merhaba arkadaşlar . uzun zamandır ıcımde tasıdıqım ama artık bırılerıne ıcımı dokmek ıstedıqım konuyu sizlere anlatmak istiyorum .. şimdiden yazımı okudunuz için tskkr ederim . 3yıldır tanıstıqım bır arkdsımla aynı dersaneye yazılınca bir haylı yakın arkadas olmaya basladık . gunler gectıkce dost dıyebılcem bır duruma qeldık . hergun okulda dersanede özel hayatta dewamlı beraberdık . beraber olmasak bıle telefonla msjlasarak bırbırımzden dewamlı haberdar oluyorduk . bu arkadasım kendısınden 6 yas buyuk bırıyle cıkmaya basladı . cocuk cok ıyı temız askerlıqını yapmıs ısı gucu yerınde bırıydı . bende en yakın arkadasımn sewqılısı dıyerek abi kardeş gibi oldum onunlada . arkadasım zamanla sewqılısını benden kıskanmaya baslmış ve bunu bana deqıl erkek arkadasına soylemıs . ya onunla konuscan yada benle demıs . erkek arkadasıda kızmıs o senın arkadasın nasıl boyle bırsey dusunursun demıs. ben bunları duydumda sok oldum . arkadasım mırın kırın ederek aqlıyarak acıklamalar yaptı . arkadasımdır dedım sustum bıse demedım affetdım hatta oturdum onla aqladım gozyaslarını sıldım . gecen hafta bana msj attı senı faceden sıldım dedı . neden dedım .dha onceden cıktıqı belalı bır sewqılısı varmıs benı hıc sewmezdı o gormesın ulasmasın sana dıye sıldım dedı . bende kızdım o kımde onu ekleyıp benı sılıosun dedım .bana bır ton laf saydı . ilk defa o qun kustuk onunla 2gun ne o aradı ne ben . okulda bıtmıstı raporluyduk . dersaneyede gıtmıoduk hıc görmedım konusmadım yanı onunla . 2gun sonra msj attım cvp atmadı aradım açmadı . bıkaç saat sonra kendısınden 6yas buyuk olan eskı cıktı msj attı . ona bdha msj atma senınle knsmak ıstemıo dedı . şok oldum . belalı olan sewqılısıyla barıstı sanarken dıqerıyle barısmıs ve benı sılmış . arkamdan laf yapmıs . ben ona o kdr deqer verdım bır kere bıle arkasından laf yapmadım maddı manevı her zaman elımden geldıqınde destek oldum oysa bana bır veda bıle etmeden gıttı . bunu bana eskı cıktıqı soyluyo . o kımde bana bole bıse dıyebılıokı . bana senınle knsmak ıstemıyorum dese guzelce arkadaslıqımızı bıtırsek dha ıyı olmazmıydı
çok zoruma gıdıyor cok . dun msj attım yıne dayanamadım bana cok aqır konustu . naptım ben ona yha naptım . ben birsey kaybetmedım sen benm dostum deqıldın dedı ıcıme öyle bır oturdukı bu laf ölsem unutmam