Canım çok sıkkın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen böyle söylemeyin. Zaten çok doluyum 😢 kimin nasıl mücadele verdiğini bilmezsiniz
Evliliğinizi neden bitirmiyorsunuz, neyin mücadelesini veriyorsunuz, sebepleriniz nedir bilemeyiz tabi ki.

Sizi kırmak, üzmek için de söylemiyorum ama planlara dahil olmanızı bu kadar engellemeye çalışan adam ve sizinle hiç bir şekilde yıllardır muhatap olmayan “yakın arkadaş” bir aile söz konusuyken benim aklıma sadece eşinizin bu çiftin fantezilerinde üçüncü kişi olduğu geliyor. Üzgünüm ama durum bu bence.

Lütfen böyle söylemeyin. Zaten çok doluyum 😢 kimin nasıl mücadele verdiğini bilmezsiniz

Burda kimse sizin üzülmenizi istemez inanın ama bazı gerçeklere gözlerinizi açmak isterler

Adam sizi aldatmış, size hiçbir saygısı yok şu durumda beni yok sayıp gitti diyip konu açmanız pek anlamlı değil

Şimdi de aldatıyor olabilir, aldatıığı kişi bu arkadaşların tanıdığı, arkadaşı, akrabası olabilir eşiniz de onunla gitmiş olabilir pekala şaşırmayın şerefsiz insan çok.

Yapacağınız şey belli akşam gelince eve almayacaksınız gitsin arkadaşlarında yatsın

Banlanırsam da banlanayım yazmadan geçemicem eşiniz bir şerefsiz ve o.ç. , hala bu adamla aynı evde yaşayarak en başta kendinize olan saygınızı sıfırlıyorsunuz. Mücadele falan yazıp kendinizi kandırmayın asla sizin yerinizde olsam evi bu itin başına yıkarım, ev araba para ne varsa vermesi için bıçağı gırtlağına dayarım sonra da evden atarım.

Burda kimse sizin üzülmenizi istemez inanın ama bazı gerçeklere gözlerinizi açmak isterler

Adam sizi aldatmış, size hiçbir saygısı yok şu durumda beni yok sayıp gitti diyip konu açmanız pek anlamlı değil

Şimdi de aldatıyor olabilir, aldatıığı kişi bu arkadaşların tanıdığı, arkadaşı, akrabası olabilir eşiniz de onunla gitmiş olabilir pekala şaşırmayın şerefsiz insan çok.

Yapacağınız şey belli akşam gelince eve almayacaksınız gitsin arkadaşlarında yatsın

Banlanırsam da banlanayım yazmadan geçemicem eşiniz bir şerefsiz ve o.ç. , hala bu adamla aynı evde yaşayarak en başta kendinize olan saygınızı sıfırlıyorsunuz. Mücadele falan yazıp kendinizi kandırmayın asla sizin yerinizde olsam evi bu itin başına yıkarım, ev araba para ne varsa vermesi için bıçağı gırtlağına dayarım sonra da evden atarım.
Bende böyle bir adamın arkadaşı ve onun ailesiyle masum bir tatil yaptığını sanmıyorum ne yazık ki.
Planın bir yerinde başka şeyler vardır muhakkak.
Öyle olmasa rapor alayım bizde gelelim teklifini arabada yer yok diye geri çevirmez.
Eşin tanımadığı aile dostu mu olur zaten.

Bende böyle bir adamın arkadaşı ve onun ailesiyle masum bir tatil yaptığını sanmıyorum ne yazık ki.
Planın bir yerinde başka şeyler vardır muhakkak.
Öyle olmasa rapor alayım bizde gelelim teklifini arabada yer yok diye geri çevirmez.
Eşin tanımadığı aile dostu mu olur zaten.
Adam aklına estiğinde bekar gibi yaşamaya devam ediyor anlaşılan

Kabul etmek gibi bir şey olmadı ki.
Sorulmadı, fikrim alınmadı, davet edilmedim, kimse tanışmaya bile yeltenmedi.
Ben tanışsam kadınla bari dedim, ama sonra da o da davet edilmek istiyor, kıskanç kadın falan gibi anlaşılmayım diye herhangi bir girişimde bulunmadım.
Size eşiniz değer vermediği için kimse ciddiye almıyor. Tanıdığı insanların içine eşiniz sokmalı sizi karım diye, siz ne alaka gidip tanışacaksınız zaten?

Evwt. Tüm çabalarıma rağmen planın dışında bırakıldım. Kimse de muhattap olması bile. Buna canım sıkkın.

Yaşadığınız bu duruma gerçekten "canım sıkkın" tepkisi mi veriyorsunuz. Böyle şeye insanın canı sıkılmaz. Otobüsü son anda kaçırırsın canın sıkılır, yemeğin tuzunu fazla kaçırırsın canın sıkılır, fırında son parça böreği önündeki müşteri alır canın sıkılır. Yani can sıkılması böyle şeyler için. Sizin tepkinizin "canım sıkkın" seviyesinin üstüne çıkması gerekiyor. Mesele "evliliğimi gözden geçiriyorum", mesela "bazı yeni kararlar aldım", mesela "bir daha kimsenin beni böyle yok saymasına razı olmayacağım" seviyesi gibi...Yaşadığınız durum ile içinde bulunduğunuz sükunet çok ilginç.

İlk değildir ki bu.
Normal bir evlilikte bu kadar kafasına göre davranmaz bir eş.
İlk değil zaten, eski konuları var, boşanmak istiyor ama cesaret edemiyor konu sahibi, adamdan korkuyor. Defalarca aldatılmış. O tatilde de aldatılacağından emin. Adam rahatça suratına suratına arabada yer yok diyor, yeterince yüzgöz olunmuş. Adam yine yapacak göze soka soka yine yanına kar kalacak. Bundan emin ve ağzını yaya yaya arabada yer yok dedi.

Yaşadığınız bu duruma gerçekten "canım sıkkın" tepkisi mi veriyorsunuz. Böyle şeye insanın canı sıkılmaz. Otobüsü son anda kaçırırsın canın sıkılır, yemeğin tuzunu fazla kaçırırsın canın sıkılır, fırında son parça böreği önündeki müşteri alır canın sıkılır. Yani can sıkılması böyle şeyler için. Sizin tepkinizin "canım sıkkın" seviyesinin üstüne çıkması gerekiyor. Mesele "evliliğimi gözden geçiriyorum", mesela "bazı yeni kararlar aldım", mesela "bir daha kimsenin beni böyle yok saymasına razı olmayacağım" seviyesi gibi...Yaşadığınız durum ile içinde bulunduğunuz sükunet çok ilginç.
Yani biraz da ne biliyor musunuz?
Gerçekteki eşimle yeniden yüzleşmiş olmam.
İşime yoluma çocuklarıma bakayım dedim.
Ancak üstünü örttüğüm bir şey birden böyle açılınca orada kaynayan yaramla yeniden yüzleştim.
Sizin dediğiniz gibi ben de dedim.
Evet, eşim bu.
Boşanmak konusu zaten düşünmediğim bir şey değil..çok ciddi durumlar nedeniyle ertelemek durumunda kaldım, ve bir süre sonra bende alışkanlığa dönüştü.
O kadar geçtiyse daha da Sürdürülebilir bir sistem haline geldi evlilik gözümde.
Enteresan bir şekilde fazla sabırlı bir insanım. Baş edemediğim, değiştiremediğim şeylerde kendimi etkileye kapatmak için koruma duvarıyla çevrelemişim gibi eşime karşı.
Bunun için psikologla da görüştüm daha önce. İlaç da kullandım. Beni uyutup sersemletmekte başka bir işe yaramadı.
Yani aslında bu tatil mevzusunun altında zaten derin bir hikaye var..

Ancak üstünü örttüğüm bir şey birden böyle açılınca orada kaynayan yaramla yeniden yüzleştim.
Evet, eşim bu.
Boşanmak konusu zaten düşünmediğim bir şey değil..çok ciddi durumlar nedeniyle ertelemek durumunda kaldım, ve bir süre sonra bende alışkanlığa dönüştü.
O kadar geçtiyse daha da Sürdürülebilir bir sistem haline geldi evlilik gözümde.
Enteresan bir şekilde fazla sabırlı bir insanım. Baş edemediğim, değiştiremediğim şeylerde kendimi etkileye kapatmak için koruma duvarıyla çevrelemişim gibi eşime karşı.
Bunun için psikologla da görüştüm daha önce. İlaç da kullandım. Beni uyutup sersemletmekte başka bir işe yaramadı.
O dediğinize alışkanlık değil alan razı veren razı denir.

Yooo kaçırırım ben keyfini.

Tek gitmesinde hiç problem yok, ben zora düşmüyorsam(çocukların bakımı vs) dert etmem.

Ama benim isteklerimi gözardı edip kendi keyfine balıklama atlıyorsa ay ağzının tadı bozulmasın demem.

siz kaç yıldır evlisiniz? yani aile dostu dediğiniz şey aileler arasındaki dostluk olur. eşiniz tek başına onlarla arkadaş, siz eşinizle ailesiniz. sizin bilmediğiniz insanlar aile dostu değildir. ben de eşimin arkadaşlarıyla bir yerlere gitmesini kısıtlamam fakat bu bambaşka bir şey. siz davet edilmiyorsunuz, fikriniz sorulmuyor, ve eşin yanında bir aile var gitmek istediğinizi söylüyorsunuz arabada yer yok deniyor.. nereden baksan saçma. bu işin altında bir iş var bence bunu siz de biliyorsunuz.

Razı olsam gelip burada konu açmazdım sanırım..
Aksiyon almadığıniza göre? Üstelik kendiniz de yazmissiniz sürdürülebilir bir sistem olarak görebilmissiniz evliliği. Şu durumda bunu diyardan gitmek için değil deveyi gütmek için kullanıyorsunuz. Gözünüzü kapatmışsiniz yani. Hayır madem razı değilsiniz neden giderken cingar çıkarmayıp gittikten trip atiyorsunuz

Evet, eşim bu.
Kusura bakmayın sabır değil başka bir şey oluyor bu. Aldatılmanın yok sayılmanın alışması da olmaz. Adam belli ki daha da saygısızlaşacak lütfen kendinizi böyle durumlara düşürmeyin

Aksiyon almadığıniza göre? Üstelik kendiniz de yazmissiniz sürdürülebilir bir sistem olarak görebilmissiniz evliliği. Şu durumda bunu diyardan gitmek için değil deveyi gütmek için kullanıyorsunuz. Gözünüzü kapatmışsiniz yani. Hayır madem razı değilsiniz neden giderken cingar çıkarmayıp gittikten
Aksiyon almadığıniza göre? Üstelik kendiniz de yazmissiniz sürdürülebilir bir sistem olarak görebilmissiniz evliliği. Şu durumda bunu diyardan gitmek için değil deveyi gütmek için kullanıyorsunuz. Gözünüzü kapatmışsiniz yani. Hayır madem razı değilsiniz neden giderken cingar çıkarmayıp gittikten trip atiyorsunuz
Aksiyon almasına alınır gayet. Ancak bilmediğiniz durumlar vardır belki de.
Gitmeden önce de çabaladığımı ekledim ayrıca. Sanki suçlu benmişim gibi yazmışsınız. Karşımızdaki şaha göre oynamak zorundayız bu hayatta..
Gittikten sonra da tahmin etmediğim şekilde gelişen durumlara da üzülmem gayet normal olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X