Canım çok yanıyor, çok üzgünüm...

Ben de bunları düşünüyorum, inanın hep üstüne gitmedim, sadece bazen ilgisizliği beni üzdüğü için böyle bunalttım sanırım istemeden ama bunu çözmek istemiştim ben

Öncelikle kendinizi suçlamaktan vazgeçin bence. İlk zamanlardaki ilgisini kaybedince doğal olarak bu durumu sorgulayıp üzerine gitmişsiniz. Hepimiz ilgi,sevgi isteriz bu gayet normal. Ancak hayattaki tek motivasyon kaynağımız bir ilişki üzerinden olursa ilişkiler o zaman acı vermeye başlıyor. Odağınızı değiştirin, size mutluluk verecek başka uğraşlar edinin lütfen.

+100
Erkekler güçlü ve her daim dik duran kadınları tercih ederler.Terk edildi diye salya sümük ağlayanları değil.
Acınızı içinize gömün.Hayat devam ediyor.
Ben böyle olmak istemiyorum ki, ama kalbim çok acıyor, çok kötü oldum o yorumu görünce, kendimden iyice soğudum

Haklısınız, bunu yapmam gerekiyor sanırım, kalbim çok acıyor bir bilseniz, gözlerim doldu yorumunuzu görünce, sanki beni anlamışsınız gibi hissettim

Hala daha seviyormudur acaba diye sormak mantıklı değil.
Dediğim gibi uzak durun ve zaman verin.seviyorsa döner size.Ama ben olsam bir dakika bile üzülmezdim.

Ne yapıcam peki kendimi çok kötü hissediyorum çok Siz de böyle deyince çok üzüldüm canım acıdı

Senin de her şeye canın acıyor. Azıcık güçlü ol, dik dur. Bu ne yahu?
Neymiş bir adam soğumuşmuş, gitsin fırına girsin o zaman de geç.
Benim eşim şu sana yapılanları bana yapsa çoktan kapının önünde bulmuştu kendini, benden değerli ve önemli değil hiç kimse çünkü. Sen niye üç çocukla kapıya konulmuş kadın gibi davranıyorsun?

Hala daha seviyormudur acaba diye sormak mantıklı değil.
Dediğim gibi uzak durun ve zaman verin.seviyorsa döner size.Ama ben olsam bir dakika bile üzülmezdim.
İnanın elimde değil, çok sevmiştim, kalbim çok acıyor, keşke üzülmeseydim hiç, canımın bu kadar yanmasını istemezdim hiç Ben çok ezik biriyim sanırım, bunu nasıl aşacağım ben

Ayrıca size ezik diyen şahıslara cevap ver bence kendini ezdirme kendini bu kadar suçlu hissetme
Buradakiler de öyle demiş ya çok üzüldüm yıkıldım resmen, gözlerim doldu zor tuttum kendimi, ben kimseyi hak etmiyorum galiba, kendimi istemeden suçlu hissediyorum

Haklısınız, bunu yapmam gerekiyor sanırım, kalbim çok acıyor bir bilseniz, gözlerim doldu yorumunuzu görünce, sanki beni anlamışsınız gibi hissettim

Evet sizi çok iyi anlıyorum çünkü inanın hepimiz az çok böyle şeyler yaşıyoruz. Eğer hayatınızda sizi mutlu edecek başka şeyler yoksa maalesef hep o ilk günlerdeki ilginin özlemiyle yanıp tutuşursunuz hep kendinizi suçlarsınız, acaba ne yanlış yaptım da böyle oldu diye. Ama inanın bu doğru yanlış olayı değil sadece sevilme ihtiyacınız fazla. Eğer ki ruh halinizi bir erkeğin insafına bırakırsanız çok üzülürsünüz. İnsan 1günde değişmez, kendinize zaman tanıyın. Gerekirse psikolojik yardım alın. Ayaga kalkın toparlanın, kesinlikle bir uğraş edinin ki aklınız orayla meşgul olmasın, kişisel gelişim kitapları okuyun, zedelenen özgüveninizi yeniden inşaa edin. Hayat gerçekten güzel ve lütfen öncelikle kendinizi sevin kendinize değer verin. Göreceksiniz o zaman herşey daha güzel görünecek gözünüze.

Çok teşekkür ederim, toparlanmam gerekiyor artık farkındayım, kendime gelmem lazım, ama elimde değil canım çok yanıyor sürekli özlüyorum, onu gerçekten çok sevmiştim, ama kalkıp toparlanmam gerekiyor sanırım, ayağa kalkmam gerekiyor, nasıl yaparım bilmiyorum ama böyle yaşamak çok zor, onu özlüyorum istemsiz

Her şeye değil inanın, sadece ilk defa böyle sevdim birini ve canım çok acıyor sürekli gözlerim doluyor, ben onu çok sevdim, çok değer verdim ama yanlış davrandım sanırım bazen istemeden, ayağa kalkmak istiyorum ama çok güçsüz hissediyorum, buradan belki güç bulurum diye buraya yazmak istedim

Kacan kovalanirmis ne kadar dogru bir soz. Siz kovaladikca o kendini degerli ulasilmaz hissediyor.

Bence gerçekten seven bir adam sevgisini, sen istemeden, her zaman hisettirir. Sevmek ve emek vermek her erkeğe göre değil. Çoğu erkek zora gelince kaçar.
Sevgisi az mış, emek vermek istememiş, kolaya kaçmış. Bu yüzden üzülmene deymez. Dediğin kadar iyi birisi değilmiş demek. Düzgün bir erkek ne olursa olsun bir kızı üzmez. Sen sadece yanlış kişiye denk gelmişsin. Doğru kişiyi bulduğunda anlayacaksın şu an aslında hiç bir şey kaybetmediğini! Üzme kendini.

İlk defa sevmiş olabilirsin ama son olmayacak inan ki.
Kendini suçlamaktan vazgeç artık. Seven insan karşısındaki yanlış davranınca çekip gitmez.
Sen daha iyilerine, sana daha çok değer verecek, sevecek insanlara layıksın. Bir adamın peşinde heba etme kendini.

Haklısınız, sevgisi yetmedi demekki, istemsiz öfkeleniyorum her şeye sürekli, sürekli gözlerim doluyor, çok zor geçiyor günler gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…