merhabalar
şu an çok kötüyüm sadece paylaşmak konuşmak istedim... eşimle ayrılmanın eşiğinden döndük iki kez hergün kavga,hakaret dinlemek o kadar kötüydü ki yine beni ikna etti boşanmadım birazda 6 yaşındaki kızım için geri dçndüm, bir arkadaşım sayesinde 7 aydır çalışıyorum biraz toparlanır gibi olduk evdeyken çok kavga ediyorduk, şimdi ise kızıma bakacak kimse olmadığından okula başlayacağı zaman işi bırakmak zorundayım aynı korku başladı bende yine kavga edermiyiz, tek derdi para eşimin, tek çalışmak zor geliyor ona bir taraftan da çocuk, çalışınca havalandın diyip duruyor evde olunca da boş insanın tekisin diyor depresyondan zor krtulmuştum ama yine eşiğindeyim kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım bilmiyorum...senağlama
zaten derdim de emekli olup ona muhtaç olmamamk ama hem çalış diyor hem burnumdan getiriyor çalışıncada...
yada dediğinz gibi boşanmak kızım için boşanmıyorum deyipte kızıma haksızlık ediyorum galiba belkide kızım için boşanmalıyım kötü bir çocukluk geçirmesindense...
anaanne dedeye bakıyor kayınvalidnde hayır yok olmasında doğuma gelmeyen, çocuk ayaklansın bezi atsın öyle severim diyen bir kadından ne beklersiniz?
off yaa kızlar çok sağolun yazdıklarınız azda olsa rahatlattı işyerinde ağlayıp rezil olabilirdim...
İşten çıkmamanı tavsiye ederim.
Senin güvenin sağlamlaştıkça kendine deli oluyor...
:umursamaz:
gerçekten öyle ben çalışınca deli oluyor ama çalışmayınca da aşağılıyor bir işe yaramıyorsun diye böyle bir adam işte...
boşanmama meselesine gelince, hem ekonomik hemde koca bir evden annemlerin tek bir odasına sığmak çocukla çok zor kızımın bir odasının olamaması bilemyorum, ilerisi çok parlak görünmüyor hani eskiler katlanırmış ya kocalara, ekonomk yönden rahat olsam belki ama ben ondan nafaka bile alamam onunda derdinde değilim ya...
gerçekten öyle ben çalışınca deli oluyor ama çalışmayınca da aşağılıyor bir işe yaramıyorsun diye böyle bir adam işte...
boşanmama meselesine gelince, hem ekonomik hemde koca bir evden annemlerin tek bir odasına sığmak çocukla çok zor kızımın bir odasının olamaması bilemyorum, ilerisi çok parlak görünmüyor hani eskiler katlanırmış ya kocalara, ekonomk yönden rahat olsam belki ama ben ondan nafaka bile alamam onunda derdinde değilim ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?