü oldukları insanım...yani paranı veriyoruz yediğin önünde yemediğin arkanda ....sevgi istiyorum artık ben yeter ya....:1hug:
anladım canım..belki sevgilininde kendine göre sorunları vardır.mesela iş-okul konusu gibi..birbirinizin sorunlarına destek olarak belki ilişkinizi daha kuvvetli yapabilirsiniz :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?