canım çok sıkkın

CINARIMM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
7
0
0
Ankara
merhaba benim 9 aylık bi oğlum var ama onu bırakıp çalışmak zorundayım. şimdi bırakıp işe gitsem daha küçük gitmesem dünya kadar ödememiz var ve eşim tek başına baş edemiyor . Çocuğuma kayınvalidemler bakıyor ama her fırsatta biz size böyle iyilik yaptık şöyle masraf yaptık diye söyleniyorlar ve ben artık bunu kaldıramıyorum gelin olmak o kadar zormuş ki şimdi anlıyorum görümcem hamile işe gidiyor ben hamileyken işe gitmemişim onu başıma kakıyorlar ben ne yapıyım bilmiyorum ki bıktım usandım NE YAPIYIM BANA Bİ AKIL VERİN

herkesin hamileliği aynı geçecek diye bir kaide yok
görümceniz çalışmış olabilir
sizin hamileyken çalışıp çalışmamanız başta kayınvalideniz olmak üzere kimseyi ırgalamaz
ödemelerimiz var diyorsunuz
çocuğunuza bakacak akraba da varken işe girme durumunuz varsa başlayın
ve söylenenlere kulak asmayın lütfen

annenizin bakma imkanı var mı? yada kreşe verebilir misiniz?

Ben de hamileliğin 7.ayına kadar çalıştım işi bıraktım.Şimdi kızım 2 yaşında ve hala çalışmıyorum.1 sene sonra başlayacaktım aslında ama o bir sene ağzımdan burnumdan getirdi eşimin ailesi hatta sülalesi diyeyim.Ne zaman çalışacaksın diye.Ben de inadıma 1 sene daha uzattım ki benim görümcemin evlendiği 4 sene oldu anca çalışmaya başladı.Kısacası şunu diyeyim heleki destek oluyorlarsa konuşuyorlar maalesef.O yüzden ben iş arıyorum,kızımı da kreşe verecem inş. bence sen de çalış ve kimse de hayatına burnunu sokamasın.

eşim sağolsun bana hiç laf söyletmiyor ama bende ailesiyle aralarına girmek istemiyorum nede olsa annesi babası.......En iyisi her iki ailedende uzak olacak bazen annemler uzakta diye seviniyorum gerçi benim ailem hiç karışmazlar böyle şeyler senin evin senin geçimin derler işte böyle bi ailede doğup büyüyüpte böyle bi aileye düşünce zorlanıyorum açıkcası evlenmeden bilemiyorsun ki kimin nasıl olduğunu bide imkanın olmayıpta okuyamadıysan daha bi eziyorlar insanı hiç iyi değilim bi iş bulsam deli olmadan aklınızda olsun gündelikçi falan arayan varsa bana yazarmısın gerçi ilgili bölüme yazdım ama allah herkesi derdinden kederinden kurtarsın ne diyim ....................herkese sabır diliyorum senağlama

eşim sağolsun bana hiç laf söyletmiyor ama bende ailesiyle aralarına girmek istemiyorum nede olsa annesi babası.......En iyisi her iki ailedende uzak olacak bazen annemler uzakta diye seviniyorum gerçi benim ailem hiç karışmazlar böyle şeyler senin evin senin geçimin derler işte böyle bi ailede doğup büyüyüpte böyle bi aileye düşünce zorlanıyorum açıkcası evlenmeden bilemiyorsun ki kimin nasıl olduğunu bide imkanın olmayıpta okuyamadıysan daha bi eziyorlar insanı hiç iyi değilim bi iş bulsam deli olmadan aklınızda olsun gündelikçi falan arayan varsa bana yazarmısın gerçi ilgili bölüme yazdım ama allah herkesi derdinden kederinden kurtarsın ne diyim ....................herkese sabır diliyorum senağlama

yi geceler

Back
X