Canım çok sıkkın

Güçlü olun ve yaşayın ne varsa şimdi elimizdekilerde var.

Gezin siz esinizi de ev basar elbet. Rahata kolay alisiyor insan ama bi çıksa aslinda eşinize de iyi gelir.

Oturup evde bir elinde tlf bir elinde bilgisayar hic karisma uyuyana kadar oyle kalir. Ya cocuk da istiyoruz cocuk olunca zaten ister istemez bazi şeyler kisitlanacak. Bu zamani guzel degerlendirmek isterdim

Aracınız var mı? Kendi aracınız olursa daha rahat gezersiniz.

Aracimiz yok. Olsa ondada eminimki bahane bulur. Çünkü evimizin az ilerisindeki cafe de gel pazar kahvaltimizi bugun orda yapalim dedigimde ne geregi var diyej bir adam.

Pazar mac vardi mesela. Bende izlemek isteyecegini bildigim icin cumartesi bisiler yapalim pazarda evde vakit geciririz dedim. Oda yok mac iizlemicem pazar yapalim dedi. Sonra pazar gunu aksama dogru ciktik sinemaya gittik sinemaya girmeden oncede cikista yemek yeriz dedim tamam dedi. Sinemadan ciktiktan sonra hadi gel yemek yiyelim dedim. Ne yemegi evde yeriz yemegimizi mac izlicem ben ilk yariyi izlemedim zaten dedi ve eve gittik. Evde yemek yoktu. Yapmadim. Yemedimde ac uyudum. İste yapariz deyip yapmamasi canimi sikan

Verdiği sözleri tutmadığı müddetçe kırıldığınızı ve onun sözüne göre hareket ederken tereddüt duyduğunuzu sakince anlatmanız gerek. Geçen gün yemek yeriz dediğin için sana güvenerek yemek yapmadım ve aç uyuduğum için midem çok ağrıdı,maç izleyeceğini bilerek cumartesi çıkalım demiştim. Bir dahaki sefere bir söz verirken daha çok düşünmeni rica ediyorum gibi konuşabilirsiniz. Size ya söz vermesin ya da sözünü tutsun. Bu ilişkinizin sağlığı açısından çok önemli.
O anlık geçiştirmek için kimse kimseye hiç bir söz vermemeli.

Böyle konuştuğunuzda ne yapayım,cumartesi yorgundum çıkmak istemedim,pazar da maçta kaldı aklım. Yine de senin için çıktım dışarıya,ne olmuş eve döndüysek,basit bir şeyler hazırlasan yesek ben de maçımı izlesem ne olmuş yani diye tartışma da çıkarabilir. Bu durumda uzatmayın,söyleyeceklerinizi söylediğinizi belirtip çekilin köşenize.. Bir dahaki sefere bu olay aklına gelecektir mutlaka. Böyle böyle öğrenecektir diye umut ediyorum :)

Umarım bir şekilde çözersiniz.

Oturup evde bir elinde tlf bir elinde bilgisayar hic karisma uyuyana kadar oyle kalir. Ya cocuk da istiyoruz cocuk olunca zaten ister istemez bazi şeyler kisitlanacak. Bu zamani guzel degerlendirmek isterdim

Gezmeden çocuk sorumlulugu fazla dediniz mi hiç eşinize üzüldüm size halbuki esinizin de gezmek istemesi gerekirdi.

Ne varsa genclikte var.

Evlendiğimizde gezeriz sunu yapariz bunu yapariz dedi. Evlendik, düğünümuz lisa dogruydu, yaz gelsin gezeriz dedi, yaz geldi bu seferde cesitli bahanelerle yapamiyoruz adam akıllı bişey. Ozaman demesin. Benim canımı sikan bu.
Valla canim cok sözler verilir bize ama gunu gelince hatirlanmaz bile..benim esimde flört doneminde neler neler derdi..sozde balayina venedik e gidecektik..:işsiz:her tatilde bir ili gezecektik..haftasonlari aktivitelerle gececekti..evlendik bereber sadece markete gidebildik ..bu erkekler galiba boyle agizlarinda cikani kulaklari duymuyorr...

Ne yszik ki benim esim de böyle :dondurma:
Artik kendi planimi yapiyorum.. ha söyle: önce esime soruyorum hafta sonu bir yere gidicekmiyiu diye. Yorgunum evde kalalim dedigi zaman ben arkadaslarla bulusuyorum o sieada arayip sormuyorum esimi istedigim kadar da para harciyorum. Eve geldigimde yokgec geldin, yok para cok harcadin diyorsa beraber gitseydik böyle olmazdi diyorum:-) haftasina hemen bi plan yapiyor..

Günaydın arkadaşlar, 1 yıllık evliyim. Eşim çok gezmeyi sevmeyen biri. Yani hiç disari cikalim deme çok nadirdir hadi gel suraya gidelim sunu yapalim demesi. Ben program yaptigim zaman bahanelerle iptal etmesi. Yada ciksakta hep rutindir yaptığımız sey sinemaya gidip cikista da yemek yiyip eve geçeriz. Baska yerlere gitmek istigimde baska şeyler yapmak istedigimde orasi uzak oraya baska zaman gideriz der. Ama o zaman hiç gelmez. 40 yillik evli gibi hissediyorum kendimi. Bu kadar monoton olmasi bukadar heyecansiz bir evlilik olmasi cok canimi sıkıyor. Nasıl biraz heyecanli hale getirebilirim. Yada bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum.
Walla benimki 12 yıldır değişmedi , bu modeller genelde hep böyle kalıyor. Ömrümden kaç seneyi yedi acaba rahatlığı . Konunuzu takip edicem müzmin monotonluğu muza parlak fikirler gelirmi diye

Back
X