Canım cok sıkkın

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baban nasıl düzenli nişanlına harçlık verir hadi baban iyi niyetli nişanlın her defasından nasıl o parayı alıyor. Utanmıyor mu:KK57: Bütün sorun nişanlın da ailesi düşüncesiz nişanlın da sizi düşünmüyor. Evlendiğinizde daha da zorlaşacak maaşın yarısı ailesine gidecek. Evlenmeden önce iyi düşün.

Nisanlimin ailesi nisanlimi resmen somuruyor (aileye diyecek soz bulamiyorum zaten ama problemim nisanlimla neden izin veriyor buna nedennnn)
Dugun yapicaz inanin 20 lira yardimlari olmayacak, destek olmuyorlar tamam ama kostek oluyorlar
Nisanlima birsuru gereksiz masraf yaptiriyorlar, kayinpederim isinden kovuldu 4 aydir gezip yiyip icmek hosuna gitti is bulmuyor, utanmadan nisanlima son cikan telefondan aldiriyor... nisanlim bana gelince ben nasil dugun yapicam, yandik biz, bittik biz, dugunu erteleyecek neredeyse param yetmiyor diye ama evin giderlerini nisanlim karsiliyor, birde keyfe keder anne babasina para harciyor e tabi 1 kurus koyamassin kenara boyle yaparak

Benim aileminde yok ama benim babam para harcamayayim kizima dugun ceyiz yapicam diye disarida cani istese bile simit haricinde yemek yemiyor
Benim annem babam kendinden fedakarlik yapsin herseyi alsin etsin, onun ailesi destek olmamasina ragmen birde kostek olsun

Babam nisanlima 50 lira harclik veriyor nisanlim o 50 lirayla anne babasina meyve sebze aliyor

Ben mi kotu kalpliyim, benim ailem mi cok saf ben anlamiyorum

Nisanlima resti cektim benim gozumu boyayip aynen devam ediyor, ailesi mecburda birakiyor bu arada, kendim sahitim eve eli bos gitti diye annesi tum gun trip atti, ne oldu sana sen bugun nasil elin bos gelirsin sen hic boyle degildin diye ...

Ben ne yapayim kizlar, evli olsak su an ikisinide karsima alip siz nasil anne babasinizdan girer yaziklar olsundan cikardim cunku ikiside sapasaglam insan ise girip calisacaklarina nisanlimdan bekliyorlar ... yaslaninca elbet bakariz ailemizdir ama su an boyle yapmalari utanc verici
Kaç yaşındasınız ??? Neden ailelerden bekliyorsunuz herşeyi anlamıyorum..evlenen sizsiniz ..aileler evlenmiyor....

bende yaşadım aynı durumu. seni cok iyi anlayabiliyorum. acayip olan böyle çok iyi ailelerin kızlarına düşüyo böyle kv.kp.ler. yaşamış biri olarak söylüyorum en iyisi tek çözüm evlenince evin muhasebesi senin elinde olacak. yoksa bu insanlar yine aynı şeye devam edecekler..o da gelip aglardı bana. şöyle pahalı böyle yetişmez para diye.bankada ki parasını öğrenene kadar. ben dayanamadim bıraktım yarı yolda.

evet hemde duzenli .. normalde beni almaya geldiginde bir yere cikarken oglum siz simdi yemek yersiniz kahve icersiniz, sende calisiyorsun ama malum daha onunuzde zor donem var bugunde benden olsun deyip veriyor... oyle bir babam var Elhamdulillah.. bir defasinda dedim baba sen ona veriyorsun o babasina harciyor dedim, olsun kizim herkes kendine yakisani yaparmis dedi... devam ediyr vermeye
O ne ya öyle?? Öyle erkek mi olur? Tamam baban iyi niyetli destek olmak istiyor falan da o nasıl alıyor bu parayi? İlla sizi düşünüyorsa babanız parayı o yokken sana versin , kızım bugün de yediginizi içtiginizi sen öde desin? Ki o bile bence evlenecek yaşta insanlar için tuhaf, ben kendi babamdan alamam rahatca. Hele öyle erkek inanılmaz itici! Ailelerin ev araba vs alırken destek olmasına alıştık da damada harclik vereni ilk kez görüyorum. Babanın sürekli yaptığı iyilik bi süre sonra vazifesi olur, bugün yapmasin kötü olur, alıştırmayın şunları. Hep derim sürekli iyilik yaparsan görevin olur nadir yaparsan jest olur.

Back
X