Canım çok sıkkın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet eşler birbirilerinden ayrı zaman geçirebilir ama birbirinin tanımadığı hem de evli bir çiftle tek tatile gitmek çok saçma.
danışmadan karar vermesi daha da saçma.
gidemeyecek ve gitmesine laf etmeyecek dahi olsanız habersiz valiz hazırlanmaz.
bir çiftin yanına bilmem kaç günlük tatile de bence tek gidilmez. burnuma hoş kokular gelmiyor.

Haklısınız. Ama bu kadar düşüncesizce olacağını hiç tahmin etmedim. Kadın bir arar, davet ederler, tanışırız belki falan dedim. Bir de baktım ki valiz hazırlanmış, plan yapılmış, gidiyorlar
Sıkıntı kadından çok esinizde ki. Evinize dahi girmemiş adını sanını bilmediğiniz bir kadın evliliğinize nasıl salça olabilir? Kararlariniz üstünde etkili bile olmamalı. Sizin probleminiz esiniz

Kaç zamandır sizi bı uludaga goturmemis adamı şimdi elinizle tatile yollarsanız sonradan dırdır yapıp zehir etmeyeceksiniz. O döndükten sonra şimdi sıra bende diyip bebeleri eşinize yıkıp siz de tatile gidebilirsiniz. Ayrıca o nasıl bı düşünce ben anlamadım,evli adamı alıp tatile gitmeler falan.. sizin gidemeyeceginiz aşikar da olsa insan usulen teklif eder, eşli gidelim der.
Elimle göndersem sorun olmaz zaten.
Sorun olan bana sorulmadan etmeden, danışılmadan tanımadığım insanlarla gidilen tatil 😔

Elimle göndersem sorun olmaz zaten.
Sorun olan bana sorulmadan etmeden, danışılmadan tanımadığım insanlarla gidilen tatil 😔
O isin altından başka birşey çıkmasın da.. Valla aklı başında olan bireyi emrivakiyle falan kimse biryere götüremez. Eşiniz dünden raziymis gitmeye de. Danışıklı dövüş gibime geliyor bu iş. Elin kadını gelecek seni de alıyoruz tatile gidiyoruz diyecek hem de götürdüğü adam da evli üstelik,sonra toparlanıp tatile gidecekler. O kayak sopalarini gelince en güzel yerine monte ederdim,siz kimsiniz pardon essek başı mi?

O isin altından başka birşey çıkmasın da.. Valla aklı başında olan bireyi emrivakiyle falan kimse biryere götüremez. Eşiniz dünden raziymis gitmeye de. Danışıklı dövüş gibime geliyor bu iş. Elin kadını gelecek seni de alıyoruz tatile gidiyoruz diyecek hem de götürdüğü adam da evli üstelik,sonra toparlanıp tatile gidecekler. O kayak sopalarini gelince en güzel yerine monte ederdim,siz kimsiniz pardon essek başı mi?
Gitmeden monte etmesi gerekiyordu bence. Adam gidip keyfine bakıp tatilini yaptıktan sonra ne işe yarayacak?

Söyle de olabilir, aile dostunuz olan aile , esinizi (doğasıyla sizi) Erzurum a davet etmiştir belki de ama esiniz sizin işinizin olduğunu düşünüp size bu teklifi getirmemistir . Aileye suc bulmayın boş yere bence. Sorun eşinizde , yani şunu demeliydi size " hayatım x kisi ailesi ile Erzurum a gidiyorlar , bizi de davet ettiler ne dersin işin yoksa gidelim mi ? " şeklinde konusmaliydi sizinle, sizin isiniz varken baska bir aile ile tatile gitmesi hos olmamis orasi ayri tabi

Arkadaşlar selamlar,
Konu eşimin tanımadığım/ tanışamadığım aile dostları..
Bunlar Erzurumlular. Ailelerini ziyarete gideceklermiş. Eşime seni de götürelim. Erzurum’u doğuyu gezelim demişler.kayak yapalım Palandöken’de demişler.
Eşimin de haftasonu boşluğu vardı. Gittiler hep birlikte cumadan. Eşimin arkadaşı, karışı, çocukları falan.
Ben de hem haftasonu çalışıyorum hem çocuklar var falan.
Üstelik bu aileyi de tanımıyorum, kadınla da hiç tanışmadım. Ayaküstü gördüm geçen, bi yerde. Öyle ayrılmak zorunda kaldım. Acelem vardı. Düşünün kadının adını bile bilmiyorum.
Bir de eşimi davet edip benimle hiç muhattap olmadıkları için bozuldum açıkcası.
Az önce eşim ile görüntülü konuşurken çıkacaz birazdan kayağa gidecez dedi.
Bozuldum yine. Şuradan beni Uludağ’a kaç senedir götürmedin tüm ısrarlarıma rağmen, orada mı gidiyorsun dedim. Bu duruma da üzüldüm açıkcası.
Öyle eşim de bozuldu, trip yaptı. Tatilini geçirsin, keyfine baksın istiyorum ama bu durumlara da çok canım sıkılıyor açıkcası. Tepki vermeyeyim diyorum ama elimde değil :KK43:
Öyle paylaşmak istedim.
Eşininin yaptığını çok doğru bulmadım seni kale almamışlar resmen ben olsam bu kadar sakin kalmazdım

Gitmeden monte etmesi gerekiyordu bence. Adam gidip keyfine bakıp tatilini yaptıktan sonra ne işe yarayacak?
Ee şimdi havada mi kalsın sinirim. Gelince bı cinnete bakar. Hoş ben gitmeden yapardım ki gidecek hali kalmasin.

Ben de buna bozuldum tabii ki. Beni her iki taraf da hiç umursamadan tanımadığım bir aileyle plan yapılıp gidiliyor.

Ben de buna bozuldum tabii ki. Beni her iki taraf da hiç umursamadan tanımadığım bir aileyle plan yapılıp gidiliyor.
Dönünce yap aynısını ama önce sopaları montelemen gerekir. Eşiniz çok saygısız biri gercekten

Erkek erkeğe gitse tamam ama onlar çoluk çocuk giderken eşinizin tek gitmesi saçma olmuş.
Onlarin teklifi esinizin bir ailenin yanın tek başına gitmesi. Aile dostu ama siz tanımıyorsunuz, tanıştırılmıyorsunuz.

Eşinizin sizi ilk hiçe saymasi da değildir sanırım, bu kadar rahat gittiğine göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X