Canım Çok Sıkkın

İşten çıkmama az kaldı ve ben sinirden ölmek üzereyim..
Ona söylicem evime gelmeni istemiyorum oğlunla görüşmek istiyorsan dışarda göüş bunlara sen sebep oldun diye

sakın öyle bir şey yapma canım,sen zararlı çıkarsın,eşinle aran kötü olur,erkekler hiç bir zaman ne olursa olsun annelerini atıp el kızını yani bizi tutmazlar,ben neler yaşadım bir bilsen,sakın evini de terketme geri dönemezsin,eşinde bıkar,arada kalmaktan tercih her zaman anne olur,sık dişini,bir kaç gün,ucunda ölüm yok,evin hanımı gibi ol,kendinden emin,içinden gelmesede de yüzün gülsün,teyzesi de var misafire hürmet sevabtır böyle düşün kazanır kaybetmezsin canım....

Canım ne kadar kalacak yanında bence önemli olan bu. Aslına bir bakıma sevinmelisin sadece kaynana gelse oturup sesiz sesiz kalrdınız. Bence evinde çok mutlu oldugunu belli et mutfagına kımseyı sokma evin hanımının sen oldugunu anlasın sakın sakın evden cekpte gitme sadece sabret canım başka çare yok çocugun varsa onla ılgılen kaynanada biraz ilgizi davranırsın zaten oda kacıp gıder

Kesinlikle evinden gitme. Sonuçta her geldiğinde senin gideceğini bildiği için inat yapar bu sefer. Orası SENİN evin. Onun evi olmadığını hissettir. Muhattap olma. Teyzeyle samimi ol. (Maksat arkandan konuşursa teyze senden yana çıksın. )
Eşine de yansıtma. El mi yaman sen mi yaman görsünler

hay Allahim yine mi hortladi bu kayinvalide, canim kesinlikle evini terk etme onlar geldiginde al cocugunu ayri bir odada otur gidene kadar da cikma disari rahatsizim de. hayir bu kadinda harbiden ne yuz varmis arkadas kapidan kovsan bacadan giriyor, amaci sirf huzursuzluk cikarmak baska bisey degil. oglunu cok gormek istiyosa disarda akrabasinda gorsun. birde kizkardesiyle geliyor neyse en azindan bu sefer kalamaz diye dusunuyorum. ama sen sakin evini birakip gitme kiyamam sana ya canim arkadasim.

kesinlikle evini kimseye bırakıp ta biyere gitme. evet eminim zor bi durum ona katlanmak ama evini bırakma ona. teyze gelirse zaten onunla konuşur sohbet edersin ve kaynanan zaten senin suratından anlar bişeylerin ters gittiğini. hiç boşuna eşinle de kötü olma. sabret demek kolay ama sabret. kendisine de muamelen belli olur zaten.

Gelmedi güzelim ama eşime mesaj atıp atıp duruyor. Ben tek mi kalacağım artık falan filan diye eşimde yazın davet edeceğini söyledi beni delirtecek ikiside. İstemiyorum artık eşimden bile soğudum onunla acil konuşmam lazım bugünlerde pek bir annesine düşkün zaten her gün 2-3 kez arıyor

yani anlamıyorum bu erkekleri.... karılarına, yuvalarına bu kadar zarar veren aileler yine baş tacı..
ne kadar balık hafızalılar yaaa..

3 aydır nişanlıyım resmi nikah yaptık hemen düğün tarihi belli değil nişanlım dış görünüşümü beğenmiyor kapalıyım ama şık ve kapalı ol diyor tarzını değiştir diyor

Aynen öyle cnm ama devam etsin o bu şekilde kaybdeceklerini de görür gözü yakında

tatlim esin hala yazin gelecek diyosa sende ona hangi tarihte cagiracagini sor ona gore kendime tatil rezervasyonu yaptirayim de annenle cocugunla gidersinz,senin annende 3-5 gun kalsin gitsin de bakalim ne diyecek. kizma ama senin esinde tam sopalik annesini cok ozlediyse gitsin bulundugu yerde gorsun. gecen gun mesajla bu kaynanatoru konusmustuk ya konuyu ilk okudugumda iti an comagi hazirla demek geldi icimden.

Geldiği yolda 15-16 st'lik yol eşim benim aileme karşı çok saygılı ama konuşcam artık çok sıkıldım şimdden bunalıma soktular beni . Artık bıktım ya evlense de kurtulsam

Geldiği yolda 15-16 st'lik yol eşim benim aileme karşı çok saygılı ama konuşcam artık çok sıkıldım şimdden bunalıma soktular beni . Artık bıktım ya evlense de kurtulsam

yok canim evlenmesini beklersen cok beklersin alan adamda durmaz zaten kacar. esin senin ailene karsi tabi saygili olur size en buyuk destegi ailen veriyor saygili olmassa suphe etmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…