Canım çok yanıyor, çok üzgünüm...

Yolunsonunda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
187
26
13
30
Bir buçuk seneye yakın süren bir ilişkim var ya da sanırım vardı, bitti mi bilmiyorum... Ben bana vakit ayırmadığını düşündüğüm için biraz üstüne gittim sanırım ama çok üzülmüştüm, eski ilgisi sevgisi kalmadı diye hissettiğim için biraz istemeden üzerine gittim sanırım Ben herkesi kendimden soğutacak biriyim galiba, sorun bende biliyorum, sanırım tanıdıkça benim ezik, soğunacak birisi olduğumu düşündü. Son aylarda küslük sürelerimiz hep küçük sebeplerden çıktı ve 2 haftayı geçti, ben günlerce arayıp uğraştım hep açmadı telefonlarımı hiç tepki vermedi günlerce hep öyle iki hafta sonunda barışıyorduk, şimdiyse gururumun kırıldığını hissediyorum, beni sevmediğini hissediyorum. Onu da hiç suçlayamıyorum çok çok iyi bir insan, parmakla gösteriyor herkes onu, çok temiz düzgün birisi... Ama benden soğudu sanırım, ben istemeden üzerin gittim sanırım, ama ilgisiz olduğunu hissetmeye başlamıştım ve hep yapmıyordum, sadece bazen dayanamadığımda istemeden üzerine gittim sanırım. Son sefer sen aramasan asla adamazdım demişti, aramızda hiç büyük bir şey yok ama böyle oluyor, kalbim çok acıyor nasıl davranacağımı bilmiyorum, sevgisinin bittiğini çok hissediyorum ama, öyle kıymetli birini kaybettim... Canım çok acıyor ne olur bana bir şey söyleyin, ben ne yapmalıyım, ne doğru ne yanlış bilmiyorum inanın...

Bir erkeğin kadına ilgi göstermesi guzeldir fakat biz kadınlar bazen abartıp erkekleri sıkabiliyoruz.
Hep mi böyleydi yoksa sonradan mi oldu?

Bir erkeğin kadına ilgi göstermesi guzeldir fakat biz kadınlar bazen abartıp erkekleri sıkabiliyoruz.
Hep mi böyleydi yoksa sonradan mi oldu?
Sonradan böyle olduğu için ben anlayamayıp bu durumu biraz sıktım sanırım çok üzgünüm gerçekten

İyi insan olabilir ama size uygun sevgili de olacak anlamına gelmiyor bu.
İlgiyi seven bir kadınsanız size ilgi gösterecek bir sevgili bulabilirsiniz.

İlişkiler insanı mutlu etmek içindir, habire küsüp huzursuz olmak için değil.

Şu erkekleri ilahlaştırmayın yahu. Adam sıkılmış senden, şuan şu yazdıklarınla bile adamı nasıl darlamışsın belli. Bi sakin ol.
Hep darlamadığımı düşünüyordum ama sıkıldı sanırım, canım çok yanıyor böyle yapmak istemedim hiç canım çok acıyor geçmiyor ne yapmalıyım

Evet hep ufak şeyler günlerce uzuyor, aramama rağmen açmıyor sanırım sevgisi bittiği için istemiyor, ben ne yapmalıyım nasıl geçecek ben çok sevdim onu, her şey çok güzel başlamıştı

Aşk acısından ölen kimseyi tanımadım şimdiye dek. Size de bişey olmaz, korkmayın.
Bu tecrübe olsun bundan sonraki ilişkilerinizde hayatınıza giren adamları bu kadar darlamayın.
Düzelir mi peki sizce kalbim çok acıyor

Sizi seviyorsa döner sevmiyorsa dönmez. Sevmeyen adam için de üzülmeye değmez.
Allahım kafiye yaptım yine..şair olmalıymışim ev kadını olmuşum yazık ya..
Seviyor mudur acaba Çok pişmanım her şey için, halbuki çok güzel zamanlarımız da geçiyordu, sadece bazen böyle yaptım istemeden arada, çok pişmanım üzgünüm, görenler çok kötü görünüyorsun diyor hep

Ben herkesi soğutacak biriyim demişsin böyle düşünme bence ilgisizliğinden yakınmışsın üzerine gittim demişsin e her kadın bunu yapar zaten ilgi görmek ister yani bu ayrılmanıza bir sebep değil bence sevgiliniz sizi gerçekten sevseydi bunları görmezden gelirdi

İlişkiniz çok yıpranmış,düzelmeniz zor görünüyor,zamana bırak.

Ben bilemem.
Ama burdan bile ezik, zavallı, muhtaç görünüyorsunuz. Aklı başında bir erkeğin hayatında böyle bir kadın isteyeceğini sanmıyorum.
Ne yapıcam peki kendimi çok kötü hissediyorum çok Siz de böyle deyince çok üzüldüm canım acıdı

Ben bilemem.
Ama burdan bile ezik, zavallı, muhtaç görünüyorsunuz. Aklı başında bir erkeğin hayatında böyle bir kadın isteyeceğini sanmıyorum.
+100
Erkekler güçlü ve her daim dik duran kadınları tercih ederler.Terk edildi diye salya sümük ağlayanları değil.
Acınızı içinize gömün.Hayat devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…