Canım çok sıkkın ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Düşüncelerimi yazmazsam delireceğim galiba bi saattir kendi kendime bunları düşünüyorum aslında sadece bi saatte değil hergün her gece her saniye her dakika ve bazen gerçekten çok yalnız hissediyorum kendimi .
Bir değil de birden fazla derdim var aslında benim .
2 seneyi aşkındır bi ilişkim var ve blirsiniz uzun zaman olunca kişiler birbirine alışır bağlanır ve bu zaman diliminde bir sürü şey paylaşır birbirlerini benimser ve tanırlar .. Ben sevgilimi çok iyi tanıyorum çok seviyorum ona çok bağlıyım o da bana karşı aynı fakat erkekler duygulaırnı pek dışa yansıtmadıklarından bazen insan mutsuz oluyo morali bozuluyo ve yalnız hissediyo . Benim de böyle oluyo işte kendimi çok yalnız hissediyorum onu sanki bi tek ben düşünüyorum bi tek ben seviyorum gibi geliyo öyle olmadıığını biliyorum ama öyle geliyo çoğu zaman ve çok kötü hissediyorum . Bir de sinir olduğum birşey daha var erkek arkadaşımın annesi oğlu yanında olsa bile hala daha ondan ayrılacağı zamanları aklına getiriyo ve turşusunu kuracak gibi davranıyo kimse bizi ayırmaya çalışmaz demi falan diye soruyormuş .
Ben deli oluyorum gerçekten hayır zaten 7 / 24 oğlunun yanında bi de yanındayken bile bunu düşünüyo . Ben ne yapayım peki hem sevdiğim adamın yanında olamıyorum hem de nebiliym akşam misafir gelince vs.. vs.. konuşmuyoruz hiç durumdan dolayı ( geceleri konuşuruz telefonda ve doğal olarak misafir gelince bu da iptal oluyo ya da daha geç saatlere kayıyo ) ben tamamen uzak kalıyorum ondan ve çok üzülüyorum .. Bu nedenlerden dolayı sanki o benim değilmiş bana ait değğilmiş gibi geliyo çok uzakmış bana aşırı derecede uzakmış benim hiç bişeyim değilde onların herşeyiymiş gibi geliyo . Ve bu durumda benim kendimi yiyip bitirmeme neden oluyo .
Canım çok sıkılıyo benim gerçekten bu durumdan . + bunlar yetmezmiş gibi sevgilim 2 hafta snra ffalan cezaevine gidecek ( şimdi nedendir niyedir lütfen sormayın ) 9 ay yatacak 2 ay kapalı da yatacak ve dokunmak yasak telefon yasak kapalıda görüşlerde dokunmak temas falan yasak yani . Ve bunlar da yetmiyomuş gibi ilk kez ailemden uzakta kalacağım yurtta kalacağım 1 hafta snra da okulum başlıyo üniversiteye başlayacağım . Yani birbrimizden aşırı derecede uzak kalacağız bu beni daha da kahrediyo . Bunlar yetmezmiş gibi bir de çıktığı zaman da bir sene daha bekleyeceğiz benim okulumdan dolayı . 1 buçuk saat mesafede olacağız birbirimizden görüşmemiz yine az olacak aynı şehirde olmamıza rağmen . Ve kısacası delirmek üzereyim ..

Senin için her şey üst üste gelmiş sanki. Bu uzak gibi hissediyorum diyorsun ya bence erkek arkadaşınla bu duygularını güzelce paylaş ama sen dili yerine ben dili kullan. O da şimdi streslidir üzerine gitme. Allah sabır versin seviyorsan hiç dert etme mesafeyi elbet bir gün kavuşursunuz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…