• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkılıyor

bizbize33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2019
41
13
38
38
Daha oncede buradan yazmistim ama bu hesapmiydi bozulan telefonumda giden hesabimmiydi hatirlamiyorum severek kacarak evlendim annem yok babam ve iki erkek kardesim var istemedikleri bir evlilik yaptigim icin sahip cikmiyorlar ilk baslarda hersey cok guzeldi bir oglumuz olmsutu ailemle barismitim ama sonra onlarin yasam tarzi bizim ailenin yasam tarzi uyusmaynca skntilar basladi ama bunlari astik sonra bi kizimz oldu herseyiyiydi birden benden uzaklasmaua basladi farkettim sonra il disina gunu birlik gitti bi sefer mulakat var dedi10 saatlik yola gitti geldi derken gittigi o sehirden is ayarladi kendine insaat isi yapiyor orada bir okul tadilati isi ayarladi ve gitti 2 ay orda kaldi megersem orada evli 3 cocuklu bir kadinla iliakisi varmis ve bunu ogrendigimde ucuncuye hamile oldugumuda ogrndim kavgalar edildi neler yasandi kadin da dislo cikti vazgecmediler biribirlerinden konusmaya devam ettiler kadina kocasina soylemekle tehdit ettigmdeyse kocam olucak lanetlw birliktw baba istersen soyle bende mecbur kalirim gelirim senin ustune kuma dedi cocuklarindan bile vazgececek yani ve ailem biliyo bu durumu kac sefer bosanmak istedim uc cocukla hicbiri yanasmadi bana artik dusunmekten hasta olucam arastrdim kadin signma evlerini cocuklar cocuk esirgeme kurumuna veriliyormus ben onlarsz bi saniye nefes alamam ki biraz buyuk olsalar calisip kendi ayaklarim ustumde dursam diyorum en kucugu yeni 1 yasinda buyugu 6 yasinda ortanca 4 yasinda lutfen okuyarak yorum yapin boyle bir adama uc tane cocuk niye demeyin ucuncu cocugum hem surpriz olmstu hemde o karnmdayken zaten aldatldim cok zor ya cocuklarimla beraber kus olup ucmak istytm inanin

Daha oncede buradan yazmistim ama bu hesapmiydi bozulan telefonumda giden hesabimmiydi hatirlamiyorum severek kacarak evlendim annem yok babam ve iki erkek kardesim var istemedikleri bir evlilik yaptigim icin sahip cikmiyorlar ilk baslarda hersey cok guzeldi bir oglumuz olmsutu ailemle barismitim ama sonra onlarin yasam tarzi bizim ailenin yasam tarzi uyusmaynca skntilar basladi ama bunlari astik sonra bi kizimz oldu herseyiyiydi birden benden uzaklasmaua basladi farkettim sonra il disina gunu birlik gitti bi sefer mulakat var dedi10 saatlik yola gitti geldi derken gittigi o sehirden is ayarladi kendine insaat isi yapiyor orada bir okul tadilati isi ayarladi ve gitti 2 ay orda kaldi megersem orada evli 3 cocuklu bir kadinla iliakisi varmis ve bunu ogrendigimde ucuncuye hamile oldugumuda ogrndim kavgalar edildi neler yasandi kadin da dislo cikti vazgecmediler biribirlerinden konusmaya devam ettiler kadina kocasina soylemekle tehdit ettigmdeyse kocam olucak lanetlw birliktw baba istersen soyle bende mecbur kalirim gelirim senin ustune kuma dedi cocuklarindan bile vazgececek yani ve ailem biliyo bu durumu kac sefer bosanmak istedim uc cocukla hicbiri yanasmadi bana artik dusunmekten hasta olucam arastrdim kadin signma evlerini cocuklar cocuk esirgeme kurumuna veriliyormus ben onlarsz bi saniye nefes alamam ki biraz buyuk olsalar calisip kendi ayaklarim ustumde dursam diyorum en kucugu yeni 1 yasinda buyugu 6 yasinda ortanca 4 yasinda lutfen okuyarak yorum yapin boyle bir adama uc tane cocuk niye demeyin ucuncu cocugum hem surpriz olmstu hemde o karnmdayken zaten aldatldim cok zor ya cocuklarimla beraber kus olup

peki eşin olan şahıs boşanma işine ne diyor??yanaşıyor mu?? aldatıldıgını ispat edersen yuklu tazmınat ve nafakayla boşanırsın senin gecımını saglar düzeyde kanıt toplamaya çalış uyanık ol

bu adama değil 3 çocuk tek çocuk bile fazla desem...
eşin şuan diğer kadınla mi yaşıyor sana çocuklarına maddi destekte bulunuyor mu?

evin varsa boşanıp nafakayla, sosyal yardımlara da başvurarak geçinebilirsin aslında

eşin şuan diğer kadınla mi yaşıyor sana çocuklarına maddi destekte bulunuyor mu?

evin varsa boşanıp nafakayla, sosyal yardımlara da başvurarak geçinebilirsin aslında
Evin yok canim ne gezer yok o kadnla degil o kadin hala evli sosyal yardi.larla nereye kadar gecinecem kiralar olmus 1000 cok zor buyutup cocuklari calisayim diyorum suan yasim 33 artik onlar buyuyene kadar temizlk isiydi cocuk bakiclgydi ne olursa ama bazen insan oyle bikiyorki ayni evde ayni havayi soluyup biran once ondan kurtulmak istyrum cunku hem aldatti hem suclusu ben oldum ve hic kendini duzeltecek affettirecek bir sey yapmadi

Evin yok canim ne gezer yok o kadnla degil o kadin hala evli sosyal yardi.larla nereye kadar gecinecem kiralar olmus 1000 cok zor buyutup cocuklari calisayim diyorum suan yasim 33 artik onlar buyuyene kadar temizlk isiydi cocuk bakiclgydi ne olursa ama bazen insan oyle bikiyorki ayni evde ayni havayi soluyup biran once ondan kurtulmak istyrum cunku hem aldatti hem suclusu ben oldum ve hic kendini duzeltecek affettirecek bir sey yapmadi
3 4 yasina gelince en ufagi krese verip baslarsin, o zamana kadar sik disini napican

Nafakada vermez zaten sigortali calismiyo insaat isciai ve birde kendi hakliymis gibi cocuklari vermem diyor hakim sana verse velayeti neolcak bana cocuklari gorme gunu omayacakmi ozmn alir kaciririm diyor

Mallesef aldatma olayina kadar iyydi :( zaten bu yuzden hissedemedim karatersizligini

Kadınlar hisseder genelde ama benim eşim yapmaz diyenlerden miydiniz merak ettim. Allah yardımcınız olsun işte ne kadar önemli kadının okuması iş sahibi olması böyle sonunda ne yapacağını bilemiyor çaresiz kalıyorsun 😕 aile desteği de yokmuş en kötüsü de o sanırım..

Allah yardımcınız olsun ne diyim.çocuklar büyüyene kadar tahammül edeceksiniz o halde keşke aileniz arkanızda olsaydı. her ne kadar kaçmişta olsa bu kız kanımız canımız diyip sizi kurtarsaydılar eşiniz kadar ailenizde suçlu

Daha oncede buradan yazmistim ama bu hesapmiydi bozulan telefonumda giden hesabimmiydi hatirlamiyorum severek kacarak evlendim annem yok babam ve iki erkek kardesim var istemedikleri bir evlilik yaptigim icin sahip cikmiyorlar ilk baslarda hersey cok guzeldi bir oglumuz olmsutu ailemle barismitim ama sonra onlarin yasam tarzi bizim ailenin yasam tarzi uyusmaynca skntilar basladi ama bunlari astik sonra bi kizimz oldu herseyiyiydi birden benden uzaklasmaua basladi farkettim sonra il disina gunu birlik gitti bi sefer mulakat var dedi10 saatlik yola gitti geldi derken gittigi o sehirden is ayarladi kendine insaat isi yapiyor orada bir okul tadilati isi ayarladi ve gitti 2 ay orda kaldi megersem orada evli 3 cocuklu bir kadinla iliakisi varmis ve bunu ogrendigimde ucuncuye hamile oldugumuda ogrndim kavgalar edildi neler yasandi kadin da dislo cikti vazgecmediler biribirlerinden konusmaya devam ettiler kadina kocasina soylemekle tehdit ettigmdeyse kocam olucak lanetlw birliktw baba istersen soyle bende mecbur kalirim gelirim senin ustune kuma dedi cocuklarindan bile vazgececek yani ve ailem biliyo bu durumu kac sefer bosanmak istedim uc cocukla hicbiri yanasmadi bana artik dusunmekten hasta olucam arastrdim kadin signma evlerini cocuklar cocuk esirgeme kurumuna veriliyormus ben onlarsz bi saniye nefes alamam ki biraz buyuk olsalar calisip kendi ayaklarim ustumde dursam diyorum en kucugu yeni 1 yasinda buyugu 6 yasinda ortanca 4 yasinda lutfen okuyarak yorum yapin boyle bir adama uc tane cocuk niye demeyin ucuncu cocugum hem surpriz olmstu hemde o karnmdayken zaten aldatldim cok zor ya cocuklarimla beraber kus olup ucmak istytm inanin
Kadınlar hisseder genelde ama benim eşim yapmaz diyenlerden miydiniz merak ettim. Allah yardımcınız olsun işte ne kadar önemli kadının okuması iş sahibi olması böyle sonunda ne yapacağını bilemiyor çaresiz kalıyorsun 😕 aile desteği de yokmuş en kötüsü de o sanırım..
Maalesef en kotusu bu aile destegi yok :( zaten hissettim suphelendm twlefnu karstrdim baska sehire mulakata gitmesi ama ozmn hoc birsey bulamadimki taaki calismaya gitti o sehre o sira yilbasi tatili eve geldi ozmn telfnnda herseyi yakaladim ve 1 hafta ya kaldi ya kalmadi evde gittignde geri ayni sehre calismaya hamile oldugumu ogrendim hemde 2 aylik adet duzenszligi yasyrdum ondan bilememisim yani :( adam hayatnda baska bir kadin varken benimlede iliskisi deva ediyomus

Allah yardımcınız olsun ne diyim.çocuklar büyüyene kadar tahammül edeceksiniz o halde keşke aileniz arkanızda olsaydı. her ne kadar kaçmişta olsa bu kız kanımız canımız diyip sizi kurtarsaydılar eşiniz kadar ailenizde suçlu
Maalesef oyle suclular ama ne diyim cok karisik aslnda durumlar onun ailesi cocuklari vermeyiz diye tehtit ediyor ailemi ailemde biliyor kocam denecek adami tek kirus nafaka vermez kendi avratlarla gununu gun edecek birde biz cocuklarinabakicaZ tamam bakarim ama birde hakim buna baba diye cocugunu gorme hakkimi verecek ben gostermezsem bakarim diyor oda hakli bi yerde nediyim :(

Maalesef oyle suclular ama ne diyim cok karisik aslnda durumlar onun ailesi cocuklari vermeyiz diye tehtit ediyor ailemi ailemde biliyor kocam denecek adami tek kirus nafaka vermez kendi avratlarla gununu gun edecek birde biz cocuklarinabakicaZ tamam bakarim ama birde hakim buna baba diye cocugunu gorme hakkimi verecek ben gostermezsem bakarim diyor oda hakli bi yerde nediyim :KK43:

Ailenizi bir şekilde ikna edip boşanmaya bakın, çocuklarda biraz büyüdü mü iş bulup çalışırsınız.
Eğer şimdi susup kabullenirseniz arkası gelir kadın kuma olarak da gelir yada adam bir başka kadınla aldatır..

Ailenizi bir şekilde ikna edip boşanmaya bakın, çocuklarda biraz büyüdü mü iş bulup çalışırsınız.
Eğer şimdi susup kabullenirseniz arkası gelir kadın kuma olarak da gelir yada adam bir başka kadınla aldatır..
Aileme dedim ne istyrsz o kadin cocuklarndan vazgecmeye bile razi bu lafi diyor bana birde basima kumami gelsin ozmn ne yapicm ben dedim ailem bosabrsam hic bi seklde bu adamn cocuklari gormesibu istemuyor

Back
X