- 13 Kasım 2016
- 187
- 26
- 13
- 30
- Konu Sahibi Yolunsonunda
-
Ben de bunları düşünüyorum, inanın hep üstüne gitmedim, sadece bazen ilgisizliği beni üzdüğü için böyle bunalttım sanırım istemeden ama bunu çözmek istemiştim benBen herkesi soğutacak biriyim demişsin böyle düşünme bence ilgisizliğinden yakınmışsın üzerine gittim demişsin e her kadın bunu yapar zaten ilgi görmek ister yani bu ayrılmanıza bir sebep değil bence sevgiliniz sizi gerçekten sevseydi bunları görmezden gelirdi
Ben böyle olmak istemiyorum ki, ama kalbim çok acıyor, çok kötü oldum o yorumu görünce, kendimden iyice soğudum+100
Erkekler güçlü ve her daim dik duran kadınları tercih ederler.Terk edildi diye salya sümük ağlayanları değil.
Acınızı içinize gömün.Hayat devam ediyor.
Haklısınız, bunu yapmam gerekiyor sanırım, kalbim çok acıyor bir bilseniz, gözlerim doldu yorumunuzu görünce, sanki beni anlamışsınız gibi hissettimÖncelikle kendinizi suçlamaktan vazgeçin bence. İlk zamanlardaki ilgisini kaybedince doğal olarak bu durumu sorgulayıp üzerine gitmişsiniz. Hepimiz ilgi,sevgi isteriz bu gayet normal. Ancak hayattaki tek motivasyon kaynağımız bir ilişki üzerinden olursa ilişkiler o zaman acı vermeye başlıyor. Odağınızı değiştirin, size mutluluk verecek başka uğraşlar edinin lütfen.
Hala daha seviyormudur acaba diye sormak mantıklı değil.Seviyor mudur acabaÇok pişmanım her şey için, halbuki çok güzel zamanlarımız da geçiyordu, sadece bazen böyle yaptım istemeden arada, çok pişmanım üzgünüm, görenler çok kötü görünüyorsun diyor hep
Haklısınız, kalbim de çok acıyor, hep gözlerim doluyor, ben onu gerçekten çok sevmiştimSen ne yap biliyor musun önce kendini sev
Sanki hiç sevmiyor gibi hissettim, canım öyle yanıyor ki, ben aramasam aramayacak biliyorum (İlişkiniz çok yıpranmış,düzelmeniz zor görünüyor,zamana bırak.
Galiba öyle oldu, ne yapacağım çok üzülüyorumAdam darlandı mi acaba ?
Ne yapıcam peki kendimi çok kötü hissediyorum çokSiz de böyle deyince çok üzüldüm canım acıdı
Bazen olmaması daha hayırlıdır,her şerin içinde de bir hayır vardır.Sanki hiç sevmiyor gibi hissettim, canım öyle yanıyor ki, ben aramasam aramayacak biliyorum (
Ayrıca size ezik diyen şahıslara cevap ver bence kendini ezdirme kendini bu kadar suçlu hissetmeBen de bunları düşünüyorum, inanın hep üstüne gitmedim, sadece bazen ilgisizliği beni üzdüğü için böyle bunalttım sanırım istemeden ama bunu çözmek istemiştim ben
İnanın elimde değil, çok sevmiştim, kalbim çok acıyor, keşke üzülmeseydim hiç, canımın bu kadar yanmasını istemezdim hiçHala daha seviyormudur acaba diye sormak mantıklı değil.
Dediğim gibi uzak durun ve zaman verin.seviyorsa döner size.Ama ben olsam bir dakika bile üzülmezdim.
Buradakiler de öyle demiş ya çok üzüldüm yıkıldım resmen, gözlerim doldu zor tuttum kendimi, ben kimseyi hak etmiyorum galiba, kendimi istemeden suçlu hissediyorumAyrıca size ezik diyen şahıslara cevap ver bence kendini ezdirme kendini bu kadar suçlu hissetme
Haklısınız, bunu yapmam gerekiyor sanırım, kalbim çok acıyor bir bilseniz, gözlerim doldu yorumunuzu görünce, sanki beni anlamışsınız gibi hissettim
Çok teşekkür ederim, toparlanmam gerekiyor artık farkındayım, kendime gelmem lazım, ama elimde değil canım çok yanıyor sürekli özlüyorum, onu gerçekten çok sevmiştim, ama kalkıp toparlanmam gerekiyor sanırım, ayağa kalkmam gerekiyor, nasıl yaparım bilmiyorum ama böyle yaşamak çok zor, onu özlüyorum istemsizEvet sizi çok iyi anlıyorum çünkü inanın hepimiz az çok böyle şeyler yaşıyoruz. Eğer hayatınızda sizi mutlu edecek başka şeyler yoksa maalesef hep o ilk günlerdeki ilginin özlemiyle yanıp tutuşursunuz hep kendinizi suçlarsınız, acaba ne yanlış yaptım da böyle oldu diye. Ama inanın bu doğru yanlış olayı değil sadece sevilme ihtiyacınız fazla. Eğer ki ruh halinizi bir erkeğin insafına bırakırsanız çok üzülürsünüz. İnsan 1günde değişmez, kendinize zaman tanıyın. Gerekirse psikolojik yardım alın. Ayaga kalkın toparlanın, kesinlikle bir uğraş edinin ki aklınız orayla meşgul olmasın, kişisel gelişim kitapları okuyun, zedelenen özgüveninizi yeniden inşaa edin. Hayat gerçekten güzel ve lütfen öncelikle kendinizi sevin kendinize değer verin. Göreceksiniz o zaman herşey daha güzel görünecek gözünüze.
Her şeye değil inanın, sadece ilk defa böyle sevdim birini ve canım çok acıyor sürekli gözlerim doluyor, ben onu çok sevdim, çok değer verdim ama yanlış davrandım sanırım bazen istemeden, ayağa kalkmak istiyorum ama çok güçsüz hissediyorum, buradan belki güç bulurum diye buraya yazmak istedimSenin de her şeye canın acıyor. Azıcık güçlü ol, dik dur. Bu ne yahu?
Neymiş bir adam soğumuşmuş, gitsin fırına girsin o zaman de geç.
Benim eşim şu sana yapılanları bana yapsa çoktan kapının önünde bulmuştu kendini, benden değerli ve önemli değil hiç kimse çünkü. Sen niye üç çocukla kapıya konulmuş kadın gibi davranıyorsun?
Kacan kovalanirmis ne kadar dogru bir soz. Siz kovaladikca o kendini degerli ulasilmaz hissediyor.Bir buçuk seneye yakın süren bir ilişkim var ya da sanırım vardı, bitti mi bilmiyorum... Ben bana vakit ayırmadığını düşündüğüm için biraz üstüne gittim sanırım ama çok üzülmüştüm, eski ilgisi sevgisi kalmadı diye hissettiğim için biraz istemeden üzerine gittim sanırımBen herkesi kendimden soğutacak biriyim galiba, sorun bende biliyorum, sanırım tanıdıkça benim ezik, soğunacak birisi olduğumu düşündü. Son aylarda küslük sürelerimiz hep küçük sebeplerden çıktı ve 2 haftayı geçti, ben günlerce arayıp uğraştım hep açmadı telefonlarımı hiç tepki vermedi günlerce hep öyle iki hafta sonunda barışıyorduk, şimdiyse gururumun kırıldığını hissediyorum, beni sevmediğini hissediyorum. Onu da hiç suçlayamıyorum çok çok iyi bir insan, parmakla gösteriyor herkes onu, çok temiz düzgün birisi... Ama benden soğudu sanırım, ben istemeden üzerin gittim sanırım, ama ilgisiz olduğunu hissetmeye başlamıştım ve hep yapmıyordum, sadece bazen dayanamadığımda istemeden üzerine gittim sanırım. Son sefer sen aramasan asla adamazdım demişti, aramızda hiç büyük bir şey yok ama böyle oluyor, kalbim çok acıyor nasıl davranacağımı bilmiyorum, sevgisinin bittiğini çok hissediyorum ama, öyle kıymetli birini kaybettim... Canım çok acıyor ne olur bana bir şey söyleyin, ben ne yapmalıyım, ne doğru ne yanlış bilmiyorum inanın...
Bence gerçekten seven bir adam sevgisini, sen istemeden, her zaman hisettirir. Sevmek ve emek vermek her erkeğe göre değil. Çoğu erkek zora gelince kaçar.Bir buçuk seneye yakın süren bir ilişkim var ya da sanırım vardı, bitti mi bilmiyorum... Ben bana vakit ayırmadığını düşündüğüm için biraz üstüne gittim sanırım ama çok üzülmüştüm, eski ilgisi sevgisi kalmadı diye hissettiğim için biraz istemeden üzerine gittim sanırımBen herkesi kendimden soğutacak biriyim galiba, sorun bende biliyorum, sanırım tanıdıkça benim ezik, soğunacak birisi olduğumu düşündü. Son aylarda küslük sürelerimiz hep küçük sebeplerden çıktı ve 2 haftayı geçti, ben günlerce arayıp uğraştım hep açmadı telefonlarımı hiç tepki vermedi günlerce hep öyle iki hafta sonunda barışıyorduk, şimdiyse gururumun kırıldığını hissediyorum, beni sevmediğini hissediyorum. Onu da hiç suçlayamıyorum çok çok iyi bir insan, parmakla gösteriyor herkes onu, çok temiz düzgün birisi... Ama benden soğudu sanırım, ben istemeden üzerin gittim sanırım, ama ilgisiz olduğunu hissetmeye başlamıştım ve hep yapmıyordum, sadece bazen dayanamadığımda istemeden üzerine gittim sanırım. Son sefer sen aramasan asla adamazdım demişti, aramızda hiç büyük bir şey yok ama böyle oluyor, kalbim çok acıyor nasıl davranacağımı bilmiyorum, sevgisinin bittiğini çok hissediyorum ama, öyle kıymetli birini kaybettim... Canım çok acıyor ne olur bana bir şey söyleyin, ben ne yapmalıyım, ne doğru ne yanlış bilmiyorum inanın...
Her şeye değil inanın, sadece ilk defa böyle sevdim birini ve canım çok acıyor sürekli gözlerim doluyor, ben onu çok sevdim, çok değer verdim ama yanlış davrandım sanırım bazen istemeden, ayağa kalkmak istiyorum ama çok güçsüz hissediyorum, buradan belki güç bulurum diye buraya yazmak istedim
Haklısınız, sevgisi yetmedi demekki, istemsiz öfkeleniyorum her şeye sürekli, sürekli gözlerim doluyor, çok zor geçiyor günler gerçektenBence gerçekten seven bir adam sevgisini, sen istemeden, her zaman hisettirir. Sevmek ve emek vermek her erkeğe göre değil. Çoğu erkek zora gelince kaçar.
Sevgisi az mış, emek vermek istememiş, kolaya kaçmış. Bu yüzden üzülmene deymez. Dediğin kadar iyi birisi değilmiş demek. Düzgün bir erkek ne olursa olsun bir kızı üzmez. Sen sadece yanlış kişiye denk gelmişsin. Doğru kişiyi bulduğunda anlayacaksın şu an aslında hiç bir şey kaybetmediğini! Üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?