Canım çok sıkkın

civciv_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
5
0
36
Samsun
merhaba arkadaşlar . uzun zamandır ıcımde tasıdıqım ama artık bırılerıne ıcımı dokmek ıstedıqım konuyu sizlere anlatmak istiyorum .. şimdiden yazımı okudunuz için tskkr ederim . 3yıldır tanıstıqım bır arkdsımla aynı dersaneye yazılınca bir haylı yakın arkadas olmaya basladık . gunler gectıkce dost dıyebılcem bır duruma qeldık . hergun okulda dersanede özel hayatta dewamlı beraberdık . beraber olmasak bıle telefonla msjlasarak bırbırımzden dewamlı haberdar oluyorduk . bu arkadasım kendısınden 6 yas buyuk bırıyle cıkmaya basladı . cocuk cok ıyı temız askerlıqını yapmıs ısı gucu yerınde bırıydı . bende en yakın arkadasımn sewqılısı dıyerek abi kardeş gibi oldum onunlada . arkadasım zamanla sewqılısını benden kıskanmaya baslmış ve bunu bana deqıl erkek arkadasına soylemıs . ya onunla konuscan yada benle demıs . erkek arkadasıda kızmıs o senın arkadasın nasıl boyle bırsey dusunursun demıs. ben bunları duydumda sok oldum . arkadasım mırın kırın ederek aqlıyarak acıklamalar yaptı . arkadasımdır dedım sustum bıse demedım affetdım hatta oturdum onla aqladım gozyaslarını sıldım . gecen hafta bana msj attı senı faceden sıldım dedı . neden dedım .dha onceden cıktıqı belalı bır sewqılısı varmıs benı hıc sewmezdı o gormesın ulasmasın sana dıye sıldım dedı . bende kızdım o kımde onu ekleyıp benı sılıosun dedım .bana bır ton laf saydı . ilk defa o qun kustuk onunla 2gun ne o aradı ne ben . okulda bıtmıstı raporluyduk . dersaneyede gıtmıoduk hıc görmedım konusmadım yanı onunla . 2gun sonra msj attım cvp atmadı aradım açmadı . bıkaç saat sonra kendısınden 6yas buyuk olan eskı cıktı msj attı . ona bdha msj atma senınle knsmak ıstemıo dedı . şok oldum . belalı olan sewqılısıyla barıstı sanarken dıqerıyle barısmıs ve benı sılmış . arkamdan laf yapmıs . ben ona o kdr deqer verdım bır kere bıle arkasından laf yapmadım maddı manevı her zaman elımden geldıqınde destek oldum oysa bana bır veda bıle etmeden gıttı . bunu bana eskı cıktıqı soyluyo . o kımde bana bole bıse dıyebılıokı . bana senınle knsmak ıstemıyorum dese guzelce arkadaslıqımızı bıtırsek dha ıyı olmazmıydı :43: çok zoruma gıdıyor cok . dun msj attım yıne dayanamadım bana cok aqır konustu . naptım ben ona yha naptım . ben birsey kaybetmedım sen benm dostum deqıldın dedı ıcıme öyle bır oturdukı bu laf ölsem unutmam :(:(

aklıma ilk şu geldi acaba biri senin ağzından civciv senin hakkında şunu dedi böyle konuştu gibilerinden birşey mi söyledi yani birileri aranızı bozmak istemiştir belki senin haberin olmamıştır:44:
yani anlattıklarına göre dostluğunuzu bitirmesi için geçerli bir sebep yok ortada.:50:eğer böyle birşey yok herşey anlattığım gibi diyorsanda hiç canını sıkma canım.böyle birinden kurtulduğuna sevin.her insan dostluğu haketmez.bu kişide haketmiyormuş demek ki:23:
yerinde olsam bir daha yüzüne bile bakmam bu kişinin:19:

canım şimdiki çıktıqı aramızı bozdu . sen benım dedıklerımı ona söledın bızı ayırdın bende senı en ıyı dostundan ayırdım dedı :(

Canım gerçekten üzülme. Zaten o öyle yapmıssa bu onun ayıbıdır. Onun gerçekte nasıl bir arkadaş olduğunu anlamış oldun, o da zamanla pişman olacak..

okuyamıyorum ki resmen türkçeyi katletmişsin.

şimdi efendi çocukla mı,belalı çocukla mı beraber?hangisini sizden kıskandı?

gerçi bunların konuyla bir alakası yok ama merak ettim.

arkadaşına gelince salla gitsin,bence hiç üzülmeye değmez.

Ne Üzülüyorsun ki?
Seni Hayatında İstemiyor Diye mi..
Peki Sen Böyle Bir İnsanla bu Saatten Sonra Arkadaşlık Yapabilir misin ki?
Seni Sevgilisinden Kıskanıyor..

Senin O Kız Arkadaşın Daha Bırak Arkadaşlığı, Dostluk, Kardeşlik Kavramını Bilmiyor..

Mesaj Atma Artık O'na..
Bırak da Biraz Kıymetin Bilinsin..

Dostluk emek paylaşım ister.. Seninle sorunlarını konusamıyorsa ve aranıza bı erkegın gırmesınden senı sılıyorsa sende donme arkanı gıden gıtmıstır su saatden sonra agzınla kus da tutsan bırseye yaramaz.. Yorma boyle ınsan lar ıcın kendını zamanla ıyı arkadaslıkların olacak senı gulumseten dınleyen sorunlarını nedenlerıyle acıklamkdan cekınmeyen..

belki de böylesi daha hayırlıdır
eğer gerçek arkadaşınsa hatasını anlar kafana takma hayatına devam et

Çok karman çorman yazmışsın zor okudum. Lütfen yazarken biraz daha dikkat eder misin?
Anladığım kadarı ile bu dostum dediğin kişi seni erkek arkadaşından kıskanmış orada kopmuş bence. Sonradan sen devam etmişsin, belalı eski sevgilisini face ine eklemiş seni silmiş, saçma sapan açıklama yapmış, sonradan da seninle alakasını tamamen kesmiş. Böyle arıza birinden kurtulduğun için şükretmelisin bence. Zaten sen, sevgilisinden seni kıskandığı vakit arkadaşlığınızı bitirmeliydin.

Back
X