Canım çok sıkkın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ınanlar sızı esınızı cocugunuzu ayrı ayrı arayıp davet etmek zorunda degıl sız bırını davet edecegınız zaman hepsını ayrı ayrı ayrı arıyormusunuz gercekten ? aıleden bırıne soylenır ya kadına ya adama . esler kendı arasında konusur gelıcez veya gelmıcez dıye davet edene doner .

sızın esınız sızın gelmenızı ıstemedıgı ıcın haber bıle vermemıs yoluna taş koymayın ya da kadına falan ulasmayın dıye de son dakıka cagırdılar gıdıyorum demıs gıtmıs.

hala evde onu beklıyor musunuz emın olmak ıcın de goruntulu aramıs orada oldugunu da ıspatlamıs bulunuyor artık ne dusuncelerı varsa baska

olay tamamen esınızın sıze saygısızlıgı ıle alakalı . davet eden kadının hıc sucu yok ona yonelmenız ınanılmaz komık kusura bakmayın
Kendini hiçe sayan kocasıyla uğraşmak yerine hala kadınla tanışamamış olmasının derdinde??

Benim sitemim beni götürmemesi değil zaten, bu plan yapılırken hiç kaale alınmamam. Fikrimin sorulmaması. Eşimi misafir edecek ailedeki kadının benimle muhatap dahi olmaması
Ya anlamıyor musunuz herkes yazdı zaten kocanız sizi muhatap almazken arkadaşları niye alsın. Kadına kafayı takmışsınız asıl sorun kocanız. Tövbe estağfurullah ya

Kendini hiçe sayan kocasıyla uğraşmak yerine hala kadınla tanışamamış olmasının derdinde??
gercekten ınanamıyorum trajıkomık

konu sahıbını kırmak degıl nıyetım ama bırının bunu acık acık cat cat soylemesı lazım,agır ve acı gelır ama bazen gercekler ınsanı silkeletır

adam defalarca aldatmıs yanı sevmıyor.
karısını planlarına dahıl etmıyor cunku ıstemıyor.
aynı evde ayrı hayat suruyorlar,
ama tutmus davet eden benı nıye aramadı dıyor

yanı oraya geleneee kadaaarrr.

bu konu ıhanete ugrayıp evlılıgıne devam etmeyı dusunen kadınlara ders nıtelıgındedır ,hep derız bosanmayacaksanız kurcalamayın adamlarla yuz goz olmayın gururunuz sızde kalsın kı adam daha cok yuz bulmasın dıye,
bu sebeple ıste ...

gercekten ınanamıyorum trajıkomık

konu sahıbını kırmak degıl nıyetım ama bırının bunu acık acık cat cat soylemesı lazım,agır ve acı gelır ama bazen gercekler ınsanı silkeletır

adam defalarca aldatmıs yanı sevmıyor.
karısını planlarına dahıl etmıyor cunku ıstemıyor.
aynı evde ayrı hayat suruyorlar,
ama tutmus davet eden benı nıye aramadı dıyor

yanı oraya geleneee kadaaarrr.

bu konu ıhanete ugrayıp evlılıgıne devam etmeyı dusunen kadınlara ders nıtelıgındedır ,hep derız bosanmayacaksanız kurcalamayın adamlarla yuz goz olmayın gururunuz sızde kalsın kı adam daha cok yuz bulmasın dıye,
bu sebeple ıste ...
Niyet okumayı sevmiyorum ama burada konuyu açma sebebi de heralde o kadına saydırmamızı istemesi. Sanki asıl suçlu o çiftmiş gibi düşünmek istemesi.

Kabul etmek gibi bir şey olmadı ki.
Sorulmadı, fikrim alınmadı, davet edilmedim, kimse tanışmaya bile yeltenmedi.
Ben tanışsam kadınla bari dedim, ama sonra da o da davet edilmek istiyor, kıskanç kadın falan gibi anlaşılmayım diye herhangi bir girişimde bulunmadım.
Bakın sizin eşiniz normal bir insan değil zaten. Her şey bir kenara normal bir insanın eşi yokken bir ailenin peşine takılıp gezmeye gitmesi anormal bi durum.

Onlar aile . Sizin eşiniz ortamda fazlalık, sap gibi. Ve sap gibi olduğundan haberi bile yok. Haberi olsa gitmez.

Eşiniz bencil ve görgüsüz. Ve size değer verdiğini düşünmüyorum.

Ben tatile gitsem. Eşim de uzun zamandır tatil istese. Benim her şeyden önce vicdanım acır. Keşke eşim de olsaydı, yeseydi içseydi derdim boğazıma dizilirdi.

Eşiniz sizi sevmiyor. Sizi defalarca aldatmış bir de.

Böyle bir adamdan ne bekliyorsunuz tam olarak. Bu saatten sonra sizi sevmesini mi?

Niyet okumayı sevmiyorum ama burada konuyu açma sebebi de heralde o kadına saydırmamızı istemesi. Sanki asıl suçlu o çiftmiş gibi düşünmek istemesi.
kendı tercıhının bedelını ödüyor oysa kı...
adam ıhanet ettıgınde bunu yakaladıgında ayrılsaydı bugun bu sorunları yasamayacaktı .

ınsanlar sızı esınızı cocugunuzu ayrı ayrı arayıp davet etmek zorunda degıl sız bırını davet edecegınız zaman hepsını ayrı ayrı ayrı arıyormusunuz gercekten ? aıleden bırıne soylenır ya kadına ya adama . esler kendı arasında konusur gelıcez veya gelmıcez dıye davet edene doner .

sızın esınız sızın gelmenızı ıstemedıgı ıcın haber bıle vermemıs yoluna taş koymayın ya da kadına falan ulasmayın dıye de son dakıka cagırdılar gıdıyorum demıs gıtmıs.

hala evde onu beklıyor musunuz emın olmak ıcın de goruntulu aramıs orada oldugunu da ıspatlamıs bulunuyor artık ne dusuncelerı varsa baska

olay tamamen esınızın sıze saygısızlıgı ıle alakalı . davet eden kadının hıc sucu yok ona yonelmenız ınanılmaz komık kusura bakmayın

belkıde esınız yuzsuzluk yapmıstır , onlar tatıle gıdeceklerını soylemıstır esınızde ne guzeldır sımdı bu mevsımde oralar demıstır onlarda e sızde gelın ıstersenız demek zorunda kalmıstır esınızde kosa kosa gıtmıstır sankı sızlerle gıtmeye cok mu meraklılar guzel arkadasım benım daha benı aramadı dıye hayıflanıyorsunuz
Öncelikle bu tabii ki tek tek davetle olması gereken bir şey değil. Ama eşim bi adamı bizimle gezmeye çağırsa ben karısına ulaşmaya çalışırdım.
Emin olmak için görüntülü aramadım. Zaten fotoğraf paylaştılar. Bunu ispatlamama gerek yok.
Zaten sorun olarak gördüğüm konuyu siz de belirtmişsiniz. Konu elimin saygısızlığı, karşı tarafın beni hiç muhataba almaması.
Konunun özüne bakarsanız durumu zaten ben de bu şekilde izah ettim.
Bana niye tüm çabalarıma rağmen arkalarından hayıflanıyorum diye yükleniyorsunuz anlayamıyorum

Benim sitemim beni götürmemesi değil zaten, bu plan yapılırken hiç kaale alınmamam. Fikrimin sorulmaması. Eşimi misafir edecek ailedeki kadının benimle muhatap dahi olmaması

Hanımefendi sizi en başta eşiniz hiçe sayıyor, size hiçbir saygısı yok ki. Sizi eşiniz adam yerine koymayınca arkadaşları da koymamış, olay bu. Siz de, sizi adam yerine koymayan tipleri ısrarla arayıp kendinizi iyice paspas ediyorsunuz. Gelen geçen üstünüze basıyor, bu evliliği sürdürmeniz zaten acaip ama sürdürecekseniz de biraz kendinize saygınız olsun bari.

Aile gezisine çıkacak kadar samimiyeti ilerletmişlerse bunu beklerdim açıkcası.
Eşiniz sizi aile olarak görmüyor, eşiniz görmeyince de otomatikman kimse öyle görmüyor, anlamaktan kaçtığınız mesele bu.

Konu zaten benim aptallığımın salaklığımın sonucu arkadaşlar.
Kabulleniyorum.
Ne zaman burada konu açsam. Dert yansam üstüme geliniyor.
Suçlu ben çıkıyorum.
Ben de zaten demek ki bir sorun var ki bırada öneri bekliyorum, destek bekliyorum. Birileri illa ki taşlıyor
Yoksa çok daha güzel olacak boş bir pazar günümü ne diye burada geçireyim.
Ama siz de haklısınız.
Salaksam salağımdır.
Gerizekalı pasif vurdumduymaz bir insanım.
Daha fazlası da müstehap bana.
Hayata küsenleri çok iyi anlıyorum.
Başka çare kalmıyor demek ki.
Destek olanlara, anlayanlara teşekkürler..
Mune Mune konumu kapatır musınız lütfen?:(

Öncelikle bu tabii ki tek tek davetle olması gereken bir şey değil. Ama eşim bi adamı bizimle gezmeye çağırsa ben karısına ulaşmaya çalışırdım.
Emin olmak için görüntülü aramadım. Zaten fotoğraf paylaştılar. Bunu ispatlamama gerek yok.
Zaten sorun olarak gördüğüm konuyu siz de belirtmişsiniz. Konu elimin saygısızlığı, karşı tarafın beni hiç muhataba almaması.
Konunun özüne bakarsanız durumu zaten ben de bu şekilde izah ettim.
Bana niye tüm çabalarıma rağmen arkalarından hayıflanıyorum diye yükleniyorsunuz anlayamıyorum
tanımadıgınız bır ınsana ulasmaya calısmazsınız ,esler tanısıyor ya zaten bır araya geldıgınızde ortamda tanısır bırbırınızın numarasını alırsınız...
bu neden boyle olur soyleyeyım sebebını de,
dıyelım kı ortamda tanıstınız, sevmedınız ,gorusmek ıstemedınız ,orada baglantınızı kesebılırsınız , gorusmek ıstersenız kafanız tuttuysa numaralasırsınız yıne gorusursunuz.

sız emın olmak ıcın goruntulu aradınız da demedım yanlıs anlamıssınız tekrar okuyun ıstersenız...

karsı tarafın sızı muhattap alması gerektıgı bır konu yok. belkı de esınız benım esım calısıyor gelemez gelemeyecek demıstır :KK66: tanımadıgı ınsanı nıye muhattap almak zorunda kalsınlar .onlar esınızın arkadası , esınız ne derse o olacak. bu durumda sıze haber vermıs olsa sızınde fıkrınız olurdu ama fıkrınızı bıle ıstemedıgı ıcın kendısı planını yapmıs .bunun uzerıne kadın nıye sızı bır sekılde arasın bulsun ulassın kı ?

sıze hayıflanmıyorum uzuluyorum. kendınıze deger vermıyorsunuz dıye... bır kadının kendısıne bunu yapmasını ben kaldıramıyorum. kımseyı boyle gormek ıstemıyorum .sorun aslında bu. sıze kızmamızın sebebı bu.

Burdaki kadınları görünce ne kadar Melek oldugumu anladım 😂 bende kocam gitsin gezsin mutlu olsun kafasindayim. Arkdasi davet etmiş bir daha kaç kere davet edecek ki? Ben takılmam hiç böyle şeylere. Yapanlar göz önünde yapıyor valla karilarinin ruhu duymuyor. İki guncuk gezsin, bende arkadaşlarımla gezerim eşim de çocuklara bakar. 🤷🤷🤷
Bu konudan bunu mu anladınız cidden

Onlara bir şey söylemedim bile.
Sizinle dertleşmek istemiştim sadece..
Beni umursamayarak çiğnediler ki zaten.

Ablacım bak burda kimse o şerefsiz adamın da, o dangalak kadının da sana yaptığı davranışları reva görmüyor. Kızmamız o yüzden. Biz böyle bir şeyi sana layık görmüyoruz, sen de kendine layık görmemelisin. Evde 2 tane de çocuk var üstelik, bu çocuklar annelerini sürekli horlandığını görerek mi büyüyecekler? Çocuklarına yazık, sana da yazık.

Bu olay baştan aşağı yanlış. Lütfen adam geldiğinde eve alma. Şimdi mesaj at, nerdeysen orda kal eve almicam yaz. Lütfen kendine saygını kazan. O adamla da evli kal ya da kalma tüm bağlarını kes, sil numarasını, iletişim kurma arama asla gebersin şerefsiz.

Çalışan bir kadın olarak bu adamın sizi yok saymasına izin vermeniz sizin de kendinizi insan olarak görmediğinizi gösterir. Neyine mecbursunuz bu adamın. Size kötü davranan bir insanı hayatınızda tutmak için nasıl bir gerekçeye sahipsiniZ anlam veremedim

Bu adamdan umudu kesin. Zaten bir gün sizin yapamadığınızı o yapacak, sadece başka seçeneği yok şu an, elinden geçen kadınlar onun kahrını çekmez, daha az dırdır eden birini bulunca sizle işi bitecek ya da şöyle dişli fettan bir hatun gelirse. O vakte kadar kendi kendinize bir şeyler yapın, bu adamın keyfini beklemeyin.

hıcbırımız bunları hakettıgınızı dusunmuyoruz, bunları sıze yasattıgı ıcın ve sızde buna ızın verdıgınız ıcın kızgın olmamızın sebebı ınsan olarak sıze deger verıyor olusumuzdan

sızı dınledık, anladık ama bazı seylerı kabul edemedık...
bakıs acınızda da noksan olan tarafları sıze gosterdık,
onlar nıye aramadı, cagırmadı bıle dıyememelısınız bu konuda.

Bu adamdan umudu kesin. Zaten bir gün sizin yapamadığınızı o yapacak, sadece başka seçeneği yok şu an, elinden geçen kadınlar onun kahrını çekmez, daha az dırdır eden birini bulunca sizle işi bitecek ya da şöyle dişli fettan bir hatun gelirse. O vakte kadar kendi kendinize bir şeyler yapın, bu adamın keyfini beklemeyin.
boyle adamlar nıye bosanmıyorlar soyleyeyım mı
yaslandıklarında ,hasta olduklarında bakacak bırı lazım.
sımdı ayrılsa yemek derdı var temızlık derdı var cocukların kendısınde kalacagı gun baslarında durması lazım elı kolu baglanır o sıkıntıya da gırmek ıstemıyorlar

halı hazırda bır duzen var dısarda ıstedıgı hayatıda yasıyor neden ayrılsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X